Wszystkie z Poznania
-
WIADOMOŚĆ
-
heja, ja niedługo też będę poznanianką. Czy któraś z Was zna dr Srokę pracuje na pewno w invimedzie,a gdzie jeszcze to nie wiem. Pozdrawiam Was Dziewczynki
inessa, PrimaSort lubią tę wiadomość
I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asmee, polecałabym szukać lekarza ze szpitala, w którym chciałabyś rodzić. Ze względu na mój zawód znam niejednego ginekologa-położnika i w razie czego, służę pomocą.
-
Asmee wrote:Hej dziewczyny,
czy któraś jest w stanie polecić mi dobrego lekarza do prowadzenia ciąży? Szukam szukam i nic nie mogę znaleźć ;/ -
nick nieaktualny
-
elcia_aa wrote:heja, ja niedługo też będę poznanianką. Czy któraś z Was zna dr Srokę pracuje na pewno w invimedzie,a gdzie jeszcze to nie wiem. Pozdrawiam Was Dziewczynki
Byłam w Invimed nie polecam Sroki, moja wizyta była u niego i nic nie wniosła. Szkoda kasy na niego. -
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim nowym dziewczynom
U mnie bez zmian. Hormony nadal lepiej niż ok. Wyniki męża skonsultowane z innym lekarzem i ma się morfologią nie martwić bo wszystko inne jest bardzo dobre. Ja teraz czekam na przyjęcie na Polną. Idę na histerolaparoskopią.PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Ksosia!
Celiakia nie leczona czyli bez diety lub jezeli o nią ktos słabo dba moze powodowac problemy z płodnoscia u obu płci.U mezczyzn moze dojsc do zaburzen np zbyt mała ilosci plemników w ejakulacie. Niestety jest to choroba stosunkowo niedawno rozpoznana i badania jeszcze trwaja i nikt tego na 100 % nie potwierdzi iż jest tylko wina celiaki bo moze byc tez inna przyczyna.
Jezeli jednak mezczyzna choruje na celiakie to juz przed staraniami powinien porzadnie zadbac o diete.