wspomaganie ziołami
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane ja zaczęłam pić Ziółka ojca Sroki nr 3 również zamówiłam pasek z modlitwą od Sióstr Dominikanek Wiara i szczera modlitwa momorze
oto link gdzie można poczytać o pasku, jak i zamówić
http://www.grodek.mniszki.dominikanie.pl/dominik/index_dominik.htmlCo ma być to będzie siłę znajdę wszędzie -
sylvia wrote:dzieki za odpowiedz andziol... aczkolwiek wszędzie w internecie jest napisane alby pić przez 3 miesiące, miesiąc przerwy i kolejne 3 miesiące... więc wiesz juz nie ma zadnych uplaów wiec pewnie oczyszczały się jajniki
powinno się pic tak jak piszesz 3 miesiace i miesiac przerwy. mi sie udało w pierwszym cyklu i nosze w brzuszku zdrowiutkie blizniaki, takze zycze tobie powodzeniasylvia lubi tę wiadomość
-
Ja jadę drugi cykl na ziółkach i też słyszałam, że 3 miesiące i przerwa. Czytałam też, że można pić aż się skończy pierwsza partia ziółek, potem przerwa i potem znowu kupujemy i pijemy. Tylko, że większość chyba zaciąża wcześniej U mnie 6 dc i już czuję jak pracują jajniki.
-
darijka wrote:sylvia wrote:dzieki za odpowiedz andziol... aczkolwiek wszędzie w internecie jest napisane alby pić przez 3 miesiące, miesiąc przerwy i kolejne 3 miesiące... więc wiesz juz nie ma zadnych uplaów wiec pewnie oczyszczały się jajniki
powinno się pic tak jak piszesz 3 miesiace i miesiac przerwy. mi sie udało w pierwszym cyklu i nosze w brzuszku zdrowiutkie blizniaki, takze zycze tobie powodzenia
to gratuluje bliźniaków super -
nick nieaktualnydarijka wrote:sylvia wrote:dzieki za odpowiedz andziol... aczkolwiek wszędzie w internecie jest napisane alby pić przez 3 miesiące, miesiąc przerwy i kolejne 3 miesiące... więc wiesz juz nie ma zadnych uplaów wiec pewnie oczyszczały się jajniki
powinno się pic tak jak piszesz 3 miesiace i miesiac przerwy. mi sie udało w pierwszym cyklu i nosze w brzuszku zdrowiutkie blizniaki, takze zycze tobie powodzenia
GRATULUJĘ
Kochana a piłaś je do owulacji czy cały miesiąc? -
ja zaczęłam brać wiesiołka od 8 mc starań i w 9 sie udało, choć na krótko to coś drgnęło, bardzo możliwe że to przypadek ale na razie nie rezygnuję z niego i biorę dalej, dodatkowo oczywiście kwas foliowy a mąż żeń szeń, też jakoś od 8 mca więc kto wie...
-
Miriam wrote:darijka wrote:sylvia wrote:dzieki za odpowiedz andziol... aczkolwiek wszędzie w internecie jest napisane alby pić przez 3 miesiące, miesiąc przerwy i kolejne 3 miesiące... więc wiesz juz nie ma zadnych uplaów wiec pewnie oczyszczały się jajniki
GRATULUJĘ
Kochana a piłaś je do owulacji czy cały miesiąc?
dziękuję. ziółka piłam cały miesiąc do momentu zrobienia testu, a jak się okazał pozytywny to odstawiłam ja bardzo wierzyłam w ich moc a mój się smiał że je pije, ale po pozytywnym teście chyba uwierzył w ich działanie, a jak na 3 wizycie u ginka okazało się, że jest dwójka dzidziusiów ( bo wcześniej podczas dwóch wizyt był jeden dzidziuś, podobno jeden za drugiego się schował) to stwierdził, że to przez te ziólka, bo w rodzinie żadnych bliźniaków nie ma powodzenia zycze wam kobitkisylvia, MariaAntonina, Miriam lubią tę wiadomość
-
darijka wrote:Miriam wrote:darijka wrote:sylvia wrote:dzieki za odpowiedz andziol... aczkolwiek wszędzie w internecie jest napisane alby pić przez 3 miesiące, miesiąc przerwy i kolejne 3 miesiące... więc wiesz juz nie ma zadnych uplaów wiec pewnie oczyszczały się jajniki
GRATULUJĘ
Kochana a piłaś je do owulacji czy cały miesiąc?
dziękuję. ziółka piłam cały miesiąc do momentu zrobienia testu, a jak się okazał pozytywny to odstawiłam ja bardzo wierzyłam w ich moc a mój się smiał że je pije, ale po pozytywnym teście chyba uwierzył w ich działanie, a jak na 3 wizycie u ginka okazało się, że jest dwójka dzidziusiów ( bo wcześniej podczas dwóch wizyt był jeden dzidziuś, podobno jeden za drugiego się schował) to stwierdził, że to przez te ziólka, bo w rodzinie żadnych bliźniaków nie ma powodzenia zycze wam kobitki
Gratuluje 2 dzieciaczków .. a faktycznie jeśli brak bliźniaków w rodzinie to zioła pomogły , ale i tez widach twój M ma sprawne żołnierzyki .. Gratuluje szczerze.aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Witajcie dziewczyny. Mam do odsprzedania całe opakowanie wiesiołka, 2 opakowania castagnusa i 2 femifertil. Jakby któraś z was chciała proszę o kontakt na maila: [email protected]
-
czesc. sorki, że tak późno odp. ale rzadko tu bywam z powodu braku czasu w ostatnim szczęśliwym cyklu nie miałam po owu żadnych bóli jajników, we wcześniejszych cyklach nieudanych owszem były bóle aż do @, ostatni cykl miałam bardzo spokojny, tylko po 6 dniach od owu zaczeły mnie boleć sutki i zrobiły się nabrzmiałe no i miałam bóle jak na @ przez co zwlekałam ze zrobieniem testu aż dwa tygodnie :)pozdrawiam
sylvia lubi tę wiadomość
-
no to i ja się dopisuje jeśli chodzi o stosowanie ziółek Ojca Sroki, od 2 dc zaczęłam pic mieszankę nr 3, dziś mam 7 dc i jestem w szoku, bo już zaczęły się odzywać bóle jajników, przy czym zaznaczę że mój cykl to średnio 35 dni a co za tym idzie owulację tez mam późno, bo w okolicy 21 dc
tak więc będę bacznie obserwować co dalej się będzie działo...?