Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
Tęczą rzygamy raczej na Wiedźmach. Póki nie ma @... <rzyg rzyg marchewka>
-
To ja chciałam się tylko na momencik uzewnętrznić... To pewnie przez winko, które sobie sączę z racji stwierdzenia niewątpliwego nadejścia kolejnej zakichanej małpy, doornego Ridża czy jak kto woli ją/go nazywać
Chciałam tylko podziękować zwei_ za założenie tego wątku. Przez chwilę wydawało się w ostatnich dniach, że może się nam udało. Oczywiście Gucio się udało, co dziś dobitnie do nas dotarło, więc ciężko było nie złapać choć niewielkiego wq...a, dołka i czego tam sobie życzyć.
Dzięki temu wątkowi pośmiałam się zdrowo i zmobilizowałam do wejścia w nowy cykl z większą wiarą w jakąkolwiek zdatność mych narządów do wyprodukowania czegoś więcej, niż kolejnej @
ZDRÓWKO!!!!!
(już, skończyłam, możecie się śmiać, jak ktoś musi ).Yousee lubi tę wiadomość
-
Miałam już w testowaniach nie brać udziału, ale wątek baaardzo mnie się spodobał
Proszę mnie zapisać na 14 wrześniaAmidala lubi tę wiadomość
invimed Wrocław
09.2016 - I IUI -
I procedura IVF
09.02.2017 r - transfer 2 zarodków
21.02.2017 r. beta HCG - 363,70 mIU/ml.
23.02.2017 r. beta HCG - 835,70 mIU/ml
10.03.2017 r. - USG - biję jedno serduszko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emaj wrote:Witam się z Wami! Jako że wątek Zwei rozdziewicza mnie z forumowych wpisów, powinnam we wrześniu być zaciążona! Co do szczania na patyki - jak zjawi się Lady to określę termin i poproszę o wpisanie.
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
ann_je wrote:Zwei donieśli mi, że masz doktorat z endokrynologi... weź rzuć swym szanownym okiem na me wyniki z lipca
TSH 1,660 ulU/ml (0,270 - 4,200)
FT3 3,45 pg/ml (2,00 - 5,00)
FT4 16,75 pmol/l (12,00 - 22,00)
bo nie wiem czy warto w tym cyklu
Masz bardzo ładne wyniki, nie wiem o co Ci chodzi Po równo FT3 i FT4- oba po prawie 50%. Jesteś na lekach w tej chwili?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 22:15
-
Tak. Euthyrox 50 codziennie. Rok temu tsh miałam 8 z hakiem niestety nie pamiętam ft. Najpierw był euthyrox 25 ale w 4 miesiące spadło tylko do 7. Pozniej raz 25 raz 50 i spadło do 5 i od marca mam 50. Pod koniec września idę na wizytę. Obym już nie musiała brać bo przez te tabletki jestem zdyskwalifikowana z oddawania krwi
-
ann_je wrote:Tak. Euthyrox 50 codziennie. Rok temu tsh miałam 8 z hakiem niestety nie pamiętam ft. Najpierw był euthyrox 25 ale w 4 miesiące spadło tylko do 7. Pozniej raz 25 raz 50 i spadło do 5 i od marca mam 50. Pod koniec września idę na wizytę. Obym już nie musiała brać bo przez te tabletki jestem zdyskwalifikowana z oddawania krwi