Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
zuzzi wrote:Dopóki nie wrzucisz jest to śluz Schrodingera - albo jest śluzem, albo "preejakulatem".
To zupełnie jak z wiedźmami, też testuje się je na wodzie
https://youtube.com/watch?v=PrafvP1QwQ0 -
korba wrote:Hej, moze ktoś umie mi pomóc , mam problem gdyz lekarz zlecił mi badanie hormonów w 3 dc i 20 dc zaczęłam plamic, myślałam ze to miesiączka więc 23 dc (myślałam ze to 3 dc) zrobiłam badania hormonów fsh lh i E (a plamiłam około 2 tygodni).
Wyniki wyszły mi tak: FSH 18,6, LH 30,31, a Estradiol 206,40
Przeraziłam sie wynikami, czy mozliwe ze byłam wtedy w fazie owulacyjnej?
Dodam ze mam hashimoto , a prl 22.7Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 06:21
-
Póki czekamy na piątek 13-go, postanawiam odegnać Ridża.
Ridżu, ty amerykańska dziwko tania: woooon mi, won mi od naszych macic!!!
https://www.youtube.com/watch?v=yFJYwR-mirQmar, Basik122, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Oh wspomnienia, był grudzień. Czy padał śnieg...wtedy chyba nie. Wątek grudniowy (chyba jeden z trzech) ciągnął się jak flaki z olejem.
Okazało się, że wyjeżdżam służbowo na tydzień na Furazagnieżdżurę, która niestety okazała się Ridżofurą. Mój wykres wyglądał jak "scelbaty lekin".
Wróciłam po tygodniu, a tu wiadomości od Laudy, gdzie ja jestem, bo już 30 strona wróżenia z wykresów i mam wszystko koniecznie przeczytać
To była 30 strona, a już do 300 się zbliżamy
lauda., Blondik lubią tę wiadomość
-
13stego pijemy zatem:)
ja dzisiaj się poklulam i zrobiłam pakiet badań dla "staraczki" a co mi tam... potem wychodziłam z labu i spotkałam kierowniczke której sciemnilam ze się spóźnie bo mi się auto zepsuło także ciekawy dzień się zapowiada...Blondik lubi tę wiadomość
-
U mnie też ciężko z kłamaniem. Widać po mnie ;p
Kupiłam nowe spodnie. Rozmowa z mężem
M: Oo nowe spodnie?
K: Nooooo , ale tanie były ;p
M: Ok
K: No wiesz za 90 zł
M: No ok
K: yyy za 99.99 zł
M: spoko (śmieje się)
K: Aaaa no dobra kupiłam dwie pary ;p
On się mnie nawet nie pyta, sama paplam ;pBlondik, Basik122, odrobinacheci, mar lubią tę wiadomość
-
Witam wiedźmy ja wróciłam do żywych po wczorajszym zombie day. Muszę zakupić luksusowy test na piątek, kto mi zabroni sikania?! Chociaż gina przelozylam z 16 go na 23 bo 15 go teoretycznie Ridż sie zapowiadał. Mam dwóch ginow w ten dzień. Będę lżejsza o 300 zł ale moze z jakimś planem. Miłego dnia!"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Mar, ja miałam 309 i gin powiedział, że spoko. Wszędzie, gdzie czytałam było napisane, że jak w normie to nie ma się co czepiać.
"Stężenie prolaktyny podnosi się podczas stresu, w czasie urazu, po posiłku oraz w ciąży. W celu uzyskania jak najbardziej rzetelnych wyników prolaktynę należy oznaczać na czczo lub przynajmniej 3 godziny po posiłku i po kilkuminutowym odpoczynku".
Tyle wiemmar lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj wklepie nowe dane prowadzę wykres na aplikacji w tel., jakoś się przyzwyczaiłam do mojego pytonga który stał się moim znakiem rozpoznawczym:D no i trochę się też boję tego co miesięcznego nakręcenia co miesiąc w stylu "ale masz piękny wykres, napewno jesteś w ciąży"