Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wrześniowe przytulanki 🫂 w porę deszczową 🌧️, a w maju🪻prosto z grilla 🫕 na salę porodową 👶🏻
Odpowiedz

Wrześniowe przytulanki 🫂 w porę deszczową 🌧️, a w maju🪻prosto z grilla 🫕 na salę porodową 👶🏻

Oceń ten wątek:
  • Majlen Autorytet

Wysłany: 19 września, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galaxis wrote:
    Biorę Fertistim, magnez, B12, żelazo, jod. Suszone morele w tym cyklu dużo jadłam, będę musiała dokupić to może migdały też kupię. Najbardziej mnie dziwi to, że na poprzednich wizytach (u innej ginekolog) endometrium zawsze wychodziło mi 7-9mm, a tutaj nagle 4, także zastanawiam się czy nie jest tak, że zależy kto mierzy to tak wychodzi, i teraz pytanie kto robi to poprawnie... z drugiej strony biorę pod uwagę oczywiście, że tak się akurat zdarzyło i potem może być inaczej. Miesiączki od odstawienia anty (początek roku) miałam zawsze skąpe, także może coś w tym być
    No tutaj ciężko czasami zrozumieć na nasze cykle, ja też odstawiłam AH na początku roku, 8 miesięcy temu, w początkowych miesiącach @ była normalnie, endometrium ok 7-8mm, później coś się popsuło i ledwo 4mm osiągało. Wdrożyłam suplementację, tą którą mam w stopce, no i teraz wygląda to bardzo ładnie, ale minęło około 3msc suplementowania, żeby było widać efekty

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września, 16:00

Galaxis lubi tę wiadomość

Starania o pierwszego maluszka 🩷

♀️28
    - po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG

- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
    - 2 stymulacja - w toku ⏳️
    nowy cykl 🩸 5.11
    owulacja 🥚 ?
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 19 września, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pp2018 wrote:
    Rudka, ja staram sie ćwiczyć w domu ćwiczeniami od fizjoterapeuty. Próbuję w przerwach w pracy też trochę poćwiczyć. Czasem uda mi się wyskoczyć na fitness w stylu zdrowy kręgosłup, piątek, streczing.

Suzie, najgorsze we Wrocku już za wami?

Kasiekkk,Missi, mieszane uczucia mam, ale może dlatego, że to jeszcze na świeżo. Żałuję, że męża nie zabrałam na tę wizytę, bo co dwie głowy to nie jedna. Wg lekarza już "na wszystko jest za późno" i moja sytuacja to jak "jechać w długą podróż z niewiadomą ilością paliwa" z nieustającymi komentarzami, że wszystko się robi przed ciążą i teraz to już za późno i za późno. Nie wiem jak inni, ale nie wyssałam z mlekiem matki wiedzy na te tematy. Może pary przychodzące na in vitro będą miały większą korzyść z wizyt u tego lekarza.
    Co ciekawe, powiedział, że Accofilu przy kir AA w ciąży się nie daje.
    Wg niego, na PAI w heterozygocie to tylko heparyna wchodzi w grę.
    Powiedział, że jeśli mam wysoki poziom lęku, to może mi jedynie zaproponować SMOFlipid co 2 tygodnie wlewy aż do 20 tc za 750 zł za każdą kroplówkę. Wg niego ten preparat moduluje i stabilizuje układ immunologiczny.

Opowiedziałam mu też moją historię chodzenia LATAMI do różnych reumatologów nawet z wiodących środków w kraju i był zdziwiony, że nikt przez lata nie zdecydował się spróbować jakkolwiek mnie leczyć, nawet na próbę. Sam nazwisk lekarzy, którzy mogli być mi pomóc, nie podał, natomiast powiedział, że ma pomysły co można zbadać i sprawdzić, aby wprowadzić leczenie kiedyś tam. Ale tu mogę zacytować lekarkę z kliniki niepłodności "daj mi człowieka i zawsze znajdę u niego defekty w układzie immunologicznym" 😅

Wg niego ANA w mianie 1:320 to bardzo źle, czego żaden z moich poprzednich lekarzy nawet nie skomentował.

