Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Może w końcu pierwszy raz kupię bobiku i skosztuje
Jak to się je? Szczym?
Samopas albo w sałatce
Mi wychodziły ostatnio pozytywne testy owu, więc czekam -
Katarzyna87 wrote:Może w końcu pierwszy raz kupię bobiku i skosztuje
Jak to się je? Szczym?
A ja namiętnie, z prawdziwą rozkoszą w sałatce takiej o:
http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/bob/salatka_awokado_bob_jajko/przepis.html
P.S. U mnie bobik po 8 ziko za kg.Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKacha obiecałam medal to jest:
Wręczam medal najlepszej wróżbitki tego wątku Katarzynie za całokształt twórczości: wróżenie w niesprzyjających warunkach, z niewystarczająca ilością danych, zawsze trafne opisy wykresów oraz najlepsze zobrazowanie zdjęć USG.
Przyjmij proszę na swe barki te oto odznaczenie. Oklaski dla tej Pani!
lauda., Morwa, Katarzyna87, Blondik, zwei_kresken, Ralpina, Malibu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i oczywiście tez melduję ciociu Laudo, że ok 13 dni będziemy teraz czekać na być albo nie być mego fasola, w każdym razie w tym momencie wędrują sobie do celu Tymki i Liliany oby dotarły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 19:21
lauda. lubi tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:Kacha obiecałam medal to jest:
Wręczam medal najlepszej wróżbitki tego wątku Katarzynie za całokształt twórczości: wróżenie w niesprzyjających warunkach, z niewystarczająca ilością danych, zawsze trafne opisy wykresów oraz najlepsze zobrazowanie zdjęć USG.
Przyjmij proszę na swe barki te oto odznaczenie. Oklaski dla tej Pani!
JESTEM ZASZCZYCONA! Dziękuję za medal!
Z tego miejsca chciałabym podziękować Mamie, Tacie, wszystkim Wiedźmom oraz Panu Disney'owi za bajki dzięki, którym moja wyobraźnia jest aż nadto rozbudowanaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 19:32
odrobinacheci, Ralpina, Morwa lubią tę wiadomość
-
Przeczytałam sobie dzisiaj pierwszą stronę naszego wątku i historię zamieszczoną przez Laudę o nietrafieniu w piksel. I oto poniższe zdanie bardzo dobrze odzwierciedla to jak się czułam podczas HSG
lauda. wrote:... Fakt, że się nie zesrałem w tym momencie z bólu uznaję za jedno z moich ważniejszych życiowych osiągnięć. ....lauda., odrobinacheci, zwei_kresken, Ralpina, Summerka, Morwa, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaha czuję, że wracam do świata żywych.
Jak to mówią teraz smarki: jebłam!!!
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/pomocy-dziewczyny,7812.html
Jak długo plemniki żyją w ciałku... Ahahahaaaaaaaaaaaaaaaahahahah -
A ja mam pytanie inspirowane sagą "Zmierzch"- czy plemniki wampirów też są wieczne????? Można zajść w ciążę nawet 3 lata po pytongowaniu z wampierzem???
Basik122, odrobinacheci, Morwa, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Haaaa, myślicie ,że mogę walnąć sobie piwo ? Mogę, mogę , mogę ? Jutro ściągam szwy to tak jakbym już wyzdrowiała, co nie ? To by było takie znieczulenie w razie wu gdyby bolało
hmmm albo zaraz znajdę jeszcze kilka innych zaa, o mam ! Nie jestem już w cionszy a mąż kupił piwo jakiego jeszcze nie piłam i chętnie spróbuję te siki Weroniki :p co wy na to ? Mają tylko 2,5 % to prawie jak nic
lauda. lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Haaaa, myślicie ,że mogę walnąć sobie piwo ? Mogę, mogę , mogę ? Jutro ściągam szwy to tak jakbym już wyzdrowiała, co nie ? To by było takie znieczulenie w razie wu gdyby bolało
hmmm albo zaraz znajdę jeszcze kilka innych zaa, o mam ! Nie jestem już w cionszy a mąż kupił piwo jakiego jeszcze nie piłam i chętnie spróbuję te siki Weroniki :p co wy na to ? Mają tylko 2,5 % to prawie jak nic
Możesz. Wal. Ciocia Lauda tako rzecze.Morwa lubi tę wiadomość