Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
lauda. wrote:Wstrzelam się w tematy mieszkaniowe.
Aaaa dom w miejscu które kocham jest na sprzedaż. Aż się spociłam pod pachą! Teraz tylko szybka wygrana w lotka 5 milionów i na następne lato wprowadzam się!
Edit: Znowu ja rozpękłam nową stronęTo musi być znak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 19:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ooo, tez bym sobie kupiła domek z działeczką. Uprawiałabym ogródek i trzymała stadko kur
Najlepiej w Beskidach/podbeskidziu.
Ale to tylko marzeniaPóki co wynajmujemy w kamienicy, na szczęście cała kamienica ma jednego właściciela, więc czynsz=odstępne i jest bardzo przystępne.
Kredytu na kilkadziesiąt lat bym nie chciała, zresztą przy naszej sytuacji finansowo-pracowej i tak nikt by nam go nie dał
Ale może kiedyś wielki cud się stanie i jakoś zdobędziemy pieniądze na coś wlasnego.
Póki co cisnęło mnie, że trzeba się stad wynieść w czystsze miejsce kraju, bo tu straszny syf i jak w czymś takim dzieci chować... Ale nie ma żadnych dzieci, więc wyluzowaliśmy, a w tym mieszkanku nam całkiem dobrze.
-
Nam się fukslo bo dostaliśmy mieszkanie od babci. Duże ale tylko 2 pokoje. W przyszłym roku juz musimy remont zrobić i zrobić 3 pokój. Takze kredyt trzeba brać bo przez te lata nie udalo się tego uzbierać. Ale to nasza wina bo jestesmy beznadziejni jesli chodzi o kase i bezsensowne wydawanie. A jak juz będzie rsta kredytu to najpierw rata potem głupoty. Mamy juz przetestowane na racie za auto. Placimy co miesiąc 1000 i dalej starcza bez problemu;).
Dzisiaj w ramach odstresowania pije piwo i bede jesc chipsy.na zdrowie -
nick nieaktualny
-
olencja wrote:Ja mam nawet dom po rodzicach w spadku,a na cholere on mi 80km od wawy?taki los sloika...
saxa Ty masz pryszcze a ja mega wkurw i apetyt:/
Oj apetyt tez mi się wlaczylWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 20:44
-
Myśmy wynajmowali mieszkanie 47mk za 1300zł w tym czynsz odstępne i media. Teraz mamy mieszkanie po moich rodzicach 60mk i im nie płacę żadnego odstępnego tylko sama rachunki opłacam.Działkę mamy i to dużą ale jakoś nie potrafimy się wybudować ale jak się uda to może zaczniemy w przyszłym roku.
Ogólnie u mnie są tanie mieszkania, kawalerki chodzą od 600zł także katastrofy nie ma ale ja akurat w małym mieście mieszkam. -
lauda. wrote:Wstrzelam się w tematy mieszkaniowe.
Aaaa dom w miejscu które kocham jest na sprzedaż. Aż się spociłam pod pachą! Teraz tylko szybka wygrana w lotka 5 milionów i na następne lato wprowadzam się!
Edit: Znowu ja rozpękłam nową stronęTo musi być znak.
-
nick nieaktualnyEj mam jutri pobieranie krwi. Sporo na fundusz. W tym tsh ft3i4 na wlasny koszt robie anty tpo bo zwei polecila i zastanawiam sie co jeszcze warto?
Zbadam prolaktyne myslalam nad toksoplazmoza ale droga i nie wiem czy igg czy igm. Co jeszcze warto? -
Baronowa_83 wrote:Gorzej jak to znaczy ze najpierw ty urodzisz zanim my zajdziemy
-
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Oj tam oj tam, ja już dwa razy zaszłam odkąd Lauda jest w ciąży i zaczyna nowe strony
. Za bardzo wyluzowany ten wątek;)
Olencja zrób tam burdel na uboczu;)