WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pilik, będziesz jutro testować? Może to zapowiedź @ jednak?
-
No to ja bym trzasnęła 10dpo;)
-
Scarlett, o betka:D będą emocje ja 10 dpo miałam mało bo 14,45. WIęc może faktycznie lepiej poczekać dzień, dwa:)
-
Tylko wiesz, tutaj to możesz liczyć na kibicowanie żeby iść wcześniej;p;p
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Elka pewnie jednak zapowiada się @, tylko w jakiś dziwaczny sposób...
Scarlett a ja bym postarała się poczekać do 12dpo jak masz w sobie tyle siły... zagnieżdżenie może nastąpić 10dpo i jest to normalne, więc pierwsza beta nawet dwa-trzy dni pózniej... mnie gin w tym cyklu dopiero "ustawiła" i żałuje że byłam na becie i tylko się stresu najadłam. Jak będzie pozytywna w tym 10dpo to super, ale jak wyjdzie negatywna to i tak jeszcze nie będzie na 100% i będziesz się łudziła .. więc jak tylko masz w sobie tyle cierpliwości to ja radzę czekać :p -
Cześć,
to dopiero nasz drugi miesiąc starań i bardzo bym chciała, żeby to już było to. Wrzucam wykres - spójrzcie proszę! Dodam tylko, że od kilku dni non stop odbija mi się powietrzem xD w życiu czegoś takiego nie miałam, a dziś wyczytałam na forach, że u niektórych to jeden z pierwszych objawów <pełna nadzei>
PS. zapomniałam dodać, że w najważniejszym momencie zbiłam termometr i stąd ta przerwa w pomiarach a nowy mam już elektroniczny i nie jestem pewna czy to dobrze ; oWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2017, 22:09
26 l. / euthyrox 88
-
Cześć
Odebrałam wyniki dziś i Bromergon działa!! Jeszcze żeby ciąża chciała z tego być
PRL: 318 mlU/I (czyli niższa o połowę niż 2 cykle temu, gdzie miałam ponad 600)
Progesteron 22.61 ng/ml (niższy o 3 nh/ml niż ostatnio ale jest dobrze )
Trzymam kciuki za dzisiejsze testy!!mi88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScarlettKate wrote:całuje Dominisia :*:*
no to zostało mi 8 dni i testuje dopiero 14 dpo albo 13 dpo nie wc zesniej i koniec kropka no chyba ze @ bedzie szybsza:D
Powodzenia disiajszym straczkomScarlettKate lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny