Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ral! Zajebiaszczo! Niech Fasol przyrasta
Dziołchy, na wszystkie Wasze rozterki tarczycowe odpiszę późnym wieczorem gdyż mam bardzo napięty grafik dziś, spędzam ten dzień w towarzystwie Rona Mossa- tego starego, dobrego Ridża. W niczym nie przypomina tego potwornego Ridża po Prysznicławie- nie rodzę obcych, więc wnoszę, że w żadnej cionrzy nie byłamRalpina lubi tę wiadomość
-
Ralpina, gratuluję!
Niech się zdrowo rozwija
A u mnie dzisiaj rozgościł się już Ridż. Jest dośc uprzejmy, może mu głupio, że tak mnie hormonalnie sponiewierał przez te dwa dni zanim przyszedł
EDIT: Zwei, Morwa, wyścig na bagna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 15:50
Ralpina lubi tę wiadomość
-
Maczek wrote:Ralpina, gratuluję!
Niech się zdrowo rozwija
A u mnie dzisiaj rozgościł się już Ridż. Jest dośc uprzejmy, może mu głupio, że tak mnie hormonalnie sponiewierał przez te dwa dni zanim przyszedł
EDIT: Zwei, Morwa, wyścig na bagna?Maczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymar wrote:Amelcia!!
dawno nie miałam okazji zagadać i pozwolę sobie na prywatę - jak Ty się czujesz babeczko ogólnie? 22tc.ale to minęło jak w mordę strzelił...
No leci czas, leci
Dziękuję czuję się wyśmienicie, smakowicie i w ogóle rewelacyjnie i jak przystało na wiedźmę, latam wszędzie na mojej miotleTylko, że muszę już ją wymienić na mocniejszy model, bo mnie coooooraz więcej
A młody rośnie i rośnie....nie ukrywam, że również w siłę
Maczek, lauda. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Zastanawiałam się kiedy do nas dołączysz , nie żebym tego chciała ale widziałam kupę na Twoim wykresie , więc modląc się o Twoją ciążę modliła się odrazu , że jak jej nie ma niech przyjdzie szybko Ridż. No i co ? Spóźnił się o jeden dzień! Tak to zaczęłabyś z nami a tak to jesteś jeden dzień do tylu i masz od nas fory:* No ale co tam, wyścig rozpoczęty :p ja w to wchodzę !
A widzisz, spodziewałam się go wczoraj, ale widac zabalował gdzieś po drodze
Amelcia,Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 17:13
-
Ralpina, gratulacje
widzę, że dzieje się na forum z okazji nadejścia lata..
a ja już po urlopie i właśnie sobie uświadomiłam, że resztę lata spędzę w robocie. smuteczek.
pocieszenie takie, że pracę mam zajebiaszczą, więc nie będzie tak źleRalpina lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
Ralpina, gratulacje! beta pięknie przyrasta
Ja po dzisiejszej wizycie melduję, że Madzia sporo przybrała - wazy już 1234g( 4 tyg temu 510 ) i juz zwisa głową w dół
niesttey była odwrócona plecami i nie dało sie zrobić żadnego fajnego zdjęcia
Myshka, powroty do roboty po urlopie są traumatyczne
odrobinacheci, Maczek, Eva82, Ralpina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maczek wrote:Pisałam
Na ten moment całkiem sympatyczny, jak na Ridża.
P.s nie oddam nikomu , bo szkoda zachodu. Czekać na Ridża tego co trzeba ! A najlepiej na ciążę !Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 18:02
-
nick nieaktualny
-
Ze mną Ridż bawi się dziś ostatni dzień (mam nadzieję) więc mogę się pościgać! Mimo że jestem do przodu to przy moim marnym bagnie pewnie mnie prześcigniecie.
Maczek, Morwa, odrobinacheci lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba