Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
zwei_kresken wrote:
Lachony moje- nigdy nie miałam jeszcze tak normalnego wykresu. Zamiast się cieszyć, że zaczyna to wyglądać po ludzku, to się nakręcam...
Ja za to dla równowagi mam tym razem "nienormalny".
Odkąd korzystam z Ovu, temperatura przy Ridżu co prawda nie pikowała gwałtownie w dół, ale jednak przez kilka dni się obniżała i utrzymywała na niskim poziomie.
Tym razem nie mogło być nudno. Jak przyszedł Ridż zaczęła rosnąć. Dopiero dziś - w szóstym dniu gwałtownie spadła.
Znacie odpowiedź na taką zagadkę?
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Blondik wrote:dostałam od niej pasek św. Dominika, niby jej intencja była dobra
, ale sugestia taka, ze bez jej modlitwy nie zaszłabym w ciąże, i jak nie będę tego nosić to znowu się źle skończy...mam jej dość, jej dołowania mnie i ciągłego obwiniania, ze Alicja umarła przez mnie...wczoraj ze stresu, złości i żalu się u nich porzygałam;( mam dość
Blondik, tulaaaaam. Trzeba chyba porządnie pogadać z mężem, żeby Cię wsparł, a teściów olać, bo stres może Ci tylko zaszkodzić.
Ja tam jestem wierząca, ale wiara w to, że jakiś kawałek sznurka noszony na brzuchu uchroni Ci ciążę, a bez niego na pewno stracisz Fasola, to jest czysty zabobon, szkodliwy, należy to tępić bezwzględnie.
Asiak, Blondik, Emma80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiedźmy, dawno mnie nie było, ale wracam i to z szokującymi wieściami.
Moja dzisiejsza beta znacznie różni się od wszystkich poprzednich wyglądających jak ładne, dorodne jajo. Jak spojrzałam na wynik, to mało zawału nie dostałam, uwaga: 384,70!!!!!!!!!
Niech mnie któraś uszczypnie, bo wydaje mi się że to sen!
zwei_kresken, lauda., Lanusia93, odrobinacheci, Emma80, tabaluga, Basik122, Katarzyna87, Yousee, Marribell, Maczek, Eva82, anja83, Matleena, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Teeee... ale z tą wielkością to nie przesadzajmy. Chyba, że zdecydowanie nie chodzi tu o gabaryty
Amelio kotów przyjaciółko,
co zwierzyniec masz w domu cały,
uwierz w Laudy słowa,
a mewa jajeczko u Ciebie schowa.
Juhuuuuuu, będzie potomek!!! -
nick nieaktualny
-
No wychodzi na to, że z nami wiedźmami to 3 cykl. Kacha w trzecim też "puknęła" i mój też jest trzeci. I Twój Zwei też trzeci!!!!
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WYCHODZI NA TO, ŻE U WIEDŹM DO TRZECH RAZY SZTUKA I PLEMNIK W JAJKO SIĘ WRESZCIE WSTUKA!
zwei_kresken wrote:Amelcia, smarkol mi na wykresa, ale ze juz!
Mnie też, mnie też!!!!!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 16:31
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amelcia wrote:Wiedźmy, dawno mnie nie było, ale wracam i to z szokującymi wieściami.
Moja dzisiejsza beta znacznie różni się od wszystkich poprzednich wyglądających jak ładne, dorodne jajo. Jak spojrzałam na wynik, to mało zawału nie dostałam, uwaga: 384,70!!!!!!!!!
Niech mnie któraś uszczypnie, bo wydaje mi się że to sen!
Wieści szokująco wspaniałe!
Gratulacje!Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualnyNo, oficjalnie potwierdzam, że LWD to podstawa
Ja od samego początku zakładałam, że nic z tego nie będzie i wszystko olałam, a tu właśnie odwrotnie:)
Wczoraj mówię do męża, że jeżeli jest fasol i jeżeli się podał na mnie, to skoro ja zakładam, że go nie ma to on właśnie na złość jest
No i okazało się, że miałam rację...
Basik122, lauda. lubią tę wiadomość
-
Ja zdawałam matme na maturze i jak dla mnie prawidłowo że jest ona obowiązkowo. Ja pamiętam że miałam w technikum laski co miały problem z tabliczką mnożenia.
-
Amelcia wrote:Wiedźmy, dawno mnie nie było, ale wracam i to z szokującymi wieściami.
Niech mnie któraś uszczypnie, bo wydaje mi się że to sen!zwłaszcza jako endokobietka! Coś wspaniałego!
Amelcia lubi tę wiadomość
-
Amelcia wrote:Niech mnie któraś uszczypnie, bo wydaje mi się że to sen!
Nikt Cię teraz szczypał nie będzie. Teraz każdy/a będzie na Ciebie chuchać i dmuchać
http://www.iv.pl/images/67492377509595279435.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 18:41
Amelcia lubi tę wiadomość