Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
WiedźmaMaKota wrote:Znowu mi się śniłyście, tym razem Zwei, Maczek, Lauda, Kacha.. Basik Amelcia i Emma uciekałyście z więzienia
A ja was chowałam w piwnicy ale takiej dostosowanej do uciekinierów, żeby was policja nie znalazła
-
Zwei, no mówiłam, że krecha będzie
Kacha, mi się wydaje, że ta krzywa jest ładniutka, nie ma co się czepiać
No... idę się pakować. Wracamy do domu.
Kotka nam się wczoraj władowała do domku, żebrała o pasztet i sposobiła do wpakowania mi na łóżko, ugniatając jego brzeg lapami w rytm donośnego mruczenia. Ale obcy kot, szlajający się po dworze + pościel wydały mi się średnim połączeniem, więc kot wyleciał za drzwi
A dziś rano obudziła mnie wrona. Siadło to chyba tuż za otwartym oknem i robiło "KRAA!!! KRA!!!" od 5:30, bardzo skuteczny budzik, polecam
-
Właśnie nie wiem skąd piwnica, przecież tutaj pod blokiem nie ma piwnicy w ogóle, ale może ja wiedziałam, że będę musiała was ugościć i taką sama przygotowałam?
Lepiej powiedzcie mi za co siedziałyście?
Seriali kryminalnych w ogóle nie oglądam, myślę, że to głównie bierze się z mojej bujnej wyobraźni
A Modę na Okres oglądam z przyjemnościąRobimy drugiego Dziedzica
-
Moja kobra zygzakowata nie ma zamiaru się ani wyprostować ani wejść na wyższy poziom. U zwei telenowela, u mnie nudny film przyrodniczy, i chyba strasznie dlugi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 08:54
-
W więzieniu mogłabym siedzieć za morderstwo ludzi, którzy przychodzą do mnie do biura truć dupę i gadać; np. Przychodzi jakaś obca baba i mówi 'o widzę że się Pani nudzi, ja też mam busa za ok 30 min, na dworze pada, więc sobie u Pani posiedzę'. To że nie ma nikogo w biurze nie znaczy że się nudzę. Siedzę w papierach, muszę zamknąć kwartał, przelewy, płatności, potwierdzać godziny wyjazdów, przesyłać dokumenty wylotów, dzwonić po ludziach, czytaj skupić się! A ta mi o włosach gada. Powiedziałam tylko ze jak chce niech siedzi, ale jestem zapracowana. Nie wiem tylko czy nie dałoby się tego podciągnąć pod zabójstwo w afekcie :p
Co do krzywej cukrowej - nie sieję paniki:) pierwszy raz miałam zrobioną, a norm nie dali. Wolę się Was spytać niż szukać w internecie
Edit: baronowa, jeśli u Ciebie jest kobra to zagraj jej na flecikunie oglądałaś bajek? Powinna podnieść głowę, na wykresie będziesz miała wtedy ładny skok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 09:16
lauda., WiedźmaMaKota, Baronowa_83, Blondik, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Aahaha Kacha! I
takich "ludzi"
Właśnie miałam Wam napisać, że ja też w sumie pasowałabym do więziennego snu. Zostałabym skazana za zabójstwo nadopiekuńczych, trzęsących się nade mną, marudzących i wybrzydzających teściów.
Kocham ich. Serio. Ale coraz mniej ich lubię. Zwłaszcza kiedy są razem.
Edit:Katarzyna87 wrote:Edit: baronowa, jeśli u Ciebie jest kobra to zagraj jej na flecikunie oglądałaś bajek? Powinna podnieść głowę, na wykresie będziesz miała wtedy ładny skok
Baronowa, ja to proponuję zagrać na tej "kobrze" jak na flecikuNie oglądałaś nigdy bajek dla dorosłych?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 09:24
-
Katarzyna87 wrote:
Edit: baronowa, jeśli u Ciebie jest kobra to zagraj jej na flecikunie oglądałaś bajek? Powinna podnieść głowę, na wykresie będziesz miała wtedy ładny skok
Ostatnio całkiem regularnie gram na fleciku, ale ona jakaś uparta jest
-
Katarzyna87 wrote:Baronowa może zamiast dmuchać zacznij ciągnąć :p
pewnie dlatego nie działa
-
Baronowa_83 wrote:dzięki, bo kurde myślałam, że wystarczy polizać
pewnie dlatego nie działa
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiedźma ja myślę że Zwei siedziałaby za porady lekarskie nie mając uprawnień. Kasia natomiast za bezprawne opisy zdjęć usg i wróżbiarstwo
Co z tego że są skuteczne jak dla państwa bez papierków się nie liczy.
Ja miałam wczoraj tak dobre pytongowanie że do dzisiaj mi się gęba cieszy. Może w połączeniu z niagarą powstanie z tego Pytonguspopijakuszwei_kresken, WiedźmaMaKota, lauda., Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
O tak Zwei na bank za porady lekarskie
Kacha za wróżbiarstwo - no przy obecnym prezydencie elekcie to nigdy nic nie wiadomo
A ja miałam namiastkę pytongowania bo pytong wymęczony po pracy więc mi się gęba nie cieszy aż tak ale dziś nie odpuszczęRobimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:Ostatnio całkiem regularnie gram na fleciku, ale ona jakaś uparta jest
Ja będę miała jego spore deficyty ze względu na wyrok, który muszę odsiedzieć za przemycanie fasola tam gdzie nie trzeba:pzwei_kresken, Baronowa_83 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Błąd, duży błąd. Masaż wewnętrzny reguluje cykl kobiecy, więc wyjmij flecik z ust i wkładaj tam gdzie trzeba. Aaa jak chodzi o lizanie to nie przesadzaj z tym bo ślina jest mocno bakteriobójcza, więc i małych panów, których raczej chciałabyś zaprosić , zniszczy. Inozytol dopochwowo wchłania się najlepiej :p
Ja będę miała jego spore deficyty ze względu na wyrok, który muszę odsiedzieć za przemycanie fasola tam gdzie nie trzeba:p
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Morwa, a Ciebie nie było w moim śnie? bo nie pamiętam przemytniczko
nie obraź się ale wolałabym być tam gdzie byłam a nie w Twojej piwnicy
ale innym razem kto wie
zorganizuj fajną imprezę to wpadnę .
-
Ja wczoraj byłam na fajnej bibie, ale odpuściłam sobie alkohol bo nie wyszłaby mi racjonalna tempka do wysnaczenia kreski nieprzerywanej
Przerywanych rzeczy nie lubię- kresek, stosunków itd. Więc wczorajsze niepicie planuję odbić dzisiaj, absolutnie nie w żadnej piwnicy.
Poza tym jest weekend, mam kilka pytongowań dziennie do przepytongowania, blat ostatnio jest ulubiony, na blacie zawsze stoi kobiałka z truskawkami więc można sobie podogadzać przy dogadzaniu
BLACIMIR NADCIĄGA!lauda. lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Ja wczoraj byłam na fajnej bibie, ale odpuściłam sobie alkohol bo nie wyszłaby mi racjonalna tempka do wysnaczenia kreski nieprzerywanej
Przerywanych rzeczy nie lubię- kresek, stosunków itd. Więc wczorajsze niepicie planuję odbić dzisiaj, absolutnie nie w żadnej piwnicy.
Poza tym jest weekend, mam kilka pytongowań dziennie do przepytongowania, blat ostatnio jest ulubiony, na blacie zawsze stoi kobiałka z truskawkami więc można sobie podogadzać przy dogadzaniu
BLACIMIR NADCIĄGA!
Przyszły moje nowe ciążowe portki, i w nich to już naprawdę widać, że w brzuchu ktoś mieszka. Jaram się moją piłkąMorwa, zwei_kresken, Blondik lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica