Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili❤ pięknie! Gratuluję 🥰 jak się czujesz??
Kasiastaraczka, jutro wielki dzień.dla Was ❤🥰 ciocia ściska i modli się za Tadzia oraz cała wasza rodzinkę ❤🧡❤
Trzcina co u Ciebie?
Jak się czujecie Mamuśki, zafasolkowane, starające sie? 🤗☺🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2022, 21:12
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Gwiazdeczka jestem wzruszona tym, że mogłam zaadoptować dzieciątko. Teraz mam aplikacje i będę z aplikacją Sie modlić 💙💚❤️ wierzę że to sprawi nam ulgę i przyniesie pozytywne starania 🙏🙏
A co u ciebie? Już tak dawno nie pisałaś tutaj nic 😊Gwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość
-
Lili piękna inicjatywa 🤗❤
Podczytywalam Was cały czas, u mnie w sumie bez zmian, czekam na czerwiec, bo będziemy powtarzać wyniki męża 🤞✊☺.
A jak się czujesz po usunięciu migdałków ?Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat
Żylaki p.n. III stopnia
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Gwiazdeczka 93 wrote:Lili piękna inicjatywa 🤗❤
Podczytywalam Was cały czas, u mnie w sumie bez zmian, czekam na czerwiec, bo będziemy powtarzać wyniki męża 🤞✊☺.
A jak się czujesz po usunięciu migdałków ?
Też bardzo się cieszę że mamy dzieciątko 🙏
No to trzymam kciuki aby wyniki męża były dobre i abyście szybko mogli się starać, ✊✊😊
My w sumie też czekamy teraz aż skończą się antybiotyki, kilka dni i robię posiew kontrolny, teraz 26 maja wizyta u Immunologa i też mam nadzieję że da nam jakieś leki 🙏 No i może lipiec a sierpień będziemy się starać. Teraz zaczęłam nowa prace i umowę dostanę w czerwcu więc chce przerobić te trzy miesiące i potem dostanę umowę na rok to wtedy żeby się starać 😊 praca fajna, jestem od wydawania śniadań dla gości w hotelu i uczą mnie na recepcji 😊
Zabieg wspominam dobrze, jedynie po zabiegu strasznie bolało. Teraz czuję czasami dyskomfort bo mam szerokie gardło 🤣 idę 26 maja na kontrolę i zobaczymy czy wszystko jest dobrze 😊
Gwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość
-
Kciuki za kontrolę i wizyty ❤🤞✊ Cudownie, że udało się zmienić pracę 🤗 mam nadzieję, że szybko i przyjemnie mi Ci czas do powrotu do starań 😊🧡😘
Lili❤️ lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat
Żylaki p.n. III stopnia
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Kasia, dziś ofiarowałam mszę św za Twojego Tadzia
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Gwiazdeczka 93 wrote:Kciuki za kontrolę i wizyty ❤🤞✊ Cudownie, że udało się zmienić pracę 🤗 mam nadzieję, że szybko i przyjemnie mi Ci czas do powrotu do starań 😊🧡😘
A ja trzymam mocne kciuki za Was 🙏💚Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2022, 22:59
Gwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:Kasia, dziś ofiarowałam mszę św za Twojego Tadzia
Tadzio był taki grzeczny na mszy i podczas chrztuedka85, Lili❤️, Żonkil lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Cześć dziewczyny!
eRKow- piękne świadectwo! Dziękuję za nie. Doskonale rozumiem pragnienie teściowej, bo ja też miałam już w domu dzieci (też chłopców) a pragnęłam kolejnego dziecka tak bardzo... Często zdarzało mi się słyszeć, że trochę przesadzam, bo przecież mam dzieci w domu, ale to niczego nie zmieniało w pragnieniu na dnie serca...
Kasiastaraczka- moc Miłości i Bożej bliskości na każdy dzień dla Tadeuszka i Waszej rodziny! 🤍 Mamy w Kościele nowego człowieka- hurra! 🥳🤍
Lili ❤️, piękna sprawa z duchową adopcją- gratuluję odwagi i życzę wytrwałości. Już za kilka dni wizyta, też na nią czekam 😁. Tak bardzo Wam kibicuję, że niemal śledzę Wasze poczynania i czekam na tę szczęśliwą wiadomość 😅💕.
Gwiazdeczko, trzymam kciuki i za wyniki męża, a jeszcze bardziej za efekty! Słyszałam, że taka operacja często pomaga, więc warto być dobrej myśli ❤️.
Wierzę dziewczyny, że każda się w końcu doczeka!
Pszczółko, hannah_93- jak nas podczytujecie to dajcie znać jak żyjecie 😘😘😘.
U nas jest super wszystko . Malutka rośnie, ostatnio na USG miała 730g 💚. Wiemy już z całą pewnością, że to będzie kobietka i że rozwija się prawidłowo. Ułożyła się już główką w dół- lekarz mówi, że to znaczy, że jest silna 😁💗. 27tc przed nami. Tyle radości i miłości daje nam ten mały człowiek, jeszcze przed narodzinami. Ukochana na lata przed poczęciem .
Pozdrawiam Was wszystkie 😘🤗edka85, Gwiazdeczka 93, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
Miło czytać Wasze wpisy dziewczyny!
