X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Haha olencja bo nikt nie pracuje do 18tej, nikt nie sprząta, nie gotuje, nie chodzi na zakupy ;D Tylko pytongowanie od dnia do nocy :)

U Nas się uspokoiło, kiedyś był seks nawet na środku boiska do nogi, choć nocą! W pociągu....teraz głównie domowe pielesze, jednak nie ograniczamy się sypialni. Tam śpimy, a reszta pomieszczeń hmmm - jeszcze parę mebli nam zostało do zaliczenia ;D
    mega zazdroszcze Wam:D tez bym tak chciala to lubic i moc :))
    ale serio chce sie Wam tam po robocie w nocy? moj maz zasypia przede mna:/ kurda a moze jemy tez czeba cos zbadac?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 14:31

u5cvp2.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Często nie chce, ale wiem ze warto sie sprężyć, potem się fajnie spi i jest ogólnie milej

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zawsze się chce, nie chodzi, żeby działać na siłę, teraz seksu jest więcej, bo muszę się odkuć za 4mc abstynencji na początku ciąży :D

Wczoraj oglądaliśmy szkło kontaktowe, między częścią 1 a 2 (reklamy) zainicjowałam zabawę, skoro oglądamy kontaktowy program, to kontakt między nami też jest potrzebny. Było bez spiny, nic na siłę, nie na szybcika tylko powolne, delikatne pytongowanko. Niestety/Stety przez to nie zdążyłam na część 2 szkła, a Olejnik wkręcała gościa z pisu, który jest przeciw in vitro, że skoro propaguje naprotechnologię, to niech jej wytłumaczy co to jest. Domyślam się, że nie wiedział, ale tylko domyślam, bo jakaś "nieobecna" byłam ;D

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Nie zawsze się chce, nie chodzi, żeby działać na siłę, teraz seksu jest więcej, bo muszę się odkuć za 4mc abstynencji na początku ciąży :D

Wczoraj oglądaliśmy szkło kontaktowe, między częścią 1 a 2 (reklamy) zainicjowałam zabawę, skoro oglądamy kontaktowy program, to kontakt między nami też jest potrzebny. Było bez spiny, nic na siłę, nie na szybcika tylko powolne, delikatne pytongowanko. Niestety/Stety przez to nie zdążyłam na część 2 szkła, a Olejnik wkręcała gościa z pisu, który jest przeciw in vitro, że skoro propaguje naprotechnologię, to niech jej wytłumaczy co to jest. Domyślam się, że nie wiedział, ale tylko domyślam, bo jakaś "nieobecna" byłam ;D
    hmm,moze trzeba kupic tiwilizor?:D

lepiej niech oni zostawia to inwiatro bo sie nie dorobie wlasnego potomka:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 14:40

u5cvp2.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z pytongowanem to jest różnie obecnie będąc w ciąży libido bardzo mi spadło ale zawsze coś się pobaraszkuje. Nie ma nic na siłę bo przy przymusie to nie ma tej satysfakcji co jak się obu chce. Po za tym mój małż w większości przychodzi taki padnięty po pracy że wołami się go nie zmusi do seksu.

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz nawet probowalam zaraz po powrocie z pracy jeszcze na chodzie pytongowac i bylo lepiej,ale wieczorem w wyrku to cala magia opada,moze faktycznie trzebaby w knajpie,hotelu czy na polu:D tylko nosic ze soba te zeliki, tubeczki, reczniczki:D

u5cvp2.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    ja juz nawet probowalam zaraz po powrocie z pracy jeszcze na chodzie pytongowac i bylo lepiej,ale wieczorem w wyrku to cala magia opada,moze faktycznie trzebaby w knajpie,hotelu czy na polu:D tylko nosic ze soba te zeliki, tubeczki, reczniczki:D
    Damska torebka wiele pomieści.

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    Damska torebka wiele pomieści.
    powiem Ci lepiej- to jest argument zeby kupic nowaaaaa!!!!!! :D

nowy termometerek wlasnie doarl:D ciekawe czy bedzie lepiej mierzyl:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 15:03

u5cvp2.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    powiem Ci lepiej- to jest argument zeby kupic nowaaaaa!!!!!! :D

nowy termometerek wlasnie doarl:D ciekawe czy bedzie lepiej mierzyl:D
    Każdy argument jest dobry. My choć byśmy chcieli sobie tak gdzieś pobaraszkować po za domem to zawsze syn jest z nam i się nie da. Nie zwykle rzadko zdarza się że jesteśmy tylko we dwoje w miejscu gdzie dało by się popytongować.

