Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
W moich lidlach nie ma prosecco
Musiałam jechać do Auchana po stare dobre Lambrusco, z którego zrobiłam nam drinki w stylu aperitiff. Nie zgłodniałam od nich, pojawił się tylko apetyt na pytongowanie, musiałabym Małża zwabić pod prysznic, aczkolwiek tak się ze mnie leje, że chłop chyba prędzej zemdleje, niż zaprezentuje Dzielnego Sir Pytonga w stanie gotowości. Jest jeszcze opcja zrobienia mu kolejnego drinka- tym razem z nalewką na czeskim spirytusie szemranego pochodzenia- może oślepnie i nie będzie widział, że brodzi w kałuży krwi
lauda., katastrofa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aleala gratulacje tez Ci wroze blizniaki albo i trojaczki!
ja mialam bete w 12 dpo 122 i juz to niby bylo sporo...
Zrobilam sobie badanie metoda volla czy jakos tak,podchodzilam do tego mega sceptycznie i zgodzilam sie na to czary mary bo ciotka od pol roku mi trula...
Ale ile badziewia mi tam wyszlo to glowa mala! Alergia na gluten i kazeine miedzy innymi :/w niektore rzeczy jestem w stanie uwierzyc,ale inne to smiech na sali.
Zaskoczylo mnie to ze trafila z tarczyca i nawet powiedziala ze plat prawy bardziej obciazony! A wlasnie tam mam guzki...dziwne to wszystko -
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:zwei płatki rózy do wanny
:D
a mój chłop za jakies 2 godziny wróci
dawaj mu szpirytusu i okulary na nos, ciemne jakieś
No właśnie nie mam nastroju na wannę, wolałabym szybki numerek, a nie godzinną kąpiel z pianką i ruskim szampanem.
Jaka ja jestem romantyczna!
-
Wiedźmy szybkiem wróżby potrzebuje - owulke mam dziś czy jutro ja by jutro temp podskoczyla, bo różnie of zaznacza jak patrzylam na wykresy. Owulacja jest w dniu spadku czy w 1 dniu skoku?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Wiedźmy szybkiem wróżby potrzebuje - owulke mam dziś czy jutro ja by jutro temp podskoczyla, bo różnie of zaznacza jak patrzylam na wykresy. Owulacja jest w dniu spadku czy w 1 dniu skoku?
A JAKIE TO MA ZNACZENIE?!
Organizm kobiety jest nieodgadniony. Nikt Ci nie powie czy dzisiaj za 5 godzin jajco się uwolni, czy jutro o północy. Bzykaj się dzisiaj i jutro, to będziesz miała pewność, że zrobiliście wszystko aby jajko płynęło w dobrym towarzystwie.
zwei_kresken, Maczek lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Widzę że na Wiedzmach ostatnia idę spać i pierwsza wstaje :p SPIOCHY !!!
Dieta HCG na mnie nie działa- jestem pod wpływem HCG już trzeci tydzień i przytyłam kolejne 2 kg. Podwyższone HCG plus rzyganko przez 2 tygodnie. Kto nie schudł? ZWEI!Katarzyna87, saxatilia lubią tę wiadomość
-
marzusiax wrote:Wiedźmy szybkiem wróżby potrzebuje - owulke mam dziś czy jutro ja by jutro temp podskoczyla, bo różnie of zaznacza jak patrzylam na wykresy. Owulacja jest w dniu spadku czy w 1 dniu skoku?
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:A ja na wadze 57 dzis. Bez kupy bo ta zaś ma mnie w dupie.
Zwei 10 km? Wow
Mi w końcu waga zaczela spadac, w rak ślimaczym tempie ze szybkiej by mi poszlo jakbym nożykiem sobie rękę odciela. No ale spada. Zwłaszcza ze zjadam owoce na kilkogramy to i tak nieźle ze nie tyję -