Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wrześniowe starania 2021
Odpowiedz

Wrześniowe starania 2021

Oceń ten wątek:
  • Dominika96 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2021, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcik wrote:
    Byliśmy w Novum i aktualnie przeszłam na prywatne wizyty do tego lekarza, który cały czas tam pracuje. Dziś robiłam mały przegląd klinik i w sumie pokusiłabym się nawet o jakąś oddaloną od stolicy...
    Widzę na innych wątkach, że dużo dziewczyn w Gamecie się leczy.
    Nadal nie ma miesiączki, zawsze była zaraz po spadku temperatury. Już mam głupie wizje, że może jednak jej nie będzie 🤔🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2021, 18:58

👱‍♀️Dominika, 28
    🙋‍♂️ Sebastian, 32
    👱‍♀️Io ❌
    Morfologia ✅
    Panel tarczycowy ✅
    Witamina D3 ✅
    Witamina B12✅
    Ferrytyna ✅
    Testosteron ✅
    Homocysteina ✅
    🙋‍♂️ Morfologia ✅
    Badanie nasienia ✅
    ————————————
    06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
    10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności
  • Starania2021❤️ Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2021, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika, spokojnie. To jest organizm i nie zawsze działa tak samo. Spokojnie poczekaj jeszcze w weekend. Może to przez stres związany z beta. Jak w weekend nie dostaniesz to będziemy się zastanawiać 🥰😊 ja teraz mam dwa dni wolnego. Szok, grudzień najcięższy pracujący. Byle do 24 🎄🥰

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2021, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starania2021❤️ wrote:
    Dominika, spokojnie. To jest organizm i nie zawsze działa tak samo. Spokojnie poczekaj jeszcze w weekend. Może to przez stres związany z beta. Jak w weekend nie dostaniesz to będziemy się zastanawiać 🥰😊 ja teraz mam dwa dni wolnego. Szok, grudzień najcięższy pracujący. Byle do 24 🎄🥰
    Wredna małpa przyszła w nocy. 😔
    Jakie plany na weekend? ☺️

👱‍♀️Dominika, 28
    🙋‍♂️ Sebastian, 32
    👱‍♀️Io ❌
    Morfologia ✅
    Panel tarczycowy ✅
    Witamina D3 ✅
    Witamina B12✅
    Ferrytyna ✅
    Testosteron ✅
    Homocysteina ✅
    🙋‍♂️ Morfologia ✅
    Badanie nasienia ✅
    ————————————
  • olcik Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2021, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj znajomi zrobili mi niespodziankę urodzinową i dzisiaj spóźniłam się 2h do pracy :P
    Z okazji urodzin idziemy na masaż z mężem i wieczorem na kolację. W niedziele zapewne będziemy odpoczywać :)

Dominika96, Mari92 lubią tę wiadomość

Wysłany: 11 grudnia 2021, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcik czy to dziś ? 🎂 Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, uśmiechu i niedługo zobaczenie dwóch kresek! 💕
    Ja dziś relaks u fryzjera 💇

Dominika96, olcik, Mari92 lubią tę wiadomość

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2021, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i spełniania tego najważniejszego marzenia ❤️❤️

olcik lubi tę wiadomość

👱‍♀️Dominika, 28
    🙋‍♂️ Sebastian, 32
    👱‍♀️Io ❌
    Morfologia ✅
    Panel tarczycowy ✅
    Witamina D3 ✅
    Witamina B12✅
    Ferrytyna ✅
    Testosteron ✅
    Homocysteina ✅
    🙋‍♂️ Morfologia ✅
    Badanie nasienia ✅
    ————————————
  • olcik Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2021, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny❤️ W przyszłym roku zmiana kodu na 3 z przodu 😋

Starania2021❤️ lubi tę wiadomość

Wysłany: 11 grudnia 2021, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie byłam w WC i mam śluz z lekkimi niteczkami krwi. Miałyście tak kiedyś w czasie owulacji? Ja pierwszy raz

Wysłany: 12 grudnia 2021, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj już cisza. Nic nie mam. Wczoraj cały wieczór miałam takie lekkie niteczki krwi.
    Czytałam że to normalne w czasie owulacji.

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2021, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam dosłownie krople krwii. Wyrwało mi się, że to już było po owulacji, ale teraz myślę, że to w jej okolicy mogło być. W końcu po kilku miesiącach mam żywą, czerwona miesiączkę, a nie brązowe plamienia.

