Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
mar wrote:Dzisiaj wklepie nowe dane
prowadzę wykres na aplikacji w tel., jakoś się przyzwyczaiłam do mojego pytonga który stał się moim znakiem rozpoznawczym:D no i trochę się też boję tego co miesięcznego nakręcenia co miesiąc w stylu "ale masz piękny wykres, napewno jesteś w ciąży"
Zawsze możesz udostępnić tylko dla przyjaciółek -
Laski... Przyznaję się ze wstydem, że LWD u mnie skończył się dziś rano, kiedy to wytargałam z kryjówki mój jedyny test ciążowy... i sikłam. Zobaczyłam cień cienia (wiem, wiem, niejedna już widziała...), więc poszłam na betę (inaczej gapiłabym się w ten test do wieczora)
Właśnie dostałam wynik - 61,13 mIU/ml
Powoli uświadamiam sobie, co to dokładnie oznacza...lauda., Katarzyna87, zwei_kresken, Marribell, Blondik, odrobinacheci, Amelcia, Maczek, Basik122, Emma80, Eva82, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczęta, jak tylko pozbieram myśli do kupy (okazuje się, że fakt, że czekałam na pozytyw wcale nie znaczy, że się go spodziewałam!), wygeneruję najpiękniejsze smarki na jakie mnie stać (a uwieżcie, po udrożnieniu zatok, mam gluty jak tralala). Mój wykres jest całkiem do kitu, gdyby nie smarki Amelci i zaklęcia Blondik nic by z niego nie było...
Maluśka ta beta, ale wybrzydzać nie będę, zobaczę co się z nią stanie w czwartek...
Jaaaasna dupa... Jestem w ciąży!:D
Blondik, odrobinacheci, Katarzyna87, Amelcia, zwei_kresken, Maczek, Basik122, Emma80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O rany! Jaki dobry tydzien a to dopiero wtorek!!! Gratulacje dziewczyny! Nasmarkajcie i na mnie pliiis. Gdzies w odmetach tego wątku widziałam urywek dyskusji o occie jablkowym, jako ze produkuje go i pije w oszalamiajacych ilosciach, prosze mi tu wyznac czy za duzo to niezdrowo czy wrecz przeciwnie:)
-
nick nieaktualny