Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje wszystkim !!! Do mnie to nadal nie dociera...30 czerwca mija 10 lat naszego małżeństwa i taki oto dostaliśmy prezent od Boga ! 😉
Kasiastaraczka, hannah_92, Gwiazdeczka 93, Trzcina, Żonkil, Izi, Britta lubią tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Ooo Hej moje kochane.
Weszłam po nie wiem już jak długim czasie.Mam Was wszystkie cały czas w serduchu i modlę się za wszystkie starające się,które stanęły na mojej drodze.
JJ. Gratuluję.Niech dzieciątko zdrowo się chowa ♥️
Wszystkim z II spokojnych ciąż 🥰
Czekające przytulam i jestem 😘
Gwiazdeczko kochana wierzę mocno,że zabieg dał pozytywne rezultaty ✊
Lili kiedy po zabiegu i leczeniu zaczniesz starania?
Dziękuję,że o mnie pamiętacie 😘
U mnie totalny brak starań.Tak odstawiliśmy wszystkie leki,diety,cuda na kiju.Nie ma bzykow bo dni płodne. Czy jestem pogodzona? Jeszcze nie do końca.Ciesze się z tego co mam,skupiam na studiach.Gwiazdeczka 93, Lili❤️, Trzcina lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualnyPszczołko miło, że się odezwałaś 😘☺😚 jak studia?? 🤗
U nas póki co wyniki są bardzo słabe,wszystko wciąż dużo poniżej normy, HBA 14%, także czekamy teraz na wrześniowe badania, wcześniej na wizyty u męża Androloga, u nas bez pomocy medycznej będzie ciężko o ciążę..
JJ otrzymaliscie piękny prezent na 10lecia małżeństwa 🥰😇💞 -
Gwiazdeczka 93 wrote:Pszczołko miło, że się odezwałaś 😘☺😚 jak studia?? 🤗
U nas póki co wyniki są bardzo słabe,wszystko wciąż dużo poniżej normy, HBA 14%, także czekamy teraz na wrześniowe badania, wcześniej na wizyty u męża Androloga, u nas bez pomocy medycznej będzie ciężko o ciążę..
JJ otrzymaliscie piękny prezent na 10lecia małżeństwa 🥰😇💞
A studia super 😜 choć ciężko ciężko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2022, 23:18
Gwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualnyPszczolka36l wrote:Zróbcie za kolejne trzy miesiące i koniecznie hormony. Ja tam wierzę,że po wakacjach już wizyty nie będą potrzebne 😘
A studia super 😜 choć ciężko ciężko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2022, 07:54
-
Pszczółko nasze starania możliwe że ruszą w lipcu bądź w sierpniu 😊 dostałam od immunologa acoffil i encorton od owulacji oraz reszta leków zostaje jak była 🥰 teraz czekam za wynikami z posiewów.. strasznie się boję starań.. I brania takich leków. Obym dobrze czuła się w pracy po nich.
Dzisiaj podpisałam umowę o pracę na pełen etat do końca grudnia 2023 😊🥳🥳 cieszę się bardzo, oby tak praca nadal mi się podobała tak jak teraz 😊
Pszczółko cieszę się że ze się odezwałaś, często myślami jestem co u was.. Dobrze że odpoczywacie z mężem, cały czas jestem przy nadziei że uda wam się ❤️ dobrze ze studia sprawiają ci przyjemność mimo że jest ciężko na nich 💚 .
Gwiazdeczko zobaczysz, uda wam się, mocno w to wierzę. Wyniki będą lepsze 🙏❤️ razem nie długo zobaczymy ll 💚
Dziękuje ogromnie za modlitwę 🥰 każdej z was! To mi dodało siły, będąc tutaj z wami nabrałam innego myślenia ❤️ dziękuję 🥰 -
Trzcina wrote:Lili, kochana, ja jakoś bardzo czuję, że Wam się uda. Zachodzicie w ciążę, a leki pozwolą wyciszyć reakcję obronną Twojego organizmu i dzidziuś będzie się dobrze rozwijał. Znam te rozterki i cierpienia... Ale już samo to, że zachodzisz w ciążę jest w tym wszystkim dużym zasobem.
Cieszę się, że odważyłaś się na zmianę pracy i jesteś z niej zadowolona 😘🥰.
Pomysł z wakacjami wielu osobom wydaje się szalony, ale lekarz uznał, że jeśli nie zapomnę leków i nie będę za dużo chodzić to nie widzi przeciwskazań. Zamierzam trzymać się zaleceń, przygotowałam się do podróży- mam adapter do pasów dla ciężarnych i poduszkę z dziurą pod tyłek, będzie dobrze
. Raczej mam tak, że jak mi się nic nie składa, to na siłę nie działam. A tu nam wszystko sprzyja, sprawnie załatwiliśmy wszystkie sprawy związane z autem, ubezpieczeniem, itp. i za tydzień wyruszamy
.
