Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona mnie dźgnęła 4x ale nie leciało nic... dopiero przyszła taka wielka pani pielęgniarka z zaciętymi wargami i jak mi zasadziła... jak mi zaczęło lecieć! aż mnie to bolało ale pod koniec czwartej ampułki, wolałam, żeby mnie bolało jak leci niż, żeby mi jeszcze raz szukały żyły. Siniak miałam na pół ręki, ponad 3 tygodnie był widoczny... i tak jest zawsze ;/
A ja poszłabym do jakiejś pracy bo w domu już na głowę dostajęRobimy drugiego Dziedzica
-
U mnie łatwo się wbić i leci jak z kranu nawet dość długopo badaniu. No i prawie zawsze mam siniaka. Mam ulubioną panią w laboratorium, która mówi do mnie jak do dziecka heh. Często robi mi się słabo, wiec juz zna moje możliwości
-
lauda. wrote:Ja mam żyły jak marzenie - marzenie każdego pobierającego, wbijającego się, wampira, narkomana itd... Mówię to z pozycji Zasłużonego Honorowego Dawcy Krwi
Maks jak widzi zabiegowy to się utrzymać ze strachu nie da a pieron jeden ma tyle siły że kiedyś trzymałam go ja moja mama i pielęgniarka i się krwi pobrać nie dało. Pieron jeden tak się skręcał że trzy dorosłe baby nie dały rady małemu dziecku. Ale jemu to się akurat nie dziwię bo to co mu zrobiły siostrunie w Szpitalu w Tychach to pod znęcanie podchodziło
-
Moja ulubiona żyła odmówiła współpracy po 2,5 miesięcznym kłuciu- progesteron, beta, tarczyca, beta, morfologia, beta, pakiet ciążowy, beta, beta, beta. Każde wkłucie mnie boli, zrobiła mi się blizna. Progesteron za tydzień robię z drugiej ręki. Second hand ProgResteron!
-
nick nieaktualny
-
A nam się wakacje własnie kończą - i z tej okazji poprawia pogoda. Wredna pogoda
Nie mogło być upału przez te dwa tygodnie?
Też chcę Niagarę, dajcie trochę!U mnie tak sucho, że nawet pytong ma problem wpełzać
Nie mogę się doczekać wtorkowej wizyty u doktorka.
-
Alexis ma mnie gdzies, to robię imprezę bez niej. Będzie się działo, a jak się nie będzie działo to się przynajmniej z mężem napiję
-
nick nieaktualnyKatarzyna nie znam się może jakaś wiedźma ekspertka się wypowie.
A zapomniałam wam opowiedzieć, że ostatnio byłam na studenckiej domówce i było zajebi*ciePo takich imprezach zawsze się zastanawiam czy już czas na dziecko, ale z moimi aktualnymi osiągami to może do 30 zdążę zaciążyć a wtedy będzie na pewno na to czas.
-
Katarzyna87 wrote:Laseczki mam wyniki glukozy, pierwszy wynik wiem że jest ok. Na pozostałe nie mam norm.
Wynik na czczo 84 (norma 55-110)
Wynik po 60 min: 104
Wynik po 120 min: 108
Czy po 2h nie powinien być niższy od tego po godzinie?Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Laseczki mam wyniki glukozy, pierwszy wynik wiem że jest ok. Na pozostałe nie mam norm.
Wynik na czczo 84 (norma 55-110)
Wynik po 60 min: 104
Wynik po 120 min: 108
Czy po 2h nie powinien być niższy od tego po godzinie?nie musi być mniej po 2 godzinach. Jak po 2 godzinach spada za bardzo to može być problem.
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Znowu mi się śniłyście, tym razem Zwei, Maczek, Lauda, Kacha.. Basik Amelcia i Emma uciekałyście z więzienia
A ja was chowałam w piwnicy ale takiej dostosowanej do uciekinierów, żeby was policja nie znalazła
zwei_kresken, Basik122, Emma80 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Znowu mi się śniłyście, tym razem Zwei, Maczek, Lauda, Kacha.. Basik Amelcia i Emma uciekałyście z więzienia
A ja was chowałam w piwnicy ale takiej dostosowanej do uciekinierów, żeby was policja nie znalazła
Tadaaaam! Ovu pyknął mi ciągłą kreskę. Następny etap- progesteron w czwartek lub piątek. Moda Na Okres- kolejny sezon zapowiada się emocjonująco- nowe postaci, nowe intrygi, finał sezonu 10 lipca. Nie przegapcie kolejnego odcinka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 08:13
Basik122, lauda., odrobinacheci, Morwa, Emma80 lubią tę wiadomość