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    Każdy argument jest dobry. My choć byśmy chcieli sobie tak gdzieś pobaraszkować po za domem to zawsze syn jest z nam i się nie da. Nie zwykle rzadko zdarza się że jesteśmy tylko we dwoje w miejscu gdzie dało by się popytongować.
    no wlasnie,a my bezdziecka zamiast walic ile wlezie to nam sie nie chce:D ale tak to juz jest jak czlowiek ma podane pod nos to nie chce

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co ta za jakas dziwna moda na forum kasowania swoich postow? czytam sobie jakis watek a tu dziury u jednej osoby i huk wie o co biega

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 15:33

u5cvp2.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też to zauważyłam. Jedna laska pokasowała wszystkie swoje wpisy na różowej stronie. Nic nie było tam szczególnego napisane ale jednak to pukasowała :-(
    olencja a jak będzie mały rozdartek, który co noc daje popalić to już w ogóle wam się nie będzie chciało. Lepiej pytongujcie póki możecie. Ja po porodzie wiadomo przez pewien czas nie mogłam, a potem to już na to siły nie miałam bo Maks się darł co 2h przez ponad pół roku, dopóki nie przeszliśmy na kaszki i mleka modyfikowane na noc żeby trochę go przetrzymać. Także okres bez pytonga miałam bardzo długi :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 15:41

olencja lubi tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie,zwykla rozmowa bo o termometrach wiec po cholere marnowac czas i to kasowac?

u5cvp2.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    no wlasnie,zwykla rozmowa bo o termometrach wiec po cholere marnowac czas i to kasowac?
    nie mam pojęcie ale zauważyłam że to dość częste zjawisko :-(

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak bylam tu rok temu to tego nie bylo,albo nie zauwazylam,wiec myslalam ze moze to niedawna moda i ktoras z Was wie:D to moze ja zaczne kasowac :D

u5cvp2.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie widzę potrzeby żeby coś kasować, nie piszę tu żadnych rzeczy żeby się tego bać czy wstydzić :-)

olencja lubi tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    Właśnie podczytałam sobie wyrywek naszych wcześniejszych wpisów o pierdach i kupach :D :D :D

Dialog:
    Zwei: Prawdziwe damy nie robią kupy.
    Lauda: Bo prawdziwe damy wykonują kał.
    Zwei: Prawdziwe damy defekują.

A wszystko zaczęło się od wpisu Mar z pytaniem, czy jej małżonek może być w ciąży, bo ma gazy. Ahahahaaaaaaaaaaaaaaahahaha Toż te nasze pierwsze wpisy są lepsze niż pytania do bravo :D
    Ja miałam podobną rozmowę... kumpel mnie się pyta: E... Wiedźma? czy dziewczyny srają?
    Wiedźma: Nie a dlaczego?
    Kumpel: No bo jak pytam dziewczyn to mówią, że nie, a czasem w łazience siedzą pół godziny...
    Wiedźma: No wiesz... mejkap i te sprawy, nogi się same też nie ogolą.
    Kumpel: To nie sracie?
    Wiedźma: No nie.
    Kumpel: to na Chooj wam dupa?
    Wiedźma: No właśnie na chooj :D

Uwielbiam takie tematy :D

Maczek lubi tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się trzymam tego, że dziewczyna nie pierdzi ;p

Olencja jest teraz opcja edycji postów, można pisać w jednym wszystko, nie trzeba odpisywać w pięciu wiadomościach :)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 16:14

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleeee tematy o pytongach :D ja to uwielbiam pytongować i mogłabym często, teraz w ciązy trochę mniej ale i tak często, ale Diabeł raczej nie ma tyle werwy co ja, teraz mieliśmy aż 11 dni przerwy... i wczoraj jak już przyszło co do czego to pytong nie mógł skończyć, dziś muszę mu to wynagrodzić jakoś bo ja bawiłam się zacnie ale on biedny nie, tzn bawił się dobrze ale co to za zabawa bez finiszu?.
    No i nam się najlepiej pytonguje zimą :D co widac po moim suwaczku :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 17:11

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
‹‹ 679 680 681 682 683 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