Zlecił powtórzenie badania ANA 2 i ANA 3 oraz zlecił zrobienie 3 badań przeciwciał na wirus EBV, ale nie wiem co to da, skoro tego się nie leczy w ciąży. Może z wynikiem pozytywnym pacjentka przychodzi chętniej po SMOFlipid, nie wiem.

Pominę przeklinanie, rzucanie wynikami badań w moim kierunku i znaczną obsuwę czasową.

Trudno powiedzieć, woda się po centymetrze podnosi, coś tam podlewa...

👩29👨30
    👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
    ✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
    ✅ wyrównane niedobory witaminowe
    ✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
    ❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
    ❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
    ✅ obydwa jajowody drożne
    ✅ podstawowe badania nasienia
    ❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża

💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta

👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
    💊11/2024 - 4cs z Lamettą (pęcherzyk 23mm w lewym jajniki, bliski pęknięcia)

🩸5/11
    🥚20/11

📆 Kalendarz wizyt
    28/11 - badanie krwi
    3/12 - endokrynolog
  • Majlen Autorytet

Wysłany: 19 września, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ellevv wrote:
    Mam wyniki proga i nie wiem co myśleć. Jedynie co wiem to na pewno była owu 😅

40.4 nmol/L

Faza fulikularna <=0.6
    Faza owulacji 0.6 - 13
    Faza lutealna 5.8 - 76
    Po menopauzie <0.6
    Oo jaki piękny 🤗

Starania o pierwszego maluszka 🩷

♀️28
    - po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG

- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
    - 2 stymulacja - w toku ⏳️
    nowy cykl 🩸 5.11
    owulacja 🥚 ?
  • Mervee Autorytet

Wysłany: 19 września, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Gratulacje wszystkim 🌱 i trzymam kciuki za kolejne testujące 😊🤞

Ellev, pamiętaj, że wynik Twojego progesteronu jest w nmol/L, przelicznik jest inny niż dla ng/mL, nie zmienia to faktu, że nadal jest w porządku i bardzo ładny 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września, 16:05

ellevv, DreamBee lubią tę wiadomość

2 cs 🍀
    02/09/2024 ⏸️ 8dpo, cień cienia
    03/09/2024 9 dpo, bHCG: 9,34, prog: 17,37
    05/09/2024 11 dpo, bHCG: 64,14, prog: 26,75
    07/09/2024 13 dpo, bHCG: 191,19, prog: 24,19
    16/09/2024: pęcherzyk 🍀 (5+1)
    19/09/2024: zarodek 2mm (5+4)
    23/09/2024: serduszko ❤️ (6+1)
    07/10/2024: 1.7 cm (8+1)
    23/10/2024: 3.63 cm Żelusia (10+3)
    02/11/2024: Wyniki Nifty: jestem zdrowa 👸🩷 (11+6)
    04/11/2024:🧬 5.46 cm Uparciucha, ❤️163 bpm (12+1)

preg.png

“If you can dream it, you can do it.”
  • Belia Autorytet

Wysłany: 19 września, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, na wstępie chciałabym pogratulować wszystkim, którym udało się zajść w ciążę w ostatnich dniach. Widzę, że na stronie pierwszej się zazieleniło 🌱 Przez ostatnie dni byłam tu tylko czytelnikiem ale na bieżąco śledziłam wasze bety i piękne testy. Witam też wszystkie nowe staraczki.
    Ja miałam kilka dni gorszych ze względu na ten przedłużający się cykl. Z resztą, kogo ja oszukuje. To były tragiczne dni. Jeszcze się naczytałam na forum, że okres po cb może przyjść po 2 miesiącach… ale dziś w pracy dostałam plamienia, czuję się też lekko okresowo więc liczę, że w nocy przerodzi się w @ a to już 35dc. Nie sądziłam że kiedykolwiek będę się cieszyć, że przychodzi okres ale już chciałabym rozpocząć nowy cykl. Zamówiłam też zioła ojca Sroki więc od weekendu zaczynam kurację.
    Miłego popołudnia!

