Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też ja też chce żelki! Super pomysł!
Ja z Holandii przywiozłam sobie Goude i jest przepyszna! Bez porównania z naszymi serami a'la gouda.
Musza tam mieć mega zrelaksowane krowy
Właśnie wsuwam kanapkę z ta gouda i kiełkami rzodkiewy-pychazwei_kresken lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Otworzyłam to gruzińskie wino, jest bardzo dobre. Ale nie stwierdzę, czy lepsze, niż z panterą, bo nie mam go do porównania
Piję, bo przecież to plamienie od doby to Ridż, tylko nieśmiały. Może za dużo botoksu?
-
Vuko wrote:przepyszota
mam flegamine na mokry kaszel, ciekawe cyz tez sie nada
A ktore paskudztwo polecacie najbardziej?
Flegamina nie ma tej magicznej substancji.
Ja już wcześniej tu pisałam jaki ja mam i dlaczego jest najohydniejszy na świecie
Bleh! -
Vuko wrote:Zwei badz tak mila i przypomnij specjalnie dla mnie, bo obawiam sie, ze moge nie znalezc tego wsrod tych niemalze 300 stron, jeszcze internety mi sie skoncza
Ja mam Vicksa miodowo-imbirowego, nie pamiętam nazwy, a nie mogę wstać i iść sprawdzić do szafki, bo piję wino na kanapieSorry.
Wszystko, co ma tą substancję na Guajacośtam, robi bagno.
Yousee lubi tę wiadomość
-
Hmmm tak mnie tkneło, na początku cyklu piłam macierzanke na zapalenie oskrzeli i miałam cudne bagno w tym cyklu. Ciekawe czy macierzanka też to ma czy to moj organizm sam wytworzył to cudne bagno? Będę mieć rozkmine"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Yousee wrote:Hmmm tak mnie tkneło, na początku cyklu piłam macierzanke na zapalenie oskrzeli i miałam cudne bagno w tym cyklu. Ciekawe czy macierzanka też to ma czy to moj organizm sam wytworzył to cudne bagno? Będę mieć rozkmine
Macierzankaaaaaa?
Yousee lubi tę wiadomość
-
Macierzanka pięknie pachnie
Przynajmniej taka świeża, nie wiem, jak z suszoną
EDIT: O, następna strona. Dawać, dobijać do 3-setnej, co by zaklęcie wielkiego pytonga podziałało na sikające jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 21:20
-
Absynt bleeee, tylko kolor super i jak go przygotowują z tym palonym cukrem
Hmmm odurzanie sie?! Hmmm mam jeszcze pół torby tej macierzanki. Moze byc taki "polski skręt"Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 21:40
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Test owu znowu dobrze widoczny, ale niestety LWD mi nie grozi w tym miesiącu, bo owu (boże spraw, żeby to była owu) z lewego jajnika. Jajnika przed wisanne nieczynnego i bolącego tylko z powodu endomendy. Jak czuję ten ból to martwieję w środku, zastygam. Od razu widzę siebie dwa lata temu snującą się po nocach po chacie z dzwinym bólem po lewej stronie, siebie nocami na sorach, gdzie patrzyli na mnie jak na wariatke, przez 4 miesiące byłam bólem, tępym jednostajnym nieustającym bólem niereagującym na żadne leki przeciwbólowe z wyjątkiem kroplówki z tramalu. JA się bardzo cieszę, że jajnik jest czynny, ale ten ucisk po lewej stronie mnie i tak przeraża. Poza tym martwi mnie, że mam tak bolesne owulacje.
Bagna za to mam hektolitry, przelewa się po prostu.
Bedę o Was jutro myśleć szczając na kolejny test owu i trzymam kciuki za takie dwie kreski jakie jutro wadne cienie cieni.