Praca jest dla mnie odskocznią, narazie jest fajnie w niej, choć i już słyszę opinie pozostałych pracowników - tak to wszędzie jest, zawsze coś 🙈
Kochana w takim razie życzę udanej i bezpiecznej podróży, 🏖️🌅🚙 niech to będą nie zapomniane wakacje dla was i córeczka będzie miała pamiątkę, była na wakacjach będąc u mamusi w brzuszku 💚💚Trzcina lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Co u Was słychać? Ja melduję, że wróciliśmy z wakacji cali i zdrowi 😁. To było trochę szalone, ale piękne doświadczenie i świat nam sprzyjał
. Brzuszek coraz większy, to już 32tc, jeszcze chwilka i zobaczę ten mój Cud wytęskniony 🙆❤️. Za tydzień wizyta u gina, jestem ciekawa jak urosła
. Czuję już kopniaki pod żebrami i cieszę się jak wariat z każdego bolącego kopniaka 😅😁. Teraz intensywny czas przede mną, bo muszę się uwinąć z napisaniem trzech rozdziałów pracy do połowy sierpnia, żeby zdążyć przed narodzinami
ale czuję radość i motywację, więc wierzę, że dam radę
.
A jak Wasze szkraby, brzuszki i starania?
Buziaki dla Was wszystkich 😘❤️ -
Cześć dziewczyny ☺️
Jestem nowa na tym forum, więc nie zauważyłam wcześniej, że jest tutaj w ogóle taki wątek. Co za miłe zaskoczenie! Nie mogłam się powstrzymać, żeby nie napisać i się nie przywitać 😇
Jestem szczęśliwą żoną od dwóch lat. Głęboka wiara i wspólna małżeńska modlitwa trzymają Nas nadal przy nadziei. Staramy się już półtora roku. Przebadaliśmy się, teoretycznie wszystko jest ok. A jednak nadal czekamy na Nasz mały cud. Będę ogromnie wdzięczna, jeśli wspomnicie Nas w swoich modlitwach 🙏
Pozdrawiam Was wszystkie ciepło; cieszcie się swoimi brzuszkami i maleństwami, to ogromny dar ❤️Żonkil, eRKow., Przytulasek, JJ., Lili❤️ lubią tę wiadomość
-
Trzcina wrote:Cześć dziewczyny! Co u Was słychać? Ja melduję, że wróciliśmy z wakacji cali i zdrowi 😁. To było trochę szalone, ale piękne doświadczenie i świat nam sprzyjał
. Brzuszek coraz większy, to już 32tc, jeszcze chwilka i zobaczę ten mój Cud wytęskniony 🙆❤️. Za tydzień wizyta u gina, jestem ciekawa jak urosła
. Czuję już kopniaki pod żebrami i cieszę się jak wariat z każdego bolącego kopniaka 😅😁. Teraz intensywny czas przede mną, bo muszę się uwinąć z napisaniem trzech rozdziałów pracy do połowy sierpnia, żeby zdążyć przed narodzinami
ale czuję radość i motywację, więc wierzę, że dam radę
.
A jak Wasze szkraby, brzuszki i starania?
Buziaki dla Was wszystkich 😘❤️
Trzcina super ze dobrze się czujesz i pozytywnie spędziliście wakacje 🥰 najważniejsze że jesteście zadowoleni 😊 teraz tylko czekać na dzidzie 😁
Oczywiście życzę Ci powodzenia w pisaniu prac 🤗
U mnie się dzieje teraz.. Brat trafił do szpitala, okazało się że ma Zapalenie opon mózgowo rdzeniowych bakteryjne.. I jest stan ciężki i teraz jest w śpiączce farmakologicznej na intensywnej terapi.. Szukają przyczyn od czego to jest. Ponoć w zatokach ma coś.. Dziewczyny proszę o modlitwę 🙏
Z dobrych wieści jest to że wyleczyłam bakterie ❤️ -
Lili❤️ ojej +++ pamiętam w modlitwie, wierzę, że będzie dobrze!
Wiara Nadzieja Miłość witaj
My po połówkowychwszystko dobrze, dzidzia pięknie rośnie, wszystko w normie. Jestem też po krzywej cukrowej, wyszła bardzo dobrze. Z tym, że żeby zrobić 3 pobrania krwi, pielęgniarki musiały mnie w sumie 8 razy kłuć. Taki jest problem u mnie, pielęgniarka mi powiedziała, że to przez niskie ciśnienie. Niemniej, naprawdę powiem wam - zawsze mówię i ostrzegam, że jest problem z pobraniem to i tak dopiero po 1 czy 2 wkłuciu mówią "ooo faktycznie jest u pani problem". No a co ja mówiłam...
Martwi mnie tylko poziom progesteronu, biorę luteinę a mimo to jak na ten tydzień ciąży to jest nieco mniej. I tak nie wiem co o tym myśleć, czy to coś z łożyskiem... -
Witaj, Wiara Nadzieja Miłość
Dobrze, że tu z nami jesteś. Mam nadzieję, że niedługo będziemy się wspólnie cieszyły z Twoich kresek.
Lili, kochana, obiecuję modlitwę... Wierzę, że Bóg już tam jest i ma plan. Przykro mi, że takie cierpienia są waszym udziałem...
Sprawa brzmi bardzo poważnie, lekarze mają jakiś plan na leczenie? Tulę Cię w tym mocno...
Cieszę się z tego promyczka światła, który prześwituje, że Ty jesteś zdrowa 😘
Żonkilku, cieszę się, że dziecina zdrowo rośnie. Trochę się nie rozeznaję, ale luteina nie wychodzi w badaniach, więc skoro ją bierzesz to uzupełnia niedobory. W sumie mi lekarz odstawił po 1 trymestrze końskie dawki progesteronu i nawet nie badałam jaki jest... Tych ukłuć i badań jeszcze trochę przed Tobą... Ja jestem honorowym krwiodawcą i mam dobre żyły ale jak przy krzywej mi się wbijała trzeci raz w tę samą (bo tak z tej strony krzesełko jest:)) to też już czułam odrazę, więc tym bardziej współczuję tych kłuć...Żonkil lubi tę wiadomość
-
Trzcina super że wakacje się udały i tak wiele energii w Tobie! Na pewno poradzisz sobie z tym pisaniem. Na jaki temat masz pracę?
Lili to bardzo smutna wiadomość, wierzę że będzie dobrze i wspomnę w modlitwie za Twojego brata.
Żonkil po połówkowych to już z górkimyślę, że wybieramy wszystkie lekarzy, którzy wiedzą co robią i w razie złych wyników będą podejmowane właściwe kroki, a bez lekarskiej interpretacji nie ma co się zamartwiać na zapas.
Wiara nadzieja miłość miło że odwiedziłas wątektrzymam kciuki za wasze starania.
U mnie w 6tyg po badaniach TSH wyszła niedoczynność, od razu lekarz wdrożył mi leczenie letroxem. Dodatkowo trochę się martwię bo jestem dziś 6+1 i nie odczuwam jeszcze żadnych mdłości, zachcianek, no gdyby nie brak miesiączki i wizyta u lekarza tydzień temu (5+1) gdzie widział pęcherzyk ciążowy 3.8mm to nie uwierzyłbym że to ciąża 🤣 troche mniej energii ale to równie dobrze może być przez tą wykryta niedoczynnośc jak i przez ostatnie upały. Martwi mnie to trochę, ale staram się nie okazywać tego mężowi żeby chociaż on się nie martwił. Kolejna wizytę u gin mam dopiero 26lipca.Żonkil lubi tę wiadomość
-
Trzcina toż to już zaraz będzie maluch, matko jak to szybko zleciało, pamiętam Twój pozytywny test 😍
JJ gratulacje i gratulacje dla każdej, która w czasie gdy mnie nie było usłyszała jakiekolwiek dobre wieści, dostała dobre wyniki. Przytulam za każdy smutek.
Dbajcie o siebie i pijcie dużo wody! -
Lili to straszne, trzymajcie się. Będę pamiętała w modlitwie o Twoim bracie
-
Żonkil - ja całą ciążę nie miałam zbyt wysokiego progesteronu, raczej w dolnej granicy pomimo bardzo wysokich dawek luteiny, a lekarz zawsze mi mówił abym nie interpretowała tego wyniku bo wszystko jest w porządku, a luteina nie wychodzi w badaniach.
Lili - pamiętam w modlitwie....Żonkil lubi tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
eRKow. wrote:Trzcina super że wakacje się udały i tak wiele energii w Tobie! Na pewno poradzisz sobie z tym pisaniem. Na jaki temat masz pracę?
Zamierzam badać potrzeby dzieci w młodszym wieku szkolnym- jak są zaspokajane w rodzinie, w szkole i w grupie rówieśniczej.
Ja na początku ciąży też się chciałam doszukiwać objawóww końcu było mi niedobrze, ale to przez ten progesteron, który suplementowałam. Nie ma co się stresować na zapas, bo nikomu to nie służy:) ciesz się, że czujesz się okej i korzystaj z sił i małego brzuszka
.
Lili, cały czas mam w sercu intencje o ratunek dla Twojego brata. Trzymajcie się mocno. Dziś idziemy do spowiedzi i na mszę, będę się modliła- poproszę też moich chłopaków o wspomnienie przed ołtarzem na Waszą tragedię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2022, 12:25