X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Twoja temp to już w ogóle skacze przez płotki :) Albo ma czkawkę :)
    Bo moja sie szykuje żeby dostac tytuł w kategorii: Ciąża z zaskoczenia, wykres który nie mógł się zakończyć zieloną kropką, a jednak! :)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój wykres zrobił skok wzwyż :P

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak bym miała aż takie góry na wykresie chyba bym pizdła termometrem o ścianę. Może temu już rtęciowych nie sprzedają :P

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myshka powróżę, ale później - nie mam coś weny :/

Lauda, Matleena poprawiłam na mojej pulpitowej liście krocza Waszych dzieciaczków. Trochę mi zaburzacie statystyki, ale niech Wam będzie ;p

Kanapka z szynką nie może mieć zawsze racji! Gdyby miała kandydowałaby na prezydenta - choć nie ubliżając nikomu - czasami pewnie miałaby więcej racji niż obecny czy elekt ;D

Lauda widziałam przepis na bananowo orełowe lody i już mi się mrożą! Dziś będę robić test smaku.

Zuu z moich "obliczeń" wychodzi, że owulka była dzisiaj w nocy +/- 1 dzień.
    Temperatura może lekko spaść po owulce, może od razu skoczyć, więc to moim zdaniem nie wyznacznik. Pęcherzyk rośnie 1-2mm doba, biorąc średnią 1,5 pękając dzisiaj miałby 23,5 więc idealnie. Dodatkowo zaobserwowałaś u siebie otwartą szyjkę i bagienko.
    To mówiłam ja - nie kanapka ;D

lauda., Maczek lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuu ja uważam podobnie jak Katarzyna, kreski na OF często kłamią. Także pytonguj bo się opłaca :-)
    Ja sobie zapodałam 2kg truskawek i zastanawiam się co z nimi zrobić, ciasto, kompocik, ogólnie zjeść mam dużo opcji do wyboru :-)
    A na obiadek będą naleśniki z truskawkami :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 12:35

Maczek lubi tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • myshka84 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna, dzięki :) niecierpliwię się już :)

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry dla tych z ktorymi sie nie poznalam jeszcze :)

mam kleszczyn: czy ktoras Wiedzma uzywa afordyty albo innej plujki do testów?

u5cvp2.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:

ja miałam tylko patyki z allegro.

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez pslugiwalam sie magicznymi palkami ktrore roznie dzialaly,czasem wcale a czesem 2-3 dni pod rzad pozytywy i zaczynam sie zastanawiac czy by czyms nie poprzec wrozb z patykow?

u5cvp2.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:

Czytałam opinie, że to słabo działa - ciężko dobrac odpowiednią próbkę. To jest po prostu tani mini-mikroskop do oglądania krystalizacji śluzu (tudzież śliny), która zmienia się pod wpływem estrogenów.

Z bagna szyjkowego w okolicy owu faktycznie wychodzą zajebiste paprotki, ale oglądałam je tylko zrobione normalnie, metodą wymazu na szkiełku, na normalnym, porządnym mikroskopie u lekarza.

Może już lepiej zwykły mikroskop szkolny i zestaw szkiełek? Przynajmniej pantofelki można dodatkowo pooglądać dla rozrywki <3

hqdefault.jpg

A tak to sądzę, że lepiej się skupić na śluzie i temperaturze, bo te paprotki to taka dodatkowa rozrywka ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lubie biologie to i pantofelki i kozaczki moge ogladac;)bo wiecie,moze ja faktycznie mam to owu ale nie wtedy kiedy bagienko jest?

u5cvp2.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja proponuję bzykać się cały cykl ;) U mnie owu nie było typowym wyznacznikiem kiedy rozkładać nogi, tylko od kiedy liczyć na odwiedziny Ridżosława.

Maczek lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caaaly cykl?:D nie chce mi sie :D

u5cvp2.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    lubie biologie to i pantofelki i kozaczki moge ogladac;)bo wiecie,moze ja faktycznie mam to owu ale nie wtedy kiedy bagienko jest?

A niby kiedy?

Miałaś monitoring, jakieś badania, potwierdzające, że masz owu?

EDIT: Eeee... jak to Ci się nie chce? Pytongujesz tylko wtedy, kiedy się opłaca? A małż co na to?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 13:31

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monitoring jeszcze niet
    prog po owu byl ze trze razy badany,wskazywal na owu niby

z calym bajzlem ruszam od wrzesnia ale chcialam teraz wrocic do obserwacji i tak mnie tknelo

uwaga edycja: no malz ma libido takie jak ja= 0 takze nie narzeka

my stare dupy jestemy to juz sie nawet zyc nie chce;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 13:33

u5cvp2.png
  • myshka84 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry, olencja :)
    to my się nie znamy chyba ;)

ja myślałam, że my młode dupy jesteśmy (ja i mój M), ale jemu też się nie chce :/

niestety, mam tylko 2-3 szanse na pytonga w cyklu, więc muszę polować na Alexis. trochę to męczy - wolałabym działać cały cykl np. co 2gi dzień, i nic nie mierzyć i nic nie sprawdzać, przynajmniej przez 1 cykl. a tu nici z takiej zabawy ;)

ja wcale nie używam wspomagaczy wykrywania wizyty Lady, bo mam bardzo wyraźny śluz i wyraźny skok. o ile mierzę temperaturę, bo w tym cyklu nie zdążyłam.. :D

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,znamy sie?:D z mojego poprzedniego zycia rok temu?:D ja mam slaba pamiec takze przepraszam,jesli nie poznalam:)
    no nam sie nie chce 33 lata ja on 31,10 lat w zwiazku,na poczatku na studiach zajebioza i wogole ale odkad pracujemy to ani sil ani checi nie ma
    przez 8 lat tabsy wypraly mnie totalnie z libido a maz solidarnie powiedzial ze jak ja nie mam potrzeb to i on nie ma
    ale teraz sie mobilizujemy w czasie bagienka:) jak widac gowno z tego,bo nie wiemy czy Alexis byla,wiadomo ze sie zapowiadala,pecherze rosly ale czy pekaly tego nie wim, podejrzewam ze nie- bo nigdy nie mialam typowo owulacyjnego wykresu

uwaga edycja! raz miala usg po owu,to byl oklapniety pecherz bez sladow cialka zoltego:/ wtedy prog byl 22

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 13:48

u5cvp2.png
  • myshka84 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie, my właśnie się nie znamy. znaczy, już teraz troszeczkę tak ;)

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie powiem, żeby u mnie było jak u Zwei, która wiedzie pytongowy prym u Nas, ale my (w sensie ja i małż, nie ja i Zwei :) ) też jesteśmy ze sobą długo - w październiku będzie 10 lat związku i jakoś nie narzekam na mojego moje pożycie :) Co za tym idzie olencja zwalanie braku libido na wiek czy długość związku jest moim zdaniem pójściem na łatwiznę. Tabsów już chyba nie bierzesz, więc to też nie jest powód.

Nad seksem też trzeba pracować. Nic samo nie przychodzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 13:52

Maczek, Blondik lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie kazdy ma wysoki temperament, mi seks nigdy nie sprawial mega radosci,wiadomo jak byla to nowosc to bylo super,ale potem mi sie przejadl

u5cvp2.png
‹‹ 677 678 679 680 681 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