Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ceny niektórych mieszkań pod Warszawą 40-50% są droższe, nie wspomnę już o stolicy. Przeraża, ale ludzie kupują! Na osiedlu gdzie mieszkam, budują 3 bloki 4 piętrowe które prawdopodobnie oddadzą do użytku w połowie 2022 i wszystkie od pół roku są sprzedane. Co jakiś czas zerkam co dzieje się na rynku.
Wczoraj wysprzątałam mieszkanie na błysk. Poszłam spać koło północy, ale jaka satysfakcja -
My też myśleliśmy nad kupnem mieszkania. W tamtym roku było nas stać powiedzmy w połowie na kupno, a teraz to trochę lepiej niż wkład własny 🙈 Aż się boję tego 2022 roku. 😒👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Starania2021❤️ wrote:Dziewczyny, właśnie oglądałam specjalny odcinek uwagi. Chodziło jak co roku o pomoc dla dzieci. Obejrzałam całość i aż serce mi pęka ile takie małe dzieci muszą przechodzić 💔👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Ja staram się nie oglądać, bo się strasznie wzruszam i tak mi żal... Mam w rodzinie dziecko z porażeniem dziecięco mózgowym. Sprawne umysłowo, ale ma problemy z poruszaniem się. Mam kumpla z którym chodziliśmy do jednego liceum, zachorował w wieku 18 lat na raka tkanki kostnej. Inteligentny, przystojny, z mega poczuciem humoru, grał w siatkówkę, lubił wspinaczkę. Nie było dziewczyny która by się za nim nie obejrzała!!!! Wzdychałyśmy z moimi koleżanami.... Po roku leczenia spadł do naszej klasy i mało co się nie zesrałyśmy ze szczęścia Amputowali mu nogę. Przerzuty na płuca. Byliśmy z nim mimo wszystko. Odwiedzaliśmy go na oddziale onkologii, raz w lepszym raz w gorszym stanie. Za każdym razem jak wracałam do domu to wyłam do księżyca dlaczego ludzi spotyka taka krzywda, dlaczego on, te małe dzieciaczki.... Masakra. Dostałam kiedyś od niego taki formularz wolontariusza, do tej pory leży u mnie w biurku. Nie dałabym rady. Na całe szczęście ten kumpel żyje i ma się świetnie. To człowiek orkiestra. Pomaga takim jak on, pomaga wszystkim dookoła i jest bardzo wdzięczny za wszystko i przede wszystkim za życie
-
Na szczęście coraz więcej ludzi rozumie, że niepełnosprawny człowiek niekoniecznie musi być głupi, ba często są mądrzejsi od niejednego zdrowego.
Stefania jesteś? Jak się czujesz?
A ja dziś miałam pracowity dzień, padam 🙈 Ostatnio tu cichutko ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2021, 22:06
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Nie da się zmienić nicku 😒 też chciałam jakiś bez imienia i guzik.
No to ja nawet nie mam co mówić 🙈 chociaż takie starania z lekarzem tyle nie trwają 😶👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Hej kobitki dużo na głowie czasami zaglądam poczytać co piszecie i jak się macie.
Ja miałam usg zrobione poronilam no jakieś mi tam ulotki dali do psychologa itd. Ahh
Ogólnie to jest ok nie potrzebuje psychologa ufam Bogu ze będzie kiedy będzie na to czas.
Miałam też badania jajników bardzo dużo pęcherzyków i wszystko jest w porządku. Mam zażywać witaminki i mąż też.
Nie będę się starać specjalnie nie bee sledzic i myśleć o ciąży, jeśli się uda to się uda i będę szxzessliwa. A napewno się kiedyś uda. Tylko nie wiadomo kiedy. -
My dziś spacerek, a teraz leżymy i oglądamy filmy☺️ Czujecie święta? Ja nic, a nic ich nie czuję.
Stefania a w tej sytuacji masz większą możliwość monitorowania cyklu czy nie?
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
My spaliśmy do 15 dzisiaj, na śniadanie był obiad. Później leżing, szybkie zakupy i znowu w łóżku🙈 Wiem, że to strasznie leniwe ale mój mąż zazwyczaj w weekend jest tylko na noc w domu i możemy odpocząć razem w niedziele. Od jutra zacznie się szał, pośpiech, pogoń… Aby do czwartku. O 12 wigilia w firmie i wolne do 2 stycznia.
-
W firmie której pracuje zawsze jest tyle wolnego. Od wigilii do Nowego Roku a nie kiedy do Święta Trzech Króli i w wakacje przez tydzień. Po prostu jest zamknięte i nawet jak ktoś nie chce ma płatny przymusowy urlop ale przez cały rok pracujemy w każdą sobotę.
-
Prezesem firmy a moim szefem jest mój tato, wiec w zasadzie nigdy z wolnym nie mam problemu. Ustalaliśmy że 2 soboty lub inny dzień będę miała wolne ale z tym bywa różnie😂 Nie przeszkadza mi to, czasami wychodzę wcześniej, mogę załatwić coś w czasie pracy lub przyjechać na późniejszą godzinę ale dziewczyny praca to praca, rodzina to rodzina i najlepiej nie mieszać jednego do drugiego😜
Mari92, Starania2021❤️ lubią tę wiadomość
-
Która testuje pierwsza? Asia? ☺️👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