Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
zwei_kresken chciałam mu kiedyś zasponsorować przejazd lambo ale on uważa, że to "wywalanie kasy".
Jak daje, może wydać fortunę, jak dostaje to zaraz jest "a po ile to było" ;p
Zuzzi - LEGO!! TAK TO JEST TO!! GDZIE JA KUPIĘ TERAZ LEGO!!
Odrobinachęci, może rzeczywiście jakieś fantasy książka...
Kurde jak to zrobić, w pracy do 18:00, a mój paszczurek jeszcze po mnie przyjeżdża ;/ -
Katarzyna87 wrote:
Wiedziałam! Mój też uwielbia I mnie przy okazji uwielbia, że jestem taką kochaną żoną, co zamiast go gnębić, że powinien być dorosły i poważny, kupuje mu na urodziny klocki
A gdzie kupisz... WSZĘDZIE!
W Kato na Staromiejskiej jest sklep z samym lego, ale może nie być czynny aż do 18.
Za to wystarczy, że się bujniesz do któregokolwiek większego supermarketu - np. do Tesco albo Carrefoura i wskoczysz na dział z zabawkami Tylko celuj w Lego z serii Technic - najtrudniejsza opcja, najlepsza dla dużych chłopców
EDIT: To, że po Ciebie przyjeżdża, jeszcze się ogarnie. Możesz spróbować go wyciągnąć na zakupy do Teskacza i zostawić na ławeczce przed sklepemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 12:50
-
Katarzyna87 wrote:zwei_kresken chciałam mu kiedyś zasponsorować przejazd lambo ale on uważa, że to "wywalanie kasy".
Jak daje, może wydać fortunę, jak dostaje to zaraz jest "a po ile to było" ;p
Odrobinachęci, może rzeczywiście jakieś fantasy książka...
Kurde jak to zrobić, w pracy do 18:00, a mój paszczurek jeszcze po mnie przyjeżdża ;/
A on jest jakis.sportowy, jezdzi na motorze albo lazi po gorach? Moze cos praktycznego a jednoczesnie pokazujacego ze o niego dbasz? Wpisz w google icestripe, ja mojemu sprawilam, a on tez z tych co nie lubia niepraktycznych prezentow.
-
Czeeeeeeść laski ja przed chwilą wstałam, musiałam odespać wczorajsze upuszczanie krwi i nieprzespaną nockę ;/ za 2 godziny położna.
Z okazji urodzin Ridża, życzę Wam, żeby schlał się tak, że nie będzie w stanie przyjść do Was aż do końca roku!Robimy drugiego Dziedzica
-
Matleena: alexis + koronki + winko = witaj listopadowa dziecinko
Edit: używam tych samych stoperów: własnie takich jakby woskowych, przypominających gumę do żucia. Radzą sobie dobrze z dźwiękami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 13:04
-
nick nieaktualny
-
lauda. wrote:Nie, nie. Nie mieszajmy myślowo dwóch różnych systemów walutowych. PISAŁAŚ kilka stron wcześniej, z tego co pamiętam o popijaniu aspiryny winem.
racja, nawet znalazłam swój komentarz - zwracam honor, może nieodpowiednio ulokowałam swoje pytanie i nie było tam na początku CZEŚĆ, ale po co od razu gryźć??!
ok, chciałabym zacząć jeszcze raz:
Cześć dziewczyny, chciałabym się przywitać
zwei_kresken tak, zmieniłam avatar, na bardziej rudy, bardziej wredny -
A w Krakowie wyszło słońce szkoda że z pracy wyjdę po zmierzchu
Kurde - naleśniki - zjadlabym....
Kupiłam nawet mąkę owsianą wedle sugestii Zwei muszę wypróbować"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba