X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne wspomaganie ziołami
Odpowiedz

wspomaganie ziołami

Oceń ten wątek:
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękować.... no to jutro zaczynam :)

relgg7rfroacrbi5.png
  • Makak Ekspertka

Wysłany: 14 maja 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia wrote:
    dziękować.... no to jutro zaczynam :)

To zdaj nam relację za jakiś czas z efektów ;)

20110812580114.png
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ok... zobaczymy czy zadziałają... ale stwierdzam, że w w smaku sa dobre :)

relgg7rfroacrbi5.png
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 15 maja 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane ja zaczęłam pić Ziółka ojca Sroki nr 3 również zamówiłam pasek z modlitwą od Sióstr Dominikanek Wiara i szczera modlitwa momorze :)

oto link gdzie można poczytać o pasku, jak i zamówić

http://www.grodek.mniszki.dominikanie.pl/dominik/index_dominik.html

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie mi proszę czy zioła mam pić do czasu owulacji czy cały czas do @.... chyba, że się uda ??:)

relgg7rfroacrbi5.png
  • andziol Koleżanka

Wysłany: 27 maja 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ziółka (mieszankę nr 3 o.sroki) pijesz do owulacji. od 1 dnia cyklu.
    jak zaczniesz dzień później czy jeden ominiesz tragedii nie będzie. powodzenia. :)
    PS. Mi ziółka pomogły po 1,5 cylku. brałam jeszcze oeparol-olej z wiesiołka przez 3 miesiące

zrz6zbmh7yy79ed9.png

2nn3skjofxiik2bq.png
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za odpowiedz andziol... aczkolwiek wszędzie w internecie jest napisane alby pić przez 3 miesiące, miesiąc przerwy i kolejne 3 miesiące... więc wiesz :) juz nie ma zadnych uplaów wiec pewnie oczyszczały się jajniki :)

relgg7rfroacrbi5.png
  • darijka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia wrote:
    dzieki za odpowiedz andziol... aczkolwiek wszędzie w internecie jest napisane alby pić przez 3 miesiące, miesiąc przerwy i kolejne 3 miesiące... więc wiesz :) juz nie ma zadnych uplaów wiec pewnie oczyszczały się jajniki :)

powinno się pic tak jak piszesz 3 miesiace i miesiac przerwy. mi sie udało w pierwszym cyklu i nosze w brzuszku zdrowiutkie blizniaki, takze zycze tobie powodzenia :)

sylvia lubi tę wiadomość

]iv09mg7yqro6ly4p.png[/url
  • Makak Ekspertka

Wysłany: 27 maja 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jadę drugi cykl na ziółkach i też słyszałam, że 3 miesiące i przerwa. Czytałam też, że można pić aż się skończy pierwsza partia ziółek, potem przerwa i potem znowu kupujemy i pijemy. Tylko, że większość chyba zaciąża wcześniej ;) U mnie 6 dc i już czuję jak pracują jajniki.

20110812580114.png
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    darijka wrote:
    sylvia wrote:

powinno się pic tak jak piszesz 3 miesiace i miesiac przerwy. mi sie udało w pierwszym cyklu i nosze w brzuszku zdrowiutkie blizniaki, takze zycze tobie powodzenia :)

to gratuluje bliźniaków :) :) :) super :)

relgg7rfroacrbi5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    darijka wrote:
    sylvia wrote:

GRATULUJĘ <3

Kochana a piłaś je do owulacji czy cały miesiąc?

• KlaraM Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaczęłam brać wiesiołka od 8 mc starań i w 9 sie udało, choć na krótko to coś drgnęło, bardzo możliwe że to przypadek ale na razie nie rezygnuję z niego i biorę dalej, dodatkowo oczywiście kwas foliowy a mąż żeń szeń, też jakoś od 8 mca więc kto wie...

9ewnqqmz9x52roeb.png
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewuszki a mam pytko bo nie wiem jak lepiej teraz pic ziola tylko do owulki czy cały czas... bo kurcze wszedzie jest różnie napisane i już sama nie wiem....

relgg7rfroacrbi5.png
  • darijka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    darijka wrote:
    sylvia wrote:

GRATULUJĘ <3

dziękuję. ziółka piłam cały miesiąc do momentu zrobienia testu, a jak się okazał pozytywny to odstawiłam :) ja bardzo wierzyłam w ich moc a mój się smiał że je pije, ale po pozytywnym teście chyba uwierzył w ich działanie, a jak na 3 wizycie u ginka okazało się, że jest dwójka dzidziusiów ( bo wcześniej podczas dwóch wizyt był jeden dzidziuś, podobno jeden za drugiego się schował) to stwierdził, że to przez te ziólka, bo w rodzinie żadnych bliźniaków nie ma :) powodzenia zycze wam kobitki :)

sylvia, MariaAntonina, Miriam lubią tę wiadomość

• MariaAntonina Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    darijka wrote:
    Miriam wrote:
    darijka wrote:
    sylvia wrote:

GRATULUJĘ <3

dziękuję. ziółka piłam cały miesiąc do momentu zrobienia testu, a jak się okazał pozytywny to odstawiłam :) ja bardzo wierzyłam w ich moc a mój się smiał że je pije, ale po pozytywnym teście chyba uwierzył w ich działanie, a jak na 3 wizycie u ginka okazało się, że jest dwójka dzidziusiów ( bo wcześniej podczas dwóch wizyt był jeden dzidziuś, podobno jeden za drugiego się schował) to stwierdził, że to przez te ziólka, bo w rodzinie żadnych bliźniaków nie ma :) powodzenia zycze wam kobitki :)

Gratuluje 2 dzieciaczków .. a faktycznie jeśli brak bliźniaków w rodzinie to zioła pomogły , ale i tez widach twój M ma sprawne żołnierzyki .. Gratuluje szczerze.:)

aniołek 13.11.2012 r.

GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.

Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.
  • asia__u Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny. Mam do odsprzedania całe opakowanie wiesiołka, 2 opakowania castagnusa i 2 femifertil. Jakby któraś z was chciała proszę o kontakt na maila: [email protected]

km5s8ribrn17y8ix.png
    2nn33e3kt9e0m3f8.png
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darijka a powiedz mi miałaś takie jakby ciężkie podbrzusze po owulce pijąc zioła, bo nie tak jakos dziwnie dzis i mnie czasami tak jajniki pobolewają...i już mam takie myśli że nic sie nie udało...

relgg7rfroacrbi5.png
  • darijka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc. sorki, że tak późno odp. ale rzadko tu bywam z powodu braku czasu :) w ostatnim szczęśliwym cyklu nie miałam po owu żadnych bóli jajników, we wcześniejszych cyklach nieudanych owszem były bóle aż do @, ostatni cykl miałam bardzo spokojny, tylko po 6 dniach od owu zaczeły mnie boleć sutki i zrobiły się nabrzmiałe no i miałam bóle jak na @ przez co zwlekałam ze zrobieniem testu aż dwa tygodnie :)pozdrawiam

sylvia lubi tę wiadomość

• madar Nowa

Wysłany: 12 czerwca 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to i ja się dopisuje jeśli chodzi o stosowanie ziółek Ojca Sroki, od 2 dc zaczęłam pic mieszankę nr 3, dziś mam 7 dc i jestem w szoku, bo już zaczęły się odzywać bóle jajników, przy czym zaznaczę że mój cykl to średnio 35 dni a co za tym idzie owulację tez mam późno, bo w okolicy 21 dc
    tak więc będę bacznie obserwować co dalej się będzie działo...?

f2w3dqk3e4k9kxow.png
  • Makak Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh, ja porzuciłam ziółka w tym cyklu z powodu choroby. Brałam tyle leków, że postanowiłam odpuścić. No i u mnie niestety efektów brak :(

20110812580114.png
‹‹ 4 5 6 7 8 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