Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
zuzzi wrote:I chciałam wróżbę! Proooszę.
Wróżba dla Ciebie Zuzolku
http://www.iv.pl/images/92973282907986686749.jpg
Na Twoim wykresie widnieje masyw górski pn. Giewont. Istnieje wiele legend dotyczących tej góry oraz samej nazwy. Jedna z nich mówi, że Giewont jest to spolszona nazwa słów gye i want (Gyewant nazywa się do dzisiaj opuszczona kopalnia miedzi w ścianach tej góry), które oznaczały idź/kop w głąb.
Zwróć również uwagę, że starodawny, symboliczny krzyż na Giweoncie, u Ciebie na wykresie pokrywa się z dniami bagiennymi. "Idźmy w głąb" jest wyraźną instrukcją dla plemniorów. Tu obowiązuje zasada: im głębiej tym lepiej.
Dodatkowo: Giewont to śpiący rycerz. Oznacza to, że wkrótce otrzymasz własnego śpiącego rycerzykamomo1009, Maczek, Yousee, odrobinacheci, Emma80, Lanusia93, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Lauda ja to padłam
Teraz już chyba zawsze będę patrzyła na swój wykres jak na pasmo górskie, choć Himalaje to to nie są, nawet nie Tatry, raczej Góry Stołowe
Shibuya, Ralpina - głowa do góry wiedźmuszki
U mnie trzeci dzień @, tym razem tak intensywnej, jakby nie Ridż a cała męska część rodu Forresterów przyszła. Mam nadzieję, że szybko minie i będę się mogła zabrać za leczenie bakteryji********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Momo, nawet nie wiesz jakie na wykresach mogą być cuda... Nie tylko góry. Były tu już "lekiny u oltodonty", "scelbate klokodyle z motylkami na lyju", ninja z laserami i wiele, wiele innych
BTW, ponieważ gniję w domu od poniedziałku, to mam czas na wiele głupotek. Pochwalę się Wam jakie jajca dzisiaj wyskrobałam. Mój mąż zawsze boleśnie patrzy na proces tworzenia, bo jednak ostrzem po jajeczku...
http://www.iv.pl/images/81200314385050599370.jpgmomo1009, Eva82, Katarzyna87, Shibuya, Blondik, odrobinacheci, Basik122, Ralpina, Matleena, zwei_kresken, sniezka81, Mona_M lubią tę wiadomość
-
Heh zastanawiałam się nas wyskrobaniem specjalnej edycji jajka, ale zrezygnowałam z tego. Mąż przechowywałby je później, a po co mi to... a gdyby się tak zbiło - no wolę o tym nie myśleć
Eva82 wrote:Lauda oprócz tych jajeczek na Wielkanoc Twój mąż dostanie jeszcze jedno jajko-niespodziankę
Nie masz jakiegoś dużego, żeby mu zapakować zdjęcie USG?
No właśnie mam, takie plastikowe, zakręcane jajko, w którym kiedyś były słodycze. Mąż mi je przyniósł jakiś czas temu. Odkręcam sobie, a tam jakieś jedno marne ciasteczko - zeżarł mi wszystko ze środka, ale łaskawie przyniósł opakowanie, bo może mi się przydaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 10:17
-
no mi babeczka jak zapytałam czy jest ok, to kiwała głową - 3 razy pytałam i 3 razy kiwała
ale to nie mój lekarz, więc miałam wrażenie że kiwała głową dla świętego spokoju
Sama mi nie powiedziała o tętnie, tylko zapytała czy widzę.
Zapisała mi to tętno na opisie i przyczepiła do tego USG.
Ale oczywiście jak to ja, wracając do domu zaczęłam wnikać, czy takie jest prawidłowe i sama się niepotrzebnie nakręciłam...
obiecałam sobie, że nic więcej nie czytam!
W święta będziemy mówić rodzicom i na tym na razię się skupię, żeby wytrzymać do tego 9Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 13:48
-
Ostatnio jak byłam na wizycie u ginosława, nagle zaczęło coś dudnić, myślałam że remont robią w gabinecie obok. Dopiero mąż, który siedział w poczekali powiedział, że podpięli tam pacjentkę w zaawansowanej ciąży do KTG, które było cholernie głośno ustawione. To co ja wzięłam za walenie młotem to buło tętno dzieciaczka********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O, ja nie mam żadnych zaplanowanych wizyt ani innych osobistych skojarzeń z 9 i 10 kwietnia. Skupię się więc na samym trzymaniu kciuków za Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 15:13
Basik122, Ralpina, Shibuya, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...