Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/95d2ce151f39b8ef
Ej one sa wszystkie negatywne nie?
Bo ten z 7 byl prawie tak samo ciemny a wyblakl... Wywale te co mi zostały chyba: -) -
nick nieaktualnyZdjecia tez mi przeklamuja
Juz mi odwala na tym l4
Chcialam sprzatac ale nos boli przy schylaniu masakryczni3,zreszta posprzatane mam bo chlopina jak posprzata to na amen
ksiazek nowych do czytania nie mam ,grac na plejstejszon mi sie nie chce,w tv nic nie ma. Niech ktoras wpadnie na kawe! -
55monika5 wrote:jak na moje oko to są negatywne
edit:
znaczy, jak wygląda pozytywny test?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 14:17
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vesper, akurat na kasę i premie nie mogę narzekać.
i nie narzekam
Saxa, negatywne. ja też się nie znam (nie używałam), ale na pewno muszą być takie same
edit: zamień się! biorę zatoki i l4w zamian wpuszczam Cię w czeluści miliona niezałatwonych spraw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 14:18
Vesper lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
saxatilia wrote:Zdjecia tez mi przeklamuja
Juz mi odwala na tym l4
Chcialam sprzatac ale nos boli przy schylaniu masakryczni3,zreszta posprzatane mam bo chlopina jak posprzata to na amen
ksiazek nowych do czytania nie mam ,grac na plejstejszon mi sie nie chce,w tv nic nie ma. Niech ktoras wpadnie na kawe!
trzymaj się, saxa, zaparzam czarną mocną kawę z włoskiego ekspresu na Twoją cześć!staramy się od września 2015
-
Vesper wrote:a kiedy byłyby pozytywne?
edit:
znaczy, jak wygląda pozytywny test?Vesper lubi tę wiadomość
-
Saxatilia, fajne te włoski masz, oba kolory mi się podobają.
Na jednej fotce wypatrzyłam maszynę do szycia, to Twoje hobby?Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
Baronowa, Monika
dzięki za info i fotę. Zaopatrzyłam się w sikańce z allegro, ale gdzieś na forum przeczytałam, że są niemiarodajne i teraz zastanawiam się, czy nie wyrzuciłam kasy w błoto
staramy się od września 2015
-
Testy Alexisowe są "o dupę roztrzaść".
Mój jedyny tak pozytywny test - testowa kreska mocniejsza od kontrolnej - zrobiłam w jedynym stwierdzonym jak do tej pory cyklu BEZOWULACYJNYM. A na koniec w nagrodę na jajniku miałam torbiel.
Żeby wycelować w super pozytywny test, trzeba by robić tych testów kilka dziennie. I oczywiście przy tym prawie nie pić, bo przecież dwie godziny przed nie można, bo siki będą za mało skoncentrowane.
Ja jak robiłam testy, to tylko orientacyjnie. Jak kreska najpierw ciemniała, a potem bladła, to wiedziałam mniej więcej kiedy był pik LH. Jak kreska była jaśniejsza niż poprzednio, to znaczy, że już po.
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
saxatilia wrote:http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/95d2ce151f39b8ef
Ej one sa wszystkie negatywne nie?
Bo ten z 7 byl prawie tak samo ciemny a wyblakl... Wywale te co mi zostały chyba: -) -
Mam z allegro i zgadzają mi sie ze śluzem ze skokiem tempki. Pomijam fakt ze fizycznie nie mam owu;) ale skok lh widocznie mam;).
Saxa nie mam jak teraz ci wstawić porównania ale mam zdjęcie pozytywnego testu i potem on rak samo wyblakl jak te twojeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 14:31
-
saxatilia wrote:Maszyna kolezanki bo u niej robione.
Ja kiedys szylam,ale jakos juz nic nie szyje
Bo już chciałam Ci poradzić, żebyś się wyżyła twórczo przy maszynie.
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...