Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Spoko nie jestem sama jest ze mna Alexis ;/ gnije z kroplowka ale lekarka spoko mowi ze jak sie rano bede dobrze czula to mnie wypusci tylko ze po wypis przyjde w poniedzialek
.
Vesper lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:U mnie jak i u męża w rodzinie są ludzie, którzy ze sobą nie gadają. Poróżniły ich różne rzeczy, jednak zawsze gdzieś w tle była kasa. Na początku miałam chęć by ich pogodzić. Próbowałam. Chcieli byśmy wybierali "oni albo my". Zrezygnowałam, nie o to chodzi. Gadam z każdym, ale już się nie wtrącam. Chcą sobie zatruwać życie jadem nienawiści - ich sprawa. Ja się z nimi 'bawić' nie będę.
Zwei idziesz do gina, żeby sprawdził pająka czy jakieś oko bardziej mu nie rośnie i nie bedze pękało? Może Ridż przyjdzie bez Aleksis?
No, niestety, kasa często gdzieś w tle wyłazi. przerobiłam. i też "żona nie rodzina"
gadam - nie wtrącam się to też moje podejściestaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Basik122 wrote:Każdy jest inny, w mojej rodzinie niestety tak właśnie robi to starsze pokolenie. Ja puszczam płazem tylko pierdoły ale starsi już gorsze rzeczy. Staram się nie wtrącać bo niechcę robić sobie wrogów a im ciężko przemówić do rozumu.
wiem, nie da się nikogo zmienić, jeśli osoba zainteresowana nie chce zmiany. ja też nie wciskam się z rozmową na siłę, ale jeśli ktoś działa na moją szkodę, rozmawiam, nie puszczam płazem - to miałam na myślistaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
zwei_kresken wrote:Bez obaw Zuuuu, mi pepino-kłamino 10 nie pokazał drugiej kreski nawet jak byłam w ciąży
I właśnie dlatego ostatnio zakupiłam dwa testy rossmannowskie, bo miałam tylko pepino, a nastraszyłyście mnie, że kłamino.Vesper lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Malz taaaki zmartwiony ze do domu jezdzi tylko psa wyprowadzic
Vesper lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:o
Głupia temperatura- po co robi górki, żadnych objawów Alexis nie miałam, niech już Ridż przyjdzie.
A bagno?Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
jakbym przegapiła to mnie zaklepcie na 999 stronie
opycham się pyszną kanapką z czosnkiem, nie ma jak chory przedszkolak w domu, a niestety olejku z oregano nie mogę.
DO tego tak mi dzisiaj dał do wiwatu, ze najchętniej poszłabym się na miasto napić...
aleala wychodź ze szpitala, albo znajdź jakąś małą wolną salkę
o rodzinie się nie wypowiadam, bo z każdej strony mam świrów i dziwne przypadki - np. macocha mojego ojca była od niego o 2 lata starsza, a potem próbowała udusić dziadka, babcia ze strony mamy uznała w tym roku, że nie możemy przyjechać, bo ona nie ma siły i nie będzie nam usługiwać - dowiedzieliśmy się pokątnie, więc nie pojechaliśmy to jestesmy wyklęci że nie pojechaliśmy. Ze strony męża też jest kilka kwiatków, a pewnie dużo wiecej nie wiemy bo teściowa nie mówi o niczym. Raz się na nas obrazili, że się nie przejeliśmy, że szwagier miał wyrostek wycinany. Tyle, że NIKT nas nie poinformował, ze on jest w szpitalu i że cokolwiek się dzieje - a mieszkamy w tym samym mieście (my to nawet koło szpitala) i mogłabym do rana ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 21:57
Vesper lubi tę wiadomość
-
Niestety
a jak chodzi o kasę, dom czy podobne sprawy to już w ogóle z ludzi najgorsze cechy wychodzą
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Emma80 wrote:A bagno?
200zł zapakowane, jutro kolejne badania, a pod koniec miesiąca hematolog. Jeszcze sprawdzę jakie terminy ma ten od Mar, ale po zachwytach lasek na forach wnoszę, że przyszłoroczne