Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inzynierka wrote:Moja beta: 2,88 mIU/ml
gdzie normy:
kobiety nieciężarne <1
wtf?
Inżynierka nie wiem, musisz poczekać na bardziej doświadczone i rozeznane w temacie bety dziewczyny. Z tego co ja wiem to ciąży nie ma poniżej 5 mIU a czasem pozytwne testy dają niektóre rodzaje torbieli -
nick nieaktualny
-
inzynierka wrote:Moja beta: 2,88 mIU/ml
gdzie normy:
kobiety nieciężarne <1
wtf?
Trzymaj się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinzynierka wrote:Moja beta: 2,88 mIU/ml
gdzie normy:
kobiety nieciężarne <1
wtf?
Inzynierka - tak jak dziewczyny pisaly, moze byc biochemiczna. Tez przechodzilam - dwie kreski, plamienie, beta z krwi 7, potem sie zaczelo krwawienie i hop po sprawie. Ale zrob jak lekarz kazal w poniedzialek, trzymam kciuki -
Ja miałam betę 3 i nie było ciąży. Czasem po prostu badania tak wychodzą. Dla mojego gina beta poniżej 5 to żadna ciąża. Między 5 a 20 to jeszcze się można zastanawiać.
Poczekaj jeszcze kilka dni i zobacz jak się rozwinie to krwawienie. Może się okaże, że za kilka dni beta przyrośnie? -
nick nieaktualny
-
inzynierka wrote:Powtorze jeszcze w tym tygodniu. Czy musze w tym samym laboratorium? Czy moge w innym, bo szczerze, to nie chce znow prawie 2 dni czekac na wyniki.
Jeśli chcesz sprawdzić, czy przyrasta dobrze, jeśli przyrasta, to powinno być to samo.
Amidala lubi tę wiadomość
-
inzynierka wrote:Powtorze jeszcze w tym tygodniu. Czy musze w tym samym laboratorium? Czy moge w innym, bo szczerze, to nie chce znow prawie 2 dni czekac na wyniki.
-
Dziewczyny, doczekałam się wyniku, moja beta 90,78. Tak jak wcześniej pisałam, powtórki nie robię bo to zabójczy stres. Podziwiam te z Was które sprawdzają betę po kilka razy, ja bym chyba sfiksowała.
Inzynierka trzymaj się dzielnie, wysyłam ciepłe myśli.
Zwei teraz można dać Ziggiego Niech się trochę pokręci.
Aha, zrobiłam razem z betą TSH i okazuje się, że z 3,03 spadło do 2,4. Dzięki Twoim naukom Zwei wiem, że TSH jest tylko posłańcem i niewiele można z niego wywnioskować, ale chyba dobrze, że zleciało nie? Trochę się dygam tą tarczycą, a nie mam nigdzie lekarza nagranego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 20:22
ewelinka2210, zwei_kresken, lauda., emaj, Morwa, Kjopa3, Bratek, Vesper, justyna14 lubią tę wiadomość
-
justyna14 wrote:moze byc inne lab tylko jednostki te same. wynik ponizej 5 to nie ciaza takze nie łudziłabym sie, przykro m.
To nie zależy od jednostek, ale też od sprzętu i odczynników.
Czarnykot, wlepiam Zygmunta!Impresja lubi tę wiadomość
-
czarnykot wrote:Dziewczyny, doczekałam się wyniku, moja beta 90,78. Tak jak wcześniej pisałam, powtórki nie robię bo to zabójczy stres. Podziwiam te z Was które sprawdzają betę po kilka razy, ja bym chyba sfiksowała.
Inzynierka trzymaj się dzielnie, wysyłam ciepłe myśli.
Zwei teraz można dać Ziggiego Niech się trochę pokręci.
Aha, zrobiłam razem z betą TSH i okazuje się, że z 3,03 spadło do 2,4. Dzięki Twoim naukom Zwei wiem, że TSH jest tylko posłańcem i niewiele można z niego wywnioskować, ale chyba dobrze, że zleciało nie? Trochę się dygam tą tarczycą, a nie mam nigdzie lekarza nagranego.