Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Eva82 wrote:Morwa ja tam lubię odcienie fioletu
Ten kolor kojarzy mi się z moją sypialnią
co innego gdybyś powiedziała ,że kojarzy Ci się to z WC to wtedy miałabym problem :p
-
Zakładam czarne rękawiczki dołączone do farby a mąż patrzy na mnie i pyta "zaczęłas czytać ponownie 50 twarzy Greya? , bo nie wiem czy powinienem zacząć się obawiać " potem dodał abym nie patrzyła na niego takim wzrokiem bo ma wrażenie ,że obmyślam właśnie zbrodnie doskonałą. Jak nałożyła farbę na całą głowę to zawołałam męża do łaźni aby sprawdził ,czy się gdzieś nie umazałam farbą ...to stwierdził "nawet fryzjerka ostatnio nie nałożyła Ci tak dobrze farby , nic nie trzeba zmywać , jakbyś mnie zapytała kim masz pozostać i co wybrać : gotowanie , czy farbowanie włosów , powiedziałbym abyś została fryzjerka bo naprawdę masz talent" ach Ci faceci , chciał dobrze a przy okazji dowiedziałam się że kijowo gotuję. Hahah
-
Morwa super kolor. A z jakiego wyjsciowego startujesz? Zeby taki wyszedl to trzeba miec chyba max ciemny blond. Kiedys lubilam burgund i jego odcienie ale bardzo szybko sie robila wyprana wiewiorka
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Baronowa jakie masz ubiespieczenie wykupione? Mnie tata u siebie w pzu ubespieczyl juz w maju a atu kurcze problem zaciazyc. Zaraz sie mi nie oplaci ten biznes. Co miesiac 55 zl a potem daja 1500.
Morwa ja mam kucione plytki do lazienki we filetowym kolorze hahahaha ale sypialnia tez w ocieniach fioletu - lanwenda
mni sie marza fioletowe pasemka. Widzialam takie extra fioletowe pasemka na czarnych wlosach, tylko raz trzeba wpierw zciagnac czarna farbe a dwa takie kolowy szybko sie wyplukuja
Rozjaśniałam wcześniej włosy do cemnego blondu albo jak kto woli zrobiłam sobie myśli odcień włosów (schodziłam z dość cemnego, a dokładnie z czekolady). Ta farba nie przewiduje farbowania włosów na jasnym blondzie, więc była w sam raz. Teraz mam odżywkę na włosach także jeszcze nie wiem jaki wyszedł
-
Efekt bedzie widac jak wysuszysz wlosy
a wstawisz fotke jaki ci wyszedl?
Ja sie boje rozjasniania bo strasznie to pali wlosy a jak juz wychodowalam takie do pasa to zal mi je spalic. Jak bym nie obciela po slubie to juz by mi nie bylo pupy widac ;p
Hmmm, ciekawa jestem czy mnie pamiętacie .. ?
Jakiś czas temu od czasu do czasu tu nabazgrałam, beczałam że mój facet nie chce się ze mną bzykać, świrowałam na maksa itd.
Ledwo napisałam coś w tym wątku, a już jestem w ciążyChyba rzeczywiście ma zbawienny wpływ na zachodzenie.
Gracjas SenioritasMorwa, zwei_kresken, Blondik, WiedźmaMaKota, Amelcia lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
marzusiax wrote:Kokaina a czemu sie dopiero w 8tc chwalisz? Ne wiedzialas wczesniej? Moze to jest recepta na 'sukces' - trzeba sobie pojeczec
. A tak wogule gratulacje i nudnych 7 miesiecy
Aaa, bo wole nie zapeszać, i tak cały czas drże czy wszystko będzie ok... mam niewielkie plamienia i mimo, że każde USG potwierdza mi że wszystko jest ok, to i tak panikara jestem i neurotyczka, wyolbrzymiam i kombinuje
Dzięki za gratkiSynek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
marzusiax wrote:A masz jakies leki? Jak jestes pod kontrola lekarza to musi byc dobrze. Nie mozesz myslec negatywnie
A i zapomnialam dodac ze dobrze jak jęki sa powiazane z orgazem
Tak, mam przepisanego dupka zapobiegawczo i sobie do łykam od niedawna.
Mi ochota na seks przez ciąże spadła prawie do zera, a orgazm też mi do szczęścia póki co niepotrzebny
Dziwaczeje, jestem starą ciotką
A ja jeszcze chciałam powiedzieć, że zaszłam w ciąże w cyklu, w którym pierwszy raz od pół roku nie mierzyłam temperatur i rzadko kiedy zaglądałam na to forumTak by the way
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
marzusiax wrote:Baronowa jakie masz ubiespieczenie wykupione? Mnie tata u siebie w pzu ubespieczyl juz w maju a atu kurcze problem zaciazyc. Zaraz sie mi nie oplaci ten biznes. Co miesiac 55 zl a potem daja 1500.
-
Myślicie, że przy ulicach stoją jeszcze te pojemniki z piachem do posypywania jezdni i chodników żeby nie było ślisko? Potrzebowałabym trochę do zwiększenia tarcia...
Nienawidzę dni płodnych! Nic nie czuję na tym bagnie, ciężko się porządnie wypytongować, a do tego po nich nadchodzi ta cholerna faza oczekiwania na szczanie na patyk, bleh! -
Baronowa wow nie zaproponowano mi takiej skladnki ehh kwota zacna
to jaka masz najwyzsza kwote (wypadek w komunikacji w pracy)?
Kresken u mnie jakies 2 wiaderka piasku by sie znalazly, bo zostalo po zrobieniu wylewek i tynkowfaktycznie faza ścania jest do duoy zwlasza jak sie 2 kresek wyścać nie moze
Ciekawostka - wlasnie na ttv dziewczynka 13 lat chwali sie ze po 2 @ w zyciu zaszla w ciaze..
zwei_kresken wrote:Myślicie, że przy ulicach stoją jeszcze te pojemniki z piachem do posypywania jezdni i chodników żeby nie było ślisko? Potrzebowałabym trochę do zwiększenia tarcia...
Nienawidzę dni płodnych! Nic nie czuję na tym bagnie, ciężko się porządnie wypytongować, a do tego po nich nadchodzi ta cholerna faza oczekiwania na szczanie na patyk, bleh!
Marzusiax nie wiem, to jest ubezpieczenie męża -
marzusiax wrote:Efekt bedzie widac jak wysuszysz wlosy
a wstawisz fotke jaki ci wyszedl?
Ja sie boje rozjasniania bo strasznie to pali wlosy a jak juz wychodowalam takie do pasa to zal mi je spalic. Jak bym nie obciela po slubie to juz by mi nie bylo pupy widac ;pale już mam takie zasady ,że nie lubię się fotografować, mało kiedy wrzucam gdzieś swoją fotę ,więc i tym razem nie wrzucę. Anonimowość to jest spoko opcja , więc zamierzam z niej korzystać
Edit :mój małż zwariował , śpiewa mi cały czas piosenki, oczywiście swoje wymyślone . Masakra, a ja chcę się na spokojnie napić . Powoli Odliczam do jego wyjazdu . Nie wiem czy wam pisałam ale miał dzisiaj jechać ale dla mnie zmienił opcje na wtorek .Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 23:32
-
Heloł
właśnie leżę w łóżku i nie mogę zasnąćByliśmy z małżem na niespodziankowym weekendzie w górach
Knajpki, spacerki, lody dla ochłody
Widzę, że póki co na czele peletonu w biegu o najlepsze bagno jest Zwei...skoro kichając masz mokre majty to co ja mogę napisać "dziołcha szacun na dzielni". Zbieraj i sprzedawać jako "Zwei Bagno Gel"
lauda. lubi tę wiadomość