Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ralpina, zakazu nie mam bo może pomimo tego wszystkiego sie uda, ale szansa marna.
Zwei, no nijak nie moge se z nim poradzić. Muszę jakies zioła wynaleźć
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee głowa do góry
Nie ma się co bać laparo, posprzątają w brzuchu i będzie git. Łap LwD na wakacjach
Ja ostatnio nawet nie zapytałam ile ma moja zmiana na jajnikuJuż mam to gdzieś, jak będzie trzeba operować to na pewno dostane skierowanie do szpitala. Teraz przez wakacje muszę się zrelaksować a po wakacjach pomyślę co dalej.
Edit: Przez te upały ścięło mnie dzisiaj po jednym piwieAle jestem ekomoniczna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 20:30
-
Tak się zastanawiam, jak ja (moja mama i szwagierka też) miałyśmy torbiel na początku ciąży to ona była wcześniej i z nią zaszlysmy czy się zrobiła w ciąży. Tylko że w ciąży nie miałaby chyba z czego. Co oznacza, że chyba z torbielą zaszlysmy. Pamiętam że gin mówiła że to normalne i póki nie ma więcej niż 8cm średnicy jest ok. Moja miała 5cm.
Podsumowując Yousee to chyba nie jest aż taka tragedia -
No nie jest, wiem. Może akurat da radę.
Wiecie, laparo niby ok, ale z moim Crohnem i przebytą operacją to ryzyko. Gin obiecuje, że zajrzy kamerką i jak będzie tragedia, to zostawi jak jest.
I tak muszę czekać na rezonans i zobaczymy.
Na razie LWD i cieszę się słońcem.
W pierwszy weekend sierpnia jedziemy w góry na wystawę podhalańczyków
Co prawda małż mi nie pozwoli przywieźć żadnego, ale się naoglądam słodziaków"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
nick nieaktualnyYousee jesteś twarda wiedźma, LWD i do przodu no i oczywiście tulę żeby Ci się weselej zrobiło
Mnie szurło po 2 szklankach cydru dzisiaj
Powiem Wam, że są ludzie którzy nie potrafią znaleźć innych tematów poza swoim dzieckiem. Byliśmy dzisiaj u znajomych no i mają roczniaka więc rozmowy dookoła dotyczyły tylko niego, i absorbowania całego otoczenia na jego poczynaniach, smutne że niektórzy rodzice po pojawieniu się potomka nie potrafią rozmawiać już o niczym innym.
Musiałam się Wam wyrzygać -
nick nieaktualny
-
Morele na ciepło z miodem i jogurtem greckim są nieprzyzwoicie pyszne.
Zwei, a ta pasta z bakłażana jest tak pyszna, że ciężko nie zeżreć całej od razu, prosto z miski.
http://i489.photobucket.com/albums/rr260/v-king-arcade/random/blablabla-nomnomnom.gifzwei_kresken, lauda., Blondik lubią tę wiadomość
-
Hihi, dziękuje za tulasy
a joint ponoć pomaga na Crohna i na LWD of course też
pojadę do szefa do Czech bo tam mozna na legalu
Księga Hioba -
Matleena wrote:Haha, stworek Zuu wygląda jak moja matka jak do mnie dzwoni. A ja, próbując jej powiedzie,, że nie mam czasu rozmawiać wyglądam jak ten drugi.
Ma ktoś przepis na te nalewki? To ja bym może zrobiła skoro Zwei_kresken mówi, że takie dobre owoce mam.
Oczywiście Zwei, jak tylko chcesz to podkrakowskie porzeczki stoją przed Tobą otworemPodrzucę Ci po pracy jakieś dobre przepisy
-
Zwei, ja też poproszę na jakaś wiśniówkę.
Kupiłam wczoraj truskawki ale większość musiałam wyrzucićszkoda że tak daleko od domu kupowałam bo bym rzuciła w twarz sprzedawczyni!
Księga Hioba -
Jak jutro pójdę do lekarza to stwierdzi: Pani to jest potrzebny kardiolog nie ginekolog. Ekg zawałowca:/
A wiśnie najlepiej zalać spirytem i takie wytrawne szamać