Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
a u nas leje....
co do chrapania, to nie dość, że Mój chrapie, to jeszcze psina tak chrapie, że czasami go słychać piętro niżej...tzn. sąsiadka mówi, ze w dzień slyszy jego chrapanie jak jesteśmy w pracy;) dobrze, ze tylko chrapie anie szczeka;) -
U nas wieje, leje i w ogole beznadzieja ale mówią że biomet niekorzystny czyli będę sie dobrze czuć
Blondik mój pies też chrapkę i to czasem tak śmiesznie albo biega przez sen, ubaw z nim mamy po pachy."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Poprzedni pies moich rodziców chrapał i warczał i poszczekiwał przez sen, ale to była psina wzięta ze schroniska z jakimiś przejściami Po kilku miesiącach się uspokoił ale za to w przedpokoju gdzie spał zawsze śmierdziało znoszonymi skarpetkami hahaha. Niestety zdechło się psince
-
Witam w ten jakże sławetny Dzień Urodzin Ridża.
Tak jak przewidywałam, nie zawiódł mnie niestety i przybiegł jeszcze w nocy, żeby się przypadkiem nie spóźnić na wspólne świętowanie.
lauda. lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
A dzisiaj po za Ridżem urodziny ma mój Małż. Umówiliśmy się, że nie kupujemy sobie żadnych prezentów...i co? Wiem że za parę dni na swoje dostanę nowy telefon za paręset złotych ;/ Co ja mam teraz na szybko wykombinować, ten chłop wszystko ma ;((((
Help me! -
Katarzyna87 wrote:A dzisiaj po za Ridżem urodziny ma mój Małż. Umówiliśmy się, że nie kupujemy sobie żadnych prezentów...i co? Wiem że za parę dni na swoje dostanę nowy telefon za paręset złotych ;/ Co ja mam teraz na szybko wykombinować, ten chłop wszystko ma ;((((
Help me!
Moze jakis bon w stylu tych z prezentmarzen.com? Jest duzo takich stron, mozna pojezdzic z kierowca rajdowym, przejechac sie czolgiem, zrobic cos dzikiego -
Katarzyna87 wrote:A dzisiaj po za Ridżem urodziny ma mój Małż. Umówiliśmy się, że nie kupujemy sobie żadnych prezentów...i co? Wiem że za parę dni na swoje dostanę nowy telefon za paręset złotych ;/ Co ja mam teraz na szybko wykombinować, ten chłop wszystko ma ;((((
Help me!
A nie ma zapędów, które ma wielu facetów? Tzn. np. chętnie by się pobawił klockami lego albo kolejką? Bo to może być trop Super-trudne krystaliczne puzzle 3D? Szwajcarski scyzoryk do zadań specjalnych? Albo jakiś laserhouse, gokarty - to zawsze jest w cenie
Albo zestaw małego komandosa Hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 12:12
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zapomniałam że to dzis te urodziny. Życzę nam, żebyśmy nie ogladaly go do kolejnych urodzin!
Co do prezentu, hmmm tak na szybko fajna koszulka, u mnie to prezent na ratunek jak juz nie mam pomysłu"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Help me!
Dla męża kup sobie bieliznę
Działa!
Edit: aaa kup bieliznę w jego ulubionym kolorze, żeby nie było... to w końcu prezent dla niegoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 12:42
Emma80 lubi tę wiadomość
-
Shibuya wrote:co Ci się znowu nie podoba?
Zwykle dziewczyny, ktore dolaczaja do naszego watku mowia chociaz "czesc", u nas mimo wszystko jest jakby kulturalnie. I jakby luksusowo.
lauda., Ralpina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobre żarełko i romantyczny nastrój we dwoje tez się może sprawdzić Katarzyna Jak lubi czytać, to może dobra ksiazka, lub płyta jakiegoś zespołu Ja mojemu na pewno kupię niesmiertelnik bo wiem ze chciałby takowy nosić
Ja za to imprezuje z Alexis w ten urodzinowy dzieńlauda. lubi tę wiadomość