Nieprzejrzysta, Wicher, Deyansu, Lauraa, Kasiekkk, Slava, Elena20, DreamBee, Fasolowa_zupa, Mystic_Rose lubią tę wiadomość

👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
    7 cs o pierwsze 👶🏼
    08.2024 (4cs) ciąża biochemiczna 💔
    10.2024 (6cs) ciąża biochemiczna 💔
    11.2024 przerwa na reagenerację 😴
  • Valie05 Autorytet

Wysłany: 19 września, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pp2018 wrote:
    Rudka, ja staram sie ćwiczyć w domu ćwiczeniami od fizjoterapeuty. Próbuję w przerwach w pracy też trochę poćwiczyć. Czasem uda mi się wyskoczyć na fitness w stylu zdrowy kręgosłup, piątek, streczing.

Kasiekkk,Missi, mieszane uczucia mam, ale może dlatego, że to jeszcze na świeżo. Żałuję, że męża nie zabrałam na tę wizytę, bo co dwie głowy to nie jedna. Wg lekarza już "na wszystko jest za późno" i moja sytuacja to jak "jechać w długą podróż z niewiadomą ilością paliwa" z nieustającymi komentarzami, że wszystko się robi przed ciążą i teraz to już za późno i za późno. Nie wiem jak inni, ale nie wyssałam z mlekiem matki wiedzy na te tematy. Może pary przychodzące na in vitro będą miały większą korzyść z wizyt u tego lekarza.
    Powiedział, że jeśli mam wysoki poziom lęku, to może mi jedynie zaproponować SMOFlipid co 2 tygodnie wlewy aż do 20 tc za 750 zł za każdą kroplówkę. Wg niego ten preparat moduluje i stabilizuje układ immunologiczny.

Opowiedziałam mu też moją historię chodzenia LATAMI do różnych reumatologów nawet z wiodących środków w kraju i był zdziwiony, że nikt przez lata nie zdecydował się spróbować jakkolwiek mnie leczyć, nawet na próbę. Sam nazwisk lekarzy, którzy mogli być mi pomóc, nie podał, natomiast powiedział, że ma pomysły co można zbadać i sprawdzić, aby wprowadzić leczenie kiedyś tam. Ale tu mogę zacytować lekarkę z kliniki niepłodności "daj mi człowieka i zawsze znajdę u niego defekty w układzie immunologicznym" 😅

Wg niego ANA w mianie 1:320 to bardzo źle, czego żaden z moich poprzednich lekarzy nawet nie skomentował.

Zlecił powtórzenie badania ANA 2 i ANA 3 oraz zlecił zrobienie 3 badań przeciwciał na wirus EBV, ale nie wiem co to da, skoro tego się nie leczy w ciąży. Może z wynikiem pozytywnym pacjentka przychodzi chętniej po SMOFlipid, nie wiem.

Pominę przeklinanie, rzucanie wynikami badań w moim kierunku i znaczną obsuwę czasową.

widzę, że pan doktor ma ustalony schemat działania i nie obchodzi go w jakiej sytuacji się do niego przychodzi. Mam na myśli jego zalecenia badania wirusówki z naciskiem na EBV i wlewanie intralipidu (stara nazwa SMOFlipid). Akurat intralipid nic nie zaszkodzi, ale czy te wlewy aż takie pomocne są nie wiem.
    U mnie było to samo tylko akurat z tym EBV się wstrzelił, bo mam przewlekły. Ale też miałam wrażenie, że to raczej "ślepej kurze się trafiło" niż coś więcej.

Starania od marzec 2023; ręce pełne roboty z 4x 🐈
    👩🏼 91’ (33)
    Amh- 2.3 (01.2024) 1.6 (07.2024) - inne labo
    hormony (dostinex - hiperprolaktynemia) ✅ tarczyca, insulina ✅ MUCHa ✅ Wit. D, B12, homocysteina, ferrytyna ✅ Kariotypy ✅ pasożyty - wyleczona glista ludzka; hipoglikemia reaktywna ❌ cytokiny ❌ przewlekłe EBV ❌ Czynnik V Leiden - hetero ❌ MTHFR ❌ PAI - hetero (4G/5G); 07.2024 histeroskopia usunięty polip; wynik CD138 ✅ Bx i 4/5 KIRów ✅

🧔🏻‍♂️ 89’ (35 lat)
    usunięte żylaki powrózka nasiennego ✅ - brak poprawy; kariotyp ✅ CFTR, AZF ✅ hormony ✅ posiew ✅
    ciężki czynnik męski oligoasthenoteratonecrozoospermia

I procedura IVF - Oviklinika Waw
    08.2024 Gonal F, Mensinorm, Orgulatran - 3 🥚
    Mamy 2 ❄️❄️ (4BB, 3BB)
    FET w listopadzie?
  • Lauraa Autorytet

Wysłany: 19 września, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belia wrote:
    Cześć dziewczyny, na wstępie chciałabym pogratulować wszystkim, którym udało się zajść w ciążę w ostatnich dniach. Widzę, że na stronie pierwszej się zazieleniło 🌱 Przez ostatnie dni byłam tu tylko czytelnikiem ale na bieżąco śledziłam wasze bety i piękne testy. Witam też wszystkie nowe staraczki.
    Ja miałam kilka dni gorszych ze względu na ten przedłużający się cykl. Z resztą, kogo ja oszukuje. To były tragiczne dni. Jeszcze się naczytałam na forum, że okres po cb może przyjść po 2 miesiącach… ale dziś w pracy dostałam plamienia, czuję się też lekko okresowo więc liczę, że w nocy przerodzi się w @ a to już 35dc. Nie sądziłam że kiedykolwiek będę się cieszyć, że przychodzi okres ale już chciałabym rozpocząć nowy cykl. Zamówiłam też zioła ojca Sroki więc od weekendu zaczynam kurację.
    Miłego popołudnia!

Myslalam dzisiaj o Tobie! Cieszę się, że jesteś i domyślam się jakie to musi być frustrujące 🥹 niech już przychodzi ta małpa i nie denerwuje 🤞🏻

Elena20, Belia lubią tę wiadomość

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10-16.10 beta 10,7/64,3/295,4/711,2
    22.10 (5+1) pęcherzyk 7mm 🥹
    04.11 (7+0) CRL 0,93 + ❤️
    07.11 (7+3) CRL 0,99 + FHR 142
    26.11 (10+1) wizyta
    27.11 (10+2) nifty pro
    10.12 (12+1) prenatalne

preg.png
  • ellevv Autorytet

Wysłany: 19 września, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mervee wrote:
    Dzień dobry! Gratulacje wszystkim 🌱 i trzymam kciuki za kolejne testujące 😊🤞

Ellev, pamiętaj, że wynik Twojego progesteronu jest w nmol/L, przelicznik jest inny niż dla ng/mL, nie zmienia to faktu, że nadal jest w porządku i bardzo ładny 😊

A dziękuję dziękuję 🤣 wiedziałam że coś za wysokie 🤣 no to wychodzi według przelicznika 12.6856 ng/mL (μg/L). Więc raczej nie jest źle

Deyansu, Majlen, Mervee, Elena20, Mystic_Rose lubią tę wiadomość

PCOS, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa

🔹️krew 2-5dc oddana
    🔹️wizyta koniec października u ginekologa od problemów z płodnością - nie wypał ❌️

🔹️ starania od 02.2024

🔸️ 07.2020 👨‍👩‍👦💙

🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤
    🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
    🔸️ 13.11.2019 - beta 228
    🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️

🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pp2018 wrote:

O matko... Wiesz co, nie wiem, jakim lekarzem jest ten człowiek, gdzieś mi się obiło o uszy, że jest dobry w swojej dziedzinie, ale profesjonalizm i kultura na żenującym poziomie. Bez sensu, że w kółko Ci mówił, że trzeba było to i tamto robić wcześniej, zamiast skupić się na tym, co można robić teraz. Trochę tak jakby miał jeden schemat działania, który proponuje wszystkim, a jak nie pasujesz do tego schematu, bo już jesyy e w ciąży, to Twoja wina...

Elena20 lubi tę wiadomość

• Elena20 Autorytet

Wysłany: 19 września, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj skończyłam 35 lat. Nie powiem na głos czego sobie życzę, ale życzę tego samego dla siebie i dla Was 🥰🥰🥰
    Niech się spełnią nasze życzenia 🍀🤞

Wojcinka, Mervee, Kłębuszek, Pacynka, Nava, pp2018, Cavarathiel, _Pistacjowa_, Wicher, brilka, LokaDesigner, DreamBee, awokado 🥑, Klaudek11, 3erin, Kasiekkk, Majlen, Dahlia, Rudka, Ilka96, Chochlik12, Fasolowa_zupa, Belia, Suzie, Deyansu, Mystic_Rose, Galaxis lubią tę wiadomość

👱‍♀️35🧑40
    Rodzeństwo👶 (7cs) TP 07.07.2025
    23.10. 9dpo ⏸️
    23.10. 9dpo beta 8,23 prog 21,07
    25.10. 11dpo beta 50,63 prog 26,29
    28.10. 14dpo beta 297,12 prog 31,41
    12.11. 6+1 pierwsza wizyta, mamy bijące serduszko i 0.35 cm CRL ❤️
    12.12. kolejna wizyta 🩺
    19.12. pierwsze badania prenatalne 🧬
    preg.png
    Eliza 🩷👧(5cs) lipiec 2019
    age.png
  • Vilka Autorytet

Wysłany: 19 września, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elena20 wrote:
    Dzisiaj skończyłam 35 lat. Nie powiem na głos czego sobie życzę, ale życzę tego samego dla siebie i dla Was 🥰🥰🥰

Niech się spełnią Twoje marzenia! Przy pierwszej ciąży też tu pisałam na ovu że mam urodziny i że mam życzenie, i jak dmuchałam świeczki to też o tym myślałam... I się udało. Więc to musi działać! Życzę Ci tego!

Elena20, Wicher lubią tę wiadomość

👰🤵 2017
    👶 08.2023
    08.2024 początek starań o drugie
    18.10.2024 ⏸️
    Niedoczynność tarczycy - letrox 100

Beta 19.10 - 25,8
    Beta 21.10- 82,9
    Beta 23.10 - 203
    Progesteron 30,9
    Wizyta 7.11 0,5cm
    Wizyta 19.11 1,54cm ❤️169ud/min
    Wizyta 26.11
    preg.png
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 19 września, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elena20 wrote:
    Wszysykiego najlepszego! 🥳🥳🥳 spełnienia marzeń!

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy córeczka z 2cs 💛
    2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 4cs - 20/11 ⏸️
    20/11 Beta - 470 🥹
    22/11 Beta - 1151 😍🥹
    4/12 - wizyta 💛🙏

age.png
  • Frutellka Autorytet

Wysłany: 19 września, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzie wrote:
    Wow, super wynik!

Nie Kochana patrz na jednostkę to prog 12 z haczykiem; owulacja była jest okej ale nie jakiś super duży 😊

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

4.09.2024 r. - transfer blastki
    12.09.2024 r. - beta HCG 50,27 mIU/ml - zostań z Nami proszę! (po Zivafert i Ovitrelle) Progesteron 128 ng/ml
    14.09.2024 r. - beta HCG 56,41; Progesteron 121 ng/ml
    17.09.2024 r. - beta HCG 200,42; Progesteron 108,6 ng/ml
    20.09.2024 r. - beta HCG 802,05; Progesteron 85,9 nh/ml

2.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 0,44 cm; 140 uderzeń /min
    16.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 1,9 cm; 143 uderzeń/min 😻
    7.11 - CRL 4,4 cm; FHR 167, mamy małego Wstydnisia😊
    13.11 - prenatalne - CRL 6,1 cm Dzieciaczka, FHR 152🧬 ryzyka niskie
    10.12 - wizyta ⏳

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)

preg.png
  • Nava Koleżanka

Wysłany: 19 września, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się ciesze. Byłam dziś na USG piersi i okazało się że to nic poważnego więc możemy kontynuować starania 😁nawet nie wiecie jak się cieszę.

Wiem że ten cykl to pewnie stracony ale proszę o wpisanie na testowanie 26.09.