Termin naszego rozwiązania zbliża się wielkimi krokami, wspomnijcie nas czasami w modlitwieTrzcina lubi tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
JJ. wrote:Miło czytać Wasze wpisy dziewczyny!
Termin naszego rozwiązania zbliża się wielkimi krokami, wspomnijcie nas czasami w modlitwie -
Kasia piękny dzień na chrzciny, 22 maja wspomnienie św Rity, mojej ukochanej patronki
Lili ❤️ cudownie z tą adopcją ja tak nie miałam, ale np mojej mamie po zakończonej adopcji przyśnił się mały chłopczyk Jakieś dzieciątko zostanie uratowane od aborcji dzięki Twojej modlitwie
Myślimy nad imieniem dla naszej bobo brzuszkowej, będzie dziewczynka.
Nie wiemy jakie imię
Mi się podoba Rita, ale mój mąż mówi że to taka Jessica dla katolików.
Inne typy to Ewa, Elżbieta...Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Żonkil wrote:Kasia piękny dzień na chrzciny, 22 maja wspomnienie św Rity, mojej ukochanej patronki
Lili ❤️ cudownie z tą adopcją ja tak nie miałam, ale np mojej mamie po zakończonej adopcji przyśnił się mały chłopczyk Jakieś dzieciątko zostanie uratowane od aborcji dzięki Twojej modlitwie
Myślimy nad imieniem dla naszej bobo brzuszkowej, będzie dziewczynka.
Nie wiemy jakie imię
Mi się podoba Rita, ale mój mąż mówi że to taka Jessica dla katolików.
Inne typy to Ewa, Elżbieta...Żonkil lubi tę wiadomość
-
Trzcina dziękujemy 😚❤️
Super,że malutka rośnie.🥰
JJ 🙏
Żonkil wspaniale, gratulacje ❤️ to nie będziesz musiała zmieniać garderoby 😁
Mi też się Rita podoba,ale mąż na pewno by się nie zgodził
Fajne jest też Faustyna
Żonkil lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Rita - piękne imię! Znam jedną Ritkę - przecudowne dziecko Rodzice bardzo wierzący i praktykujący. Jeżeli kiedyś się uda, i będziemy mieć córkę z mężem - będzie Anna. To jest nasz faworyt wśród imion.
Kasiastaraczka, Żonkil lubią tę wiadomość
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Żonkil, imię Rita super i powinnaś upierać się na swoim! Ja nazwałam teraz syna Gabriel, choć mąż i rodzina byli sceptycznie do tego nastawieni. Walczyłam jednak o to, by mąż uległ i się udało (zdanie reszty krewnych dla mnie się nie liczy). Gabriel to ten który przynosi dobrą nowinę. I ma doniosle znaczenie. A teraz zapowiedziałam mężowi, że jak będziemy mieli kiedyś dziewczynkę, to nazwę ją... Felicyta (niesamowita święta). Mąż kategorycznie odmówił, ale jak będzie trzeba, to i tu go przekonam
Kasiastaraczka, JJ., Żonkil lubią tę wiadomość
-
Cześć wam! 🥰
Ja po wizycie. Docent P. Zlecił acoffil od owulacji i steryd też od owulacji. W lipcu bądź w sierpniu będziemy się starać bo chce mieć umowę małe też powiedział by odpocząć po tym usunięciu migdałek by organizm się uspokoił. Powiedział że problem jest od początku i że to wszystko narobiło spustoszenia w organizmie - Stany zapalne. Ze tymi lekami oszukamy organizm by nie odrzucał ciąży ❤️ jejku dziewczyny jestem pozytywnie nastawiona. Dziękuję wam za wsparcie ❤️ i Bogu za to że jest teraz lepszy czas dla nas i że mam nowa spokojniejsza pracę ❤️❤️ wiele lepszych zmian w naszym życiu ❤️ Duchowa adopcja - czujemy oboje że opiekujemy się dzieckiem ❤️Trzcina, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
Rita - piękne imię i moja patronka
My jak się uda mamy już imiona dla dzieci 🥰 jeszcze za czasów narzeczeństwa myśleliśmy już o Mariance i SławkuTrzcina, Kasiastaraczka, Żonkil lubią tę wiadomość
-
Lili❤️ wrote:Cześć wam! 🥰
Ja po wizycie. Docent P. Zlecił acoffil od owulacji i steryd też od owulacji. W lipcu bądź w sierpniu będziemy się starać bo chce mieć umowę małe też powiedział by odpocząć po tym usunięciu migdałek by organizm się uspokoił. Powiedział że problem jest od początku i że to wszystko narobiło spustoszenia w organizmie - Stany zapalne. Ze tymi lekami oszukamy organizm by nie odrzucał ciąży ❤️ jejku dziewczyny jestem pozytywnie nastawiona. Dziękuję wam za wsparcie ❤️ i Bogu za to że jest teraz lepszy czas dla nas i że mam nowa spokojniejsza pracę ❤️❤️ wiele lepszych zmian w naszym życiu ❤️ Duchowa adopcja - czujemy oboje że opiekujemy się dzieckiem ❤️
Wydaje się, że accofil i encorton u nas pomogły i doszło do ciąży Życzę Wam tego !Lili❤️ lubi tę wiadomość
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę...