wspomaganie ziołami
-
WIADOMOŚĆ
-
aisa wrote:Troszkę odświeżę wątek...
Ktoś się wspomaga ziołami o. Sroki? Słyszałam też o tych o. Klimuszki, ale chyba są mniej popularne.
Trochę czymś innym są tabletki Femi Fertil, ale też ziołowe więc do tematu wspomaganie ziołami pasują.
Ja zakupiłam zioła ojca Sroki, Piłam 1 pełny cykl drugi do połowy bo... zapomniałam kilka razy ale nic złego się nie stało wręcz przeciwnie
Nie wiem czy to zasługa ziół ale w tym cyklu się udało
Ja kupiłam zioła w necie (20zł za kurację3 miesięczną) wiec uważam że spróbować warto
Dodam że o poprzednią ciążę staraliśmy się 1,5 roku teraz to mój 7 cykl, więc..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2013, 12:29
moniaak, Paula90, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny potrzebuję pomocy dziś odebrałam paczkę z allegro z ziołami ks. Sroki nr 3 już wymieszanymi i nie dostałam instrukcji kiedy i ile tego pić jak zaparzać czy to codziennie czy tylko w wyznaczone dni wie może któraś z was jak Dzięki z góry
-
Miriam wrote:Hej dziewczyny potrzebuję pomocy dziś odebrałam paczkę z allegro z ziołami ks. Sroki nr 3 już wymieszanymi i nie dostałam instrukcji kiedy i ile tego pić jak zaparzać czy to codziennie czy tylko w wyznaczone dni wie może któraś z was jak Dzięki z góry
Dawkowanie:
Małą łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny, odcedzić, pić szklankę naparu przed snemMiriam, kasjja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny