Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Ruda Anno a czujesz ból owu, masz śluz, robisz testy?
który dzis dc? Ja mam dziś 13dc, śluz jest, ból owu też, testy negatywne ale może po południu wyjdą.Nona lubi tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
nick nieaktualny
-
A właśnie. Na początku czerwca miałam w firmie akcję "zdrowie" i mogłam porozmawiać z dietetyk. I chwilkę porozmawiałam, bo tu tarczyca, tu starania. Okazało się, że kobieta pracuje też w jednej z warszawskich klinik niepłodności. I powiedziała mi to, co podobno lekarze tam mówią na samym początku. Seks, seks i seks. Do "zarzygania", nawet bez ochoty. Seks i jeszcze więcej seksu. Dopiero kiedy to nie działa przez dłuższy czas, wtedy zacząć się martwić.
Dlatego w kolejnym cyklu seksy były codziennie Zawsze co 2-3 dni, żeby chłopaki miały siłę I moc I to nie pomagało.
Na mnie seksy podziałałyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 13:55
Ariette1983, natalia000, Beata81 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/05aa7c6ac4a1.jpg
nie wiem czy sie dobrze wstawi i czy coś tam zobaczycie bo to pierwszy raz gdy wstawiam zdjęcie...
No generalnie ukazał się taki bladzioch na teście 10-tce. Wczoraj był też ale pomyślałam że sprawdzę czy sie dziś też pojawi... ale póki co to mi jeszcze nie dawajcie serduszka bo mam jeszcze pewne wątpliwości czy na pewno się uda. Jak nie przyjdzie @ i kolejnego dnia test będzie nadal ok to wtedy można wstawić
To jest mój 11 lub 12 dpo. W sobotę spodziewana ale niechciana @...
Mam wątpliwości bo coś za mocno jak na mój gust to odczuwam - czuję w dole brzucha jakby taki nóż nie wiem czy wiecie co mam na myśli, takie uczucie ciężkości - i to mnie też skłoniło do wcześniejszego testowania - mnóstwo takich drobnych objawów że się w końcu złamałam i siknęłam...
Ale póki termin @ nie nadejdzie to na razie podchodzę trochę sceptycznie, bo niestety miałam już w pierwszym cyklu cień cienia i @ przyszła 3 dni po terminie - tyle że tam w dniu @ był cień kolejnego dnia nic a kolejnego znowu taki sam słaby cień a potem już @. A tu jeszcze przed coś się pokazało... z drugiej strony teraz robiłam z bardziej czułego testu...
Ale cóż jak coś to się pomartwię z Wami - razem raźniej... bo chciałabym się cieszyć, ale to podbrzusze które od czasu do czasu czuję nie do końca mi pozwala, bo niestety podobnie było w tym pierwszym cs. A przy pierwszej ciąży raczej tak tego nie odczuwałam..
Nona, patuniek86, fiorella82, Maltusia, speakyourmind93, Sung, Ola454, Izaw, natalia000 lubią tę wiadomość
-
patuniek86 wrote:A właśnie. Na początku czerwca miałam w firmie akcję "zdrowie" i mogłam porozmawiać z dietetyk. I chwilkę porozmawiałam, bo tu tarczyca, tu starania. Okazało się, że kobieta pracuje też w jednej z warszawskich klinik niepłodności. I powiedziała mi to, co podobno lekarze tam mówią na samym początku. Seks, seks i seks. Do "zarzygania", nawet bez ochoty. Seks i jeszcze więcej seksu. Dopiero kiedy to nie działa przez dłuższy czas, wtedy zacząć się martwić.
Dlatego w kolejnym cyklu seksy były codziennie Zawsze co 2-3 dni, żeby chłopaki miały siłę I moc I to nie pomagało.
Na mnie seksy podziałałyAriette1983, Nona, patuniek86, Izaw lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Paulii wrote:\
tórym dziewczynom wcześnie testy wychodzą ja do 12/13 dpo musiałam poczekać.
Zrobiłam nawet pół godziny temu drugi test - Nord test.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b37a405eb75.jpg
Nawet wyraźniej widać a robiłam go chyba z 3 moczu przepraszam że Was tak tymi testami zasmiecam, ale jestem w takiej euforii że nie mogę tego opisać.
Paulii - najserdeczniejsze gratulacje!!! pięknie widać kreseczkęPaulii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co sądzicie o dzisiejszej becie?
ostatnio, tzn. we wtorek 11,25 mIU/ml, a dzisiaj - 39,18 mIU/ml
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 14:26
Ariette1983, patuniek86, Najmłodsza_staraczka, fiorella82, czarnulka24, speakyourmind93, Ola454, Izaw lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:dzięki, u nas to ja cisnę, mój mógłby w soboty tylko noż kurde!
Ariette będzie dobrze i z tych 2 kreseczki dzidziuś się pojawi:* jesteśmy w podobnym czasie dpo. U mnie dziś jeszcze delikatne ciągnięcia podbrzusza, ale dużo lżejsze niż wczoraj. trzymam kciuki i czekamy do terminu @ która nie nadejdzie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 14:33
Listopad 2018 - 11 tydzień - poronienie - zabieg
1 stycznia 2019 - II kreski na teście - czekam na pierwszą wizytę u ginekologa -
Malutsia jest super !
Teraz się odpręż, umów do ginekologa na spokojnie i po prostu ciesz nudnych 9 miesięcy !Maltusia lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.