Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie. Nawet nie wiem w jakin dniu cyklu jest sens badac
Zwei wlasnie polecila anty tpo
Znalazlam stare wyniki 2013
Tsh 1,77
Ft3 3.82
Ft4 1,21
Prolaktybna 5665 po metoclopr a przed 400
Hehe potem wzrosła trocheWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:34
-
saxatilia wrote:Nie. Nawet nie wiem w jakin dniu cyklu jest sens badac
Plus trójca tarczycowa tak jak planowałaś. I prolka. Może coś z tego wyniknie. a może nieŻadnego pytongowania dziś ani miziania cycków!
-
Hej, kurde bela, ja jeszczenicniewiem, zonk, kiedy co mam badać? i czy badać w ogóle? bo jak zacznę badać, to pewnie zaraz zacznę schizować
dajcie jakieś rady nowicjuszce albo linki, bo im więcej czytam, tym mniej wiem. W jednej chwili mam wszystkie objawy czegoś tam, a potem czegoś innego i zaraz się okaże, że mam wszystko
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
saxatilia wrote:Nie. Nawet nie wiem w jakin dniu cyklu jest sens badac
Znalazlam stare wyniki 2013
Tsh 1,77
Ft3 3.82
Ft4 1,21
Prolaktybna 5665 po metoclopr a przed 400
Hehe potem wzrosła trocheVesper lubi tę wiadomość
-
Vesper wrote:Hej, kurde bela, ja jeszczenicniewiem, zonk, kiedy co mam badać? i czy badać w ogóle? bo jak zacznę badać, to pewnie zaraz zacznę schizować
dajcie jakieś rady nowicjuszce albo linki, bo im więcej czytam, tym mniej wiem. W jednej chwili mam wszystkie objawy czegoś tam, a potem czegoś innego i zaraz się okaże, że mam wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:39
Vesper, lauda. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Nic nie badaj, tylko wciskaj termometr w pipkę i obserwuj organizm. Będziesz się badać ewentualnie jak po kilku cyklach odkryjesz nieprawidłowości, na razie luz w dupie i dużo seksu
Tak jestem wyluzowana, że mam tylko pytonga do wciskania, a termometr tylko rtęciowy, ale razy dwastaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
saxatilia wrote:Zwei ja juz dzis pytongowalam ;-/
Ni stare jutro nowe będą: -)
Olencja ok ja swoje obstawiam na jakies 1,72 -
nick nieaktualny
-
olencja wrote:ja pytongowalam a prl mialam w normie:D nie powinno sie tez biegac i stresic i wogle;D
Ja to mam zawsze w normie, to mi to nie przeszkadza, ale jak jest ryzyko, że jest się na granicy, to lepiej wszystkie czynniki podwyższające wyeliminować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:46
-
Ja nie pytongowałam a wynik miałam w ch.j za wysokie. Ciekawe ile byłoby z pytongowanoem
Jajnik mnie dalej boli:/. W końcu mi sie torbiel zrobi od niepękających jajeczek:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:53
-
Właśnie Małż mnie zapytał jaki duży miałabym teraz brzuch, gdyby Prysznicław ciągle był z nami. Jeszcze się Blacimir nie wymiksował, a on mi takiego strzała sprzedaje! Idę mu dolać wina. I sobie też
-
nick nieaktualny