Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili❤️ wrote:Cześć wam! 🥰
Ja po wizycie. Docent P. Zlecił acoffil od owulacji i steryd też od owulacji. W lipcu bądź w sierpniu będziemy się starać bo chce mieć umowę małe też powiedział by odpocząć po tym usunięciu migdałek by organizm się uspokoił. Powiedział że problem jest od początku i że to wszystko narobiło spustoszenia w organizmie - Stany zapalne. Ze tymi lekami oszukamy organizm by nie odrzucał ciąży ❤️ jejku dziewczyny jestem pozytywnie nastawiona. Dziękuję wam za wsparcie ❤️ i Bogu za to że jest teraz lepszy czas dla nas i że mam nowa spokojniejsza pracę ❤️❤️ wiele lepszych zmian w naszym życiu ❤️ Duchowa adopcja - czujemy oboje że opiekujemy się dzieckiem ❤️ -
Trzcina wrote:Ohh, Lili, jak cudownie to czytać 🥰😘 Czuję tę Waszą nadzieję i cieszę się z Wami! Będzie dobrze, musi być 😘😘. Jak będziecie się starać w lipcu/ sierpniu to może się wymienimy i zwolnię Ci brzuszek 😅😁.
Oj tak! Wymienimy się napewno! ❤️
Jejku było by pięknie urodzić w kwietniu /maju 🤗🥺🥰 -
Lili❤️ wrote:Żonkil a podczas adopcji dziecka poczętego odmawiałaś dziesiątkę różańca świętego? Czy całe tajemnice?
Choc codziennie jedna część różańca odmawiam w różnych intencjach i też dokładam adoptowane dzieci -
eRKow. wrote:Ja (nie żonkil) ale też mam adopcje i odmawiam modlitwę codzienna z aplikacji + dziesiątkę różańca.
Choc codziennie jedna część różańca odmawiam w różnych intencjach i też dokładam adoptowane dzieci
Piękny uczynek robimy 💚 -
Lili❤️ wrote:Żonkil a podczas adopcji dziecka poczętego odmawiałaś dziesiątkę różańca świętego? Czy całe tajemnice?
Lili❤️ lubi tę wiadomość
-
Żonkil wrote:Odmawiałam dziesiątkę z pierwszej tajemnicy części, która na dany dzień przypadała, czyli poniedziałek, 1 radosna. Ale to można sobie po swojemu dobierać W każdym razie 10. No i też polecam aplikację, można obserwować sobie jak dzidziuś się rozwija
Miłej niedzieli Dziewczyny 😊Żonkil, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
Piękna sprawa z tą adopcją...zawsze chciałam się podjąć tego zadania jednak obecnie od kilku lat odmawiam Nowennę Pompejańską i zwyczajnie już brakuje czasu na duchową adopcję. Muszę jednak i w tej sprawie się zorganizować
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Kochane, a jak odmawiacie różaniec? Z rozważaniami? Klęczycie, czy może przy obowiązkach domowych?
Ja odmawiam na spacerze z Paulinką, ale trochę moje skupienie jest godne pożałowania. Zastanawiam się, jak wy odmawiacie modlitwy. -
Żonkil wrote:Kochane, a jak odmawiacie różaniec? Z rozważaniami? Klęczycie, czy może przy obowiązkach domowych?
Ja odmawiam na spacerze z Paulinką, ale trochę moje skupienie jest godne pożałowania. Zastanawiam się, jak wy odmawiacie modlitwy.
Kiedyś miałam wyrzuty że nie na kolanach i nie zatrzymuje się nad nim, tylko w biegu. Mąż się śmieje że czasami podświadomie mówię, bo w domu zdarza zasnąć mi się z różańcem, ale nie puszczam go z ręki, po np. godzinie się budzę i odmawiam dalej od paciorka na którym skończyłam.
Żonkil lubi tę wiadomość
-
Oj, to mi się często zdarza odmawiać w biegu, np.w trakcie kąpania dzieci 🤦♀️
Żonkil lubi tę wiadomość
-
eRKow. wrote:Najczęściej w autobusie miejskim w drodze do pracy, skupienie pewnie też mizerne, ale za to świadectwo dla tych dookoła.
Kiedyś miałam wyrzuty że nie na kolanach i nie zatrzymuje się nad nim, tylko w biegu. Mąż się śmieje że czasami podświadomie mówię, bo w domu zdarza zasnąć mi się z różańcem, ale nie puszczam go z ręki, po np. godzinie się budzę i odmawiam dalej od paciorka na którym skończyłam.
Jak odmawiałam Nowennę Pompejańska miałam to samo
edka85
Pocieszające Czyli liczy się po prostu wytrwałość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2022, 15:28
edka85 lubi tę wiadomość
-
Żonkil ja zazwyczaj modlę się w łóżku,a różaniec na spacerach. O skupienie trochę ciężko u mnie... zauważyłam to po porodzie,dużo myśli, jakiś natłok...
Podczas NP też zdarzało mi się przysypiać i po obudzeniu modliłam się dalej,ale jakoś nie czułam tego i starałam się podczas codziennych obowiązkówTrzcina lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Żonkil wrote:Kochane, a jak odmawiacie różaniec? Z rozważaniami? Klęczycie, czy może przy obowiązkach domowych?
Ja odmawiam na spacerze z Paulinką, ale trochę moje skupienie jest godne pożałowania. Zastanawiam się, jak wy odmawiacie modlitwy.
Żonkil liczy się świadectwo, nie zawsze udaje nam się robić wszystko na 1000%😊☺
Jak się czujecie dziewczyny?co słychać??
Trzcina chyba za chwilę Twoja córeczka będzie z Tobą na świecie 😊😙
U mnie Mąż jutro powtarza badania nasienia, pierwszy raz po operacji, także jeśli któraś z Was znajdzie chwilę to bardzo proszę o modlitwę 💗Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2022, 16:16
Miphuhiz, edka85, Trzcina lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Gwiazdeczka mocne kciuki i zdrowaśka za badanie 🙏
U nas coraz fajniej 🥰Tadzio lepiej śpi,tzn ma drzemki w ciągu dnia, śpimy trochę razem, trochę w dostawce
Jest takim kochanym smieszkiem ❤️
Chodzimy na rehabilitację,bo ma obniżone napięcie mięśniowe,ale jest duuuzo lepiej
Trzcina, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Tak na szybko...wczoraj tj. 8 czerwca o 11.35 powitaliśmy na świecie naszego syna...Ignacy to prawdziwy cud od Boga...właśnie się karmimy, a między czasie odmawiam Nowennę Pompejanska 😀
hannah_92, edka85, Kasiastaraczka, Zagadka919, eRKow., Trzcina, Lili❤️, Pomarańczowa, Pszczolka36l lubią tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
JJ. wrote:Tak na szybko...wczoraj tj. 8 czerwca o 11.35 powitaliśmy na świecie naszego syna...Ignacy to prawdziwy cud od Boga...właśnie się karmimy, a między czasie odmawiam Nowennę Pompejanska 😀
Ogromne, ogromne gratulacje ❤️❤️❤️ Dużo zdrówka dla Was, niech Wam Pan Bóg błogosławi 🤗🙏"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
JJ gratulacje!
Kasia, nareszcie znaleźliście z Tadziem swój rytm. Teraz już będzie coraz lepiej.
A to mój 7-tygodniowy śmieszek. Dziś pierwszy raz świadomie zaserwował mi zacny uśmiech 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2022, 21:26
Kasiastaraczka, Trzcina, Gwiazdeczka 93, Lili❤️ lubią tę wiadomość