👱‍♀️Dominika, 28
    🙋‍♂️ Sebastian, 32
    👱‍♀️Io ❌
    Morfologia ✅
    Panel tarczycowy ✅
    Witamina D3 ✅
    Witamina B12✅
    Ferrytyna ✅
    Testosteron ✅
    Homocysteina ✅
    🙋‍♂️ Morfologia ✅
    Badanie nasienia ✅
    ————————————
  • olcik Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2021, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja miałam taka powódź, że dwa razy nie zdążyłam do łazienki i to podczas drzemki. Dziewczyny lało się jak ze świni, jakby ktoś kran odkręcił. Coś okropnego, obrzydliwe skrzepy. Jestem przerażona. To już 4 dzień. Wczoraj byłam tak zestresowana, miałam tak spięte ciało na masażu ze mogłam tam w ogóle nie iść bo to żaden relaks. Wyczytałam w necie, że być moze to luteina spowodowała aż taka obfitość ale myśle ze muszę to zgłosić lekarzowi. Dziś się z domu nie ruszyliśmy bo ja po prostu się boje ze to się znowu stanie… ehh…

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2021, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcik wszystkiego najlepszego 🎂 z okazji wczorajszych urodzin 🎂. Spełnienia marzeń i dwóch kreseczek na teście i dużo zdrówka oczywiście

olcik lubi tę wiadomość

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2021, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki jakby któraś potrzebowała to mam na zbyciu Ovarin, jeden listek profentil MEN oraz prenatal uno. Oczywiście oddam za darmo, ewentualnie koszt wysyłki 😊.
    Może komuś się przyda 🙂

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • zzstefania83 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2021, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was ja poronilam, w piątek będę mieć jeszcze dodatkowe usg. To 3 raz 😭

• olcik Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2021, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stefania a potwierdzona była ciąża u Ciebie usg?

• olcik Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2021, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn ja miałam na myśli czy Twoje ciąże sa potwierdzone testami ciążowym bez usg? Może ta sa biochemy? Nie myślałaś żeby iść w diagnostykę? 3 raz to już poronienie nawykowe…

• olcik Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2021, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Olcik wszystkiego najlepszego 🎂 z okazji wczorajszych urodzin 🎂. Spełnienia marzeń i dwóch kreseczek na teście i dużo zdrówka oczywiście

Mari Dziekuje! 🥰

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2021, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stefania a może ten test to był poczasiak? Mówiłas, że pozytyw wyszedł po dziesięciu minutach, a na ulotce jest napisane, żeby nie brać pod uwagę testu po tych dziesięciu minutach. Pisałam Ci nawet, że nie ufam Clearblue.

👱‍♀️Dominika, 28
    🙋‍♂️ Sebastian, 32
    👱‍♀️Io ❌
    Morfologia ✅
    Panel tarczycowy ✅
    Witamina D3 ✅
    Witamina B12✅
    Ferrytyna ✅
    Testosteron ✅
    Homocysteina ✅
    🙋‍♂️ Morfologia ✅
    Badanie nasienia ✅
    ————————————
  • olcik Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2021, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi, nie jedne testy oszukują. Pojawia się fałszywa fabryczna kreska. Robienie testów zbyt wcześnie to tez nic dobrego. Jeżeli Stefania a czy w ogóle masz tak na imie? Bo chyba wszystkie znamy się już po imieniu:) zrobiła test przed @ i wyszedł pozytywny a później krwawienie wystąpiło wtedy kiedy teoretycznie mialbyc @ lub chwile po to przecież biochem. Wyłapanie ciąży testem na tak wczesnym etapie i później miesiączka to po prostu biochem. Statystycznie mnóstwo kobiet nawet nie ma pojęcia ile razy przez to przechodzi bo tego nie kontroluje.

• Dominika96 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2021, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcik wrote:
    Domi, nie jedne testy oszukują. Pojawia się fałszywa fabryczna kreska. Robienie testów zbyt wcześnie to tez nic dobrego. Jeżeli Stefania a czy w ogóle masz tak na imie? Bo chyba wszystkie znamy się już po imieniu:) zrobiła test przed @ i wyszedł pozytywny a później krwawienie wystąpiło wtedy kiedy teoretycznie mialbyc @ lub chwile po to przecież biochem. Wyłapanie ciąży testem na tak wczesnym etapie i później miesiączka to po prostu biochem. Statystycznie mnóstwo kobiet nawet nie ma pojęcia ile razy przez to przechodzi bo tego nie kontroluje.
    No właśnie ja dwa miesiące pod rząd miałam cienie na testach Pinka, a później Clearblue. Chociaż ja najwcześniej testuje te dziesięć dni po owulacji. Może Stefania zacznij testować najwczensiej w planowany dzień miesiączki, albo dzień po? Takie nakręcanie tylko Ci psychikę psuje.

👱‍♀️Dominika, 28
    🙋‍♂️ Sebastian, 32
    👱‍♀️Io ❌
    Morfologia ✅
    Panel tarczycowy ✅
    Witamina D3 ✅
    Witamina B12✅
    Ferrytyna ✅
    Testosteron ✅
    Homocysteina ✅
    🙋‍♂️ Morfologia ✅
    Badanie nasienia ✅
    ————————————
‹‹ 61 62 63 64 65 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