Wspierające się.....
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura wrote:Mizzelka starajcie się i nie odkładajcie
Ja z mężem odłożyliśmy na później a teraz już ostatni dzwonek na dzidzie.....
choć ten cykl mam wyjątkowo spokojny, w sensie @ była inna.. łagodniejsza, może i ten cykl bd dla mnie łaskawy?dżona lubi tę wiadomość
-
właśnie już powoli pieniążki odkładam w razie co na klinikę.
ten cykl niczym nie wspomagam, czekam spokojnie na to czy coś się pojawi
a bardzo bym chciala.
Lauro dziękuję, oby się udało już bym miała z głowy te kliniki itp...Laura lubi tę wiadomość
-
to dobrze że chociaż natura jest ci łaskawa i wszystko masz dobrze,
ja sama nie wiem co u mnie sie dzieje, choć te cykle są coraz krótsze..
moja ciocia tez miala problemy po odstawieniu hormonalnych w sensie że zabrało jej na 4 miesiace @... tak jak i mi, a miala 3 dzieci bez problemow.
a u mnie rok i nadal nic... -
każda z nas inaczej na nie reaguje na leki antykoncepcyjne... jedne zaraz wracają do normy inne pol roku a jeszcze inne jak ja po roku. Mam nadzieję że u mnie to bylo przez leki i żadnych zaburzeń nie mam, choć gin kazał uzbroić się w cierpliwość, ewentualnie monitoring, choć ja bym wolała zrobić sobie badania hormonow a nie monitoring
-
mizzelka wrote:magdaleno ojejku rzeczywiscie dlugi cykl a ja marudze... bo mam 40 dniowe.
a luteiny nie masz na wywołanie?
natka trzymam kciuki aby się udało
miałam dupka a @ zbłądziła...mizzelka, Laura lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Laura wrote:Mam nadzieję że u mnie nic się złego nie wydarzy po hormonach...
A byłam stymulowana 2 miesiące.
Dziękuję za wiaręmizzelka, Laura lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
tyle ze ja dupka skończyłam tydzień temu także myślę,że i tak mi narazie nic nie da i skaże czekać. Poczekam te 14 dni od odstawienia jak się nic nie wyklaruje to będę szła do ginaW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Hej dziewczyny, pozwolicie, że i ja sie do was dołączę?
U mnie te starania to juz prawie 3 lata... Od pół roku mam nowego lekarza (porzedni troche pokpil sprawę). Właśnie dzis po raz kolejny dorwała mnie @... A tak po za tym biore metforminę, dostinex, były zastrzyki z pregnylu i czeka mnie lada dzień hsg....
Troche juz jestem wymeczona tym wszystkim, zwłaszcza, ze do końca nie wiadomo czemu nic nie wychodzi....