Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Ja mam 168 cm
Wegetarianizm sluzy
Pokłóciłam sie z chlopem. Mysli ze rano pomaca cycka a ja juz gotowa. Chyba go jajka swedza
A co do chlopa to moje dziecko zostanie pol sierota niedługo bo zatluke męża mego. I jestem pewna ze każdy sąd mnie uniewinni -
nick nieaktualny
-
Dobra, może nie schudłam od HGC, ale mam za to gigantyczny syndrom wicia gniazda- w poprzedniej ciąży mnie to nie ruszyło, natomiast w przeciągu ostatnich 2 tygodni zrobiłam na chacie więcej rzeczy, niż przez cały rok- nawet przed świętami nie mam tak wysprzątanego, jak dziś. Wróciłam z Ikei z toną sztucznych kwiatów, porobiłam z nich bukiety i poupychałam po pokojach. Kocham akurat te wszystkie kwiaty, które są trujące dla Pana Kota, więc kupuję je rzadko, a postawione wysoko na półce nie cieszą tak oka i szybciej więdną. Więc jak znajdę jakieś sztuczne wyglądające jak prawdziwie, to bierę w ilościach hurtowych. Wyciągnęłam nawet maszynę do szycia. HCG krejzines
-
olencja wrote:a ja chce bombe,ktos diluje materialami wybuchowymi?
-
Cześć kochane Wiedźmy,
Przeczytałam z 80 stron wątku i stwierdziłam, że jak działać, to tylko w Waszym towarzystwie
Aktualnie, próbuję nie wysadzić chałupy, czekając na Ridża, co mój małż (wieloletni staż pytongowania) przyjmuje z adekwatną dawką pokoryZ chęcią przyjmę jakąś dawkę wróżenia z fusów
Pozdrawiam znad filiżanki kawy, szczególnie autorkę wątku))
saxatilia, Katarzyna87, zwei_kresken, lauda., odrobinacheci, Blondik lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
olencja wrote:aaaa,kurde to sie dobrze sklada bo musze chalupe wysadzic,nienawidze jej i nienawidze jej sprzatac,mam stan wiecznego pierdolnika:/
do tego mam pms i ciagle chodze cos zrec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny