Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
olcik wrote:Byliśmy w Novum i aktualnie przeszłam na prywatne wizyty do tego lekarza, który cały czas tam pracuje. Dziś robiłam mały przegląd klinik i w sumie pokusiłabym się nawet o jakąś oddaloną od stolicy...
Nadal nie ma miesiączki, zawsze była zaraz po spadku temperatury. Już mam głupie wizje, że może jednak jej nie będzie 🤔🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2021, 18:58
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Dominika, spokojnie. To jest organizm i nie zawsze działa tak samo. Spokojnie poczekaj jeszcze w weekend. Może to przez stres związany z beta. Jak w weekend nie dostaniesz to będziemy się zastanawiać 🥰😊 ja teraz mam dwa dni wolnego. Szok, grudzień najcięższy pracujący. Byle do 24 🎄🥰
-
Starania2021❤️ wrote:Dominika, spokojnie. To jest organizm i nie zawsze działa tak samo. Spokojnie poczekaj jeszcze w weekend. Może to przez stres związany z beta. Jak w weekend nie dostaniesz to będziemy się zastanawiać 🥰😊 ja teraz mam dwa dni wolnego. Szok, grudzień najcięższy pracujący. Byle do 24 🎄🥰
Jakie plany na weekend? ☺️👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i spełniania tego najważniejszego marzenia ❤️❤️
olcik lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Ja miałam dosłownie krople krwii. Wyrwało mi się, że to już było po owulacji, ale teraz myślę, że to w jej okolicy mogło być. W końcu po kilku miesiącach mam żywą, czerwona miesiączkę, a nie brązowe plamienia.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
A ja miałam taka powódź, że dwa razy nie zdążyłam do łazienki i to podczas drzemki. Dziewczyny lało się jak ze świni, jakby ktoś kran odkręcił. Coś okropnego, obrzydliwe skrzepy. Jestem przerażona. To już 4 dzień. Wczoraj byłam tak zestresowana, miałam tak spięte ciało na masażu ze mogłam tam w ogóle nie iść bo to żaden relaks. Wyczytałam w necie, że być moze to luteina spowodowała aż taka obfitość ale myśle ze muszę to zgłosić lekarzowi. Dziś się z domu nie ruszyliśmy bo ja po prostu się boje ze to się znowu stanie… ehh…
-
Olcik wszystkiego najlepszego 🎂 z okazji wczorajszych urodzin 🎂. Spełnienia marzeń i dwóch kreseczek na teście i dużo zdrówka oczywiście
olcik lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Kobietki jakby któraś potrzebowała to mam na zbyciu Ovarin, jeden listek profentil MEN oraz prenatal uno. Oczywiście oddam za darmo, ewentualnie koszt wysyłki 😊.
Może komuś się przyda 🙂<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Stefania a może ten test to był poczasiak? Mówiłas, że pozytyw wyszedł po dziesięciu minutach, a na ulotce jest napisane, żeby nie brać pod uwagę testu po tych dziesięciu minutach. Pisałam Ci nawet, że nie ufam Clearblue.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Domi, nie jedne testy oszukują. Pojawia się fałszywa fabryczna kreska. Robienie testów zbyt wcześnie to tez nic dobrego. Jeżeli Stefania a czy w ogóle masz tak na imie? Bo chyba wszystkie znamy się już po imieniu:) zrobiła test przed @ i wyszedł pozytywny a później krwawienie wystąpiło wtedy kiedy teoretycznie mialbyc @ lub chwile po to przecież biochem. Wyłapanie ciąży testem na tak wczesnym etapie i później miesiączka to po prostu biochem. Statystycznie mnóstwo kobiet nawet nie ma pojęcia ile razy przez to przechodzi bo tego nie kontroluje.
-
olcik wrote:Domi, nie jedne testy oszukują. Pojawia się fałszywa fabryczna kreska. Robienie testów zbyt wcześnie to tez nic dobrego. Jeżeli Stefania a czy w ogóle masz tak na imie? Bo chyba wszystkie znamy się już po imieniu:) zrobiła test przed @ i wyszedł pozytywny a później krwawienie wystąpiło wtedy kiedy teoretycznie mialbyc @ lub chwile po to przecież biochem. Wyłapanie ciąży testem na tak wczesnym etapie i później miesiączka to po prostu biochem. Statystycznie mnóstwo kobiet nawet nie ma pojęcia ile razy przez to przechodzi bo tego nie kontroluje.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————