Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
lauda. wrote:
A co do prawdy jajecznicowo-ogórkowej, to nie próbowałam!!! Czy to oznacza, że jestem tylko w cionszy urojonej???
E, nie, po prostu miałaś inne objawy.Jedne cycki bolą, drugie nie, jedne kłuje w brzuchu, inne nie, jedne dostają plamienia i to oznacza, że są w ciąży, a u drugich plamienie zwiastuje rychłe odwiedziny Ridża, no i w końcu, jedne zażerają się jajecznicą z ogórkiem, a inne... no właśnie, czym Ty się zażerasz?
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Emma, u mnie na topie wszelkiej maści świeżości i sezonowości:
truskawki, czereśnie, arbuzy, morele, brzoskwinie, nektaryny, jagody, wiśnie, cukinia, ogórki, bób i fasolka szparagowa. Do tego kiszonki młode typu ogóras małosolny/kiszony, kapusta kiszona.
Mięsem się nie zażeram od początku ciąży. Wegetarianka mi się trafiła w "memłonie"
Ale za to nabiał wszelki również pochłaniam ze smakiem.
W sumie oprócz tego mięcha (chociaż ostatnio pojadam wędlinę i drób), to dieta mi się nie zmieniła wcale.
I ani razu nie miałam zachcianki na "coś dziwnego" typu ogórek kiszony w czekoladzie bleeeee bleee bleeEmma80 lubi tę wiadomość
-
Laski, bo wy się znacie bardziej
czy przy wysokiej prolaktynie powinny boleć piersi, bo ja absolutnie nic nie czuję. wcześniej gdzieś tam przed okresem piersi bolały, były ciężkie, a teraz nic. Gdyby nie badanie proga to bym nie wierzyła, ze owu wo gołe była
Edit chyba, że miałam jeszcze wyższy i dlatego mnie bolały, a niepokalanek ją już zbijaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 19:58
-
Matko, jutro nie wstanę! Pojechałam dziś po bandzie na siłce, ponad godzina przerzucania żelastwa i na dobitkę 30 minut biegu. Jeszcze mnie jeden uroczy paker na odchodne poprosił, żebym go poasekurowała przy wiciskaniu, ale mu powiedziałam, że chyba mu życie niemiłe... Teraz nagotowałam żarła na jutro i idę sprawdzić, czy nadal nie chce mi się pytongować...
Aaaaaa! Popsułam się! -
zwei_kresken wrote:Matko, jutro nie wstanę! Pojechałam dziś po bandzie na siłce, ponad godzina przerzucania żelastwa i na dobitkę 30 minut biegu. Jeszcze mnie jeden uroczy paker na odchodne poprosił, żebym go poasekurowała przy wiciskaniu, ale mu powiedziałam, że chyba mu życie niemiłe... Teraz nagotowałam żarła na jutro i idę sprawdzić, czy nadal nie chce mi się pytongować...
Aaaaaa! Popsułam się!a teraz pakuję drinki w siebie :p od jutra się odchudza jak starczy mi motywacji :p
-
Katarzyna87 wrote:Haha Morwa skąd Ty bierzesz takie grafiki :p
nadwyraz było to romantyczne z jego strony
A tu znalazłam cudo dla Ciebie
http://iv.pl/images/32317514189527732037.jpgYousee, zwei_kresken, lauda., Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czy coś ze mną nie tak, ale ja tam widzę kilka kotów. Pierwszego zauważyłam nawet zanim przeczytałam.
Yousee, zwei_kresken lubią tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualnyMorwa rozśmieszasz mnie zawsze hehe
Także ten jutro wyjeżdżam na tydzien w te same strony co Ralpina- Rzeszów i okolice
I jak to mówi Lauda będzie luzik śluzik odpuszczam mierzenie. Chill i dobre pytongowanie no i może wrócę z Urlopusem
Zwei co ja pacze nie wierzęRalpina, lauda. lubią tę wiadomość
-
Hej Wiedźmy
Wczoraj padała nam zmywarka
Na szczęście mój rozpoczął reanimację na tyle wcześnie, że dało się ją uratować
Mar ja błogosławie luteinę, po niej Ridżu w pierwszym dniu jest na tyle znośny, że 1 ibuprom wystarcza. Ale wiem co przeżywasz.
Widzę, ze w Rzeszowie szykuje się zlot Wiedźm: Odrobina i RalpinaMoże jeszcze się któraś zdecyduje? Serdecznie zapraszam, nie ma tu takich tłumów jak nad morzem
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEva ja kocham Rzeszowszczyznę, urodziłam się na śląsku i tu mieszkam ale moje rodzinne strony to okolice Rzeszowa, uwielbiam Wasze powietrze
Ej w ogóle zobaczyłam wczoraj tą piosenkę Donatana i Marylki i ona idealnie pasuje do naszego wątku jest pełnia, są wiedźmy i nawet Ibisz toż to może być nasz hymn!
https://www.youtube.com/watch?v=diaXSNeA81YEmma80 lubi tę wiadomość
-
Eva82 wrote:Hej Wiedźmy
Wczoraj padała nam zmywarka
Na szczęście mój rozpoczął reanimację na tyle wcześnie, że dało się ją uratować
Mar ja błogosławie luteinę, po niej Ridżu w pierwszym dniu jest na tyle znośny, że 1 ibuprom wystarcza. Ale wiem co przeżywasz.
Widzę, ze w Rzeszowie szykuje się zlot Wiedźm: Odrobina i RalpinaMoże jeszcze się któraś zdecyduje? Serdecznie zapraszam, nie ma tu takich tłumów jak nad morzem
Tobie padała zmywarka, a mi padła pralka.Z praniem w środku oczywiście.
Wesoło jednocześnie piła i szczała, znaczy się pobierała i wypuszczała wodę z proszkiem.
Wielka pościel (2x2,20) do prania ręcznego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 09:28
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...