Elena20, brilka, Kasiekkk, DreamBee, Vilka, Ilka96, Suzie, Deyansu, Mystic_Rose lubią tę wiadomość

👧28 👨29 🐈🐈‍⬛

4cs z pomiarami
    starania 'na luźno' ok 2 lata

30.09 badania 4dc
    LH- 3,3mlU/ml
    FSH- 7,05 mlU/ml
    Prolaktyna 478,2mlU/l
    Estradiol 50pg/ml

19.09.24 USG piersi ok
  • _Pistacjowa_ Ekspertka

Wysłany: 19 września, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elena20 wrote:
    Spełnienia marzeń kochana! 🥹🤞🏻

2cs
    13.09.2024 - skromniutkie II kreseczki <3

preg.png
  • pp2018 Autorytet

Wysłany: 19 września, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elena20 wrote:

Ooo wszystkiego najlepszego 🤩🤩🤩

38 👱‍♀️, 37🧔‍♂️ AMH 0,82
    28.05.24 ⏸️ 4.07.24 💔 Janek [8+3] trisomia w obrębie 8 chromosomu
    🧬 PAI-1 i MTHFR 1298A>C (hetero)

6.09, 8.09 ⏸️
    9.09 beta 704, prog 39,50
    11.09 beta 1861, prog 43
    18.09 5+3: GS 12mm, YS 2,8mm
    01.10 7+2: crl 11mm, ys 3,9mm, fhr 143/min
    10.10 8+4 crl 20mm, ys 6,1, fhr 175/min
    🩺 8.11 12+5 prenatalne
    Euthyrox 25

KIR AA

preg.png
  • LokaDesigner Ekspertka

Wysłany: 19 września, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elena20 wrote:

Samych cudowności! Żeby ten kolejny rok był przepełniony samymi szczęśliwymi chwilami i spełnionymi marzeniami 🤗🥰

30👱🏼‍♀️ 38🧔

AMH 2,43 ng/ml

08.2023 początek starań 🫶
    23.08.2024 IUI ❌️
    17.09.2024 IUI ❌️
    30.09.2024 wizyta kwalifikacyjna do ivf
    27.10.2024 początek stymulacji*
    31.10.2024 monitoring
    04.11.2024 monitoring
    05.11.2024 monitoring
    07.11.2024 punkcja - pobrane 18🥚zapłodnione 10 🤞, 6 zarodków ❄️❄️❄️❄️❄️❄️ 3 x 5AA, 1x 5BA, 1x4AB, 1x3BC
    12.2024 transfer 🤞

*100j menopur, 140j puregon, orgalutron
  • Elena20 Autorytet

Wysłany: 19 września, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo dziewczyny ❤️❤️❤️

Widzę w naszym kalendarzu, że na dniach będzie dużo testów 🤞🤞
    Niezmiennie trzymam za Was mocno kciuki 🍀🍀🍀

Rudka, LokaDesigner, pp2018 lubią tę wiadomość

👱‍♀️35🧑40
    Rodzeństwo👶 (7cs) TP 07.07.2025
    23.10. 9dpo ⏸️
    23.10. 9dpo beta 8,23 prog 21,07
    25.10. 11dpo beta 50,63 prog 26,29
    28.10. 14dpo beta 297,12 prog 31,41
    12.11. 6+1 pierwsza wizyta, mamy bijące serduszko i 0.35 cm CRL ❤️
    12.12. kolejna wizyta 🩺
    19.12. pierwsze badania prenatalne 🧬
    preg.png
    Eliza 🩷👧(5cs) lipiec 2019
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elena20 wrote:
    Elena, wszystkiego najlepszego!! Z całego serducha życzę Ci spełnienia jak najszybciej tego jednego, szczególnego marzenia ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września, 20:34

Elena20, Deyansu lubią tę wiadomość

• brilka Autorytet

Wysłany: 19 września, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elena, wszystkiego najlepszego, szczególnie aby w najbliższych dniach spełniło się to jedno ważne życzenie🥳💕

Byłam na kontroli u dentysty i dowiedziałam się, że nadszedł czas żeby pozbyć się zatrzymanej ósemki 🫠 Humor na najbliższy czas mam zdecydowanie popsuty i wszystkie zęby mnie już bolą na myśl o tej wizycie. 🫣

Elena20, Suzie lubią tę wiadomość

🐈🐈‍⬛
    9 cs 🌼
‹‹ 132 133 134 135 136 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