Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarribell wrote:i wróciłam od zębologa... ostateczne zalecenie- 0 słodyczy łeee
A nie pomyliłaś się rano? Może zamiast farbować włosy ufarbowały Ci się zęby! a zębodłub trochę przyślepy i się nie kapnął.zwei_kresken, Marribell lubią tę wiadomość
-
mar wrote:Zwei na pocieszenie Ci powiem że będzie w Gdańsku przynajmniej jedna normalna mama - czyli ja haha. i ile kiedykolwiek dorobie sie dziecka..postanowiłam sie teraz na tym nie skupiać żeby nie wpaść w paranoję. Postanowiłam w tym miesiącu się kochać z moim mężem a nie robić dzieci. .
Ja tam to robię od dawna On nawet nie wie kiedy mam dni płodne i się tym nie interesuje, po prostu przestaliśmy się zabezpieczać i jedziemy jak zwykle. No może nawet lepiej niż zwykle, aż żal myśleć, że w ciąży mogą być momenty, kiedy nie będzie nam wolno
Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie, że minął miesiąc naszej działalności na tym wątku!
W miesięcznej korespondencji na 84 stronach brało udział 56 różnych osób, ale z tego co mi wiadomo tylko Sigma jedna zaciążyła.
Czekamy na podwyższenie statystyki!!!
lauda., zwei_kresken, przyszła mama:), mar, Blondik lubią tę wiadomość
-
Amelcia wrote:Wiecie, że minął miesiąc naszej działalności na tym wątku!
W miesięcznej korespondencji na 84 stronach brało udział 56 różnych osób, ale z tego co mi wiadomo tylko Sigma jedna zaciążyła.
Czekamy na podwyższenie statystyki!!!
Liczysz też te, które zapytały czy z tego wykresu będzie ciąża, po czym uciekły, gdzie pieprz rośnie?
Może liczmy te co mają powyżej 5 postów u nas
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Amelcia wrote:A nie pomyliłaś się rano? Może zamiast farbować włosy ufarbowały Ci się zęby! a zębodłub trochę przyślepy i się nie kapnął.
ha ha ha tylko gęba trochę się ubrudziła na brązowo ale przypudrowałam co do zębów to mój małż mnie gania bo twierdzi, że jak będę "brzemienną" to nie można już iść do denta i mieć znieczulenie. Ale mądra bestia heheheheDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Liczysz też te, które zapytały czy z tego wykresu będzie ciąża, po czym uciekły, gdzie pieprz rośnie?
Może liczmy te co mają powyżej 5 postów u nas
Na razie policzyłam wszystkie. Jak policzę tylko powyżej 5 postów to spadnie nam kolejna statystyka -
zwei_kresken wrote:Liczysz też te, które zapytały czy z tego wykresu będzie ciąża, po czym uciekły, gdzie pieprz rośnie?
bo nie powiedziałaś ewidentnie "z wykresu wynika,że to 5 tydzień i w dodatku dziewczynka z blond loczkami i błękitnymi oczkami" więc se poszły szukać gdzie indziejDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Amelcia wrote:Na razie policzyłam wszystkie. Jak policzę tylko powyżej 5 postów to spadnie nam kolejna statystyka
Oj tam... Ale za to wzrośnie procent zaciążeń!
Mar, po dzisiejszym znokautowaniu mnie Ridż już chyba mi odpuszcza i powoli robi się lżej. Może teraz do Ciebie zapuka. Chyba, że dobrze wykorzystasz statystykę i zajdzieszWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 18:34
-
mar wrote:U mnie jeszcze nie ma Ridża... temp.rano 36.6, teraz mam 37. Proszę obliczcie mi statystycznie szanse na ciążę ; p
Statystycznie masz 50:50 % szans, bo albo zajdziesz, albo nie A dane statystycznie nigdy nie kłamią
http://www.iv.pl/images/46606148715355451687.jpgBlondik lubi tę wiadomość
-
Hej wiedźmy, wróciłam Myślałam, że dłużej dzisiaj posiedzę ale już jestem. Tak zaciskałam szyjkę, że Ridż się do niej nie wdarł. Zobaczymy jak będzie jutro. Gorzej jak zacisnę tak, że będzie kolejna studniówka i trzeba będzie wywoływać i przywoływać Ridża
To wg statystyk co miesiąc jedna wiedźma powinna zobaczyć 2 kreski Czyja kolej w tym miesiącu? -
Eva82 wrote:Hej wiedźmy, wróciłam Myślałam, że dłużej dzisiaj posiedzę ale już jestem. Tak zaciskałam szyjkę, że Ridż się do niej nie wdarł. Zobaczymy jak będzie jutro. Gorzej jak zacisnę tak, że będzie kolejna studniówka i trzeba będzie wywoływać i przywoływać Ridża
To wg statystyk co miesiąc jedna wiedźma powinna zobaczyć 2 kreski Czyja kolej w tym miesiącu?
Nie moja, ja rezerwuję następny -
nick nieaktualny