Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
A my właśnie teraz w ten weekend jedziemy do Jastrzębiej, może i ja też się wybiorę do tego kościoła po wodę
A-6, Lili❤️, Trzcina lubią tę wiadomość
👩30👨35 WROCŁAW
długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
10.12 beta: 481 mlU/mL
12.12 beta: 1162 mlU/mL
21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
28.02 🍀 -
Lili❤️ wrote:Rok temu byliśmy w Jastrzębiej Górze, jakbym wiedziała o wodzie to już rok temu napewno bym ją wypiła 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2022, 22:35
dominikawa lubi tę wiadomość
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
19.10 - beta 466,2 przyrost 83,6%
21.10 - beta 811,4 przyrost 78% 🥺
24.10 - beta 2343 przyrost 109,1% 🥹
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
24.11 - jest ruchliwy arbuz 🍉
08.12 - wizyta
19.12 - niskie ryzyka, 🍉 ruchliwy, wszystko na swoim miejscu 🥹
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01.23 - czyżby chłop? 😏♂️
19.01 - 203 gramy cudu 💫
30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
23.03 - przekroczyliśmy granicę "torebki cukru" 😉 1034g żywego ognia!
-
Masz rację, bo faktycznie zabrzmiało to u mnie jakby woda była najważniejsza
A-6 lubi tę wiadomość
👩30👨35 WROCŁAW
długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
10.12 beta: 481 mlU/mL
12.12 beta: 1162 mlU/mL
21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
28.02 🍀 -
Kochane,
Czy macie może do polecenia jakieś ciekawe książki o cudach? Takie podnoszące na duchu i pokrzepiające, a jednocześnie związane z wiarą?
Ze swojej strony mogę polecić "Cuda nasze powszednie" oraz całą serię książkę Reginy Brett.
Szukam czegoś w podobnej tematyce 🙂 -
natala wrote:Kochane,
Czy macie może do polecenia jakieś ciekawe książki o cudach? Takie podnoszące na duchu i pokrzepiające, a jednocześnie związane z wiarą?
Ze swojej strony mogę polecić "Cuda nasze powszednie" oraz całą serię książkę Reginy Brett.
Szukam czegoś w podobnej tematyce 🙂
Ja lubię czytać cuda opisywane na stronie internerowej nowenny pompejanskiej 😊natala lubi tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
natala wrote:Kochane,
Szukam czegoś w podobnej tematyce 🙂
A my się jeszcze kulamy, mamy już 38+1 i targają mną różne emocje związane z tym napięciem czekania... Wspomnicie proszę o mnie w modlitwie. Uściski, jeszcze w dwupaku .natala lubi tę wiadomość
-
Kasiastaraczka wrote:Trzcina trzymam za was kciuki 🙏❤️ pomodlę się za Was 😚
My wracamy do zdrowia, chorowaliśmy we trójkę na kowida...
Jak przeszliście tę chorobę? Jak mały Tadzio ją znosił? Cieszę się, że wracacie do zdrowia, też za Wami wspomnę w modlitwie 😘🙏.Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
My mieliśmy wszyscy covid na koniec maja (najmłodszy miał wtedy miesiąc). Dzieciaki katar i kaszel, nic specjalnego. A my dorośli trochę ciężej - gorączka, ale bez kaszlu. Mialam jednak straszne zawroty głowy, uderzenia gorąca, w jednej chwili było mi bardzo ciepło, a za moment dostawałam dreszczy z zimna - a nie miało to w ogóle związku ze wzrostem temp. Ogólnie bardzo dziwna sprawa, nigdy żadnej choroby tak nie przechodziłam.
-
Trzcina wrote:Dziękuję, kochana 🙏💚.
Jak przeszliście tę chorobę? Jak mały Tadzio ją znosił? Cieszę się, że wracacie do zdrowia, też za Wami wspomnę w modlitwie 😘🙏.
My to przeszliśmy jak grypę.. najpierw ok 3 dni wysokiej gorączki, później dochodzi ból gardła,lekki katar,kaszel
Mnie trzymają jeszcze trochę zatkane zatoki,ale jest lepiej
Tadzio przeszedł podobnie jak my, najpierw gorączka, później kaszel -robilismy nebulizacje i ładnie przeszło
Ojej Edka to też mieliście co dobrego,w dodatku z takim maluszkiemSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Trzcina wrote:Jesteśmy w szpitalu, trzymajcie kciuki na różańcu 🙏❤️.
Czekamy na wieści! Jesteśmy z Tobą!Trzcina lubi tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Dziewczyny, chcę tylko zameldować, że daliśmy radę - po 9 dniach drogi ukończyliśmy z Mężem pielgrzymkę. Dziękuję za wszystkie kciuki, modlitwy i dobre słowa. To było coś WIELKIEGO, dosłownie i w przenośni. Bardzo polecam wszystkim z Was, które o tym myślą 😊
W każdym razie doszliśmy i złożyłam Wasze prośby przed tronem Naszej kochanej Mamy 🙏❤JJ., hannah_92, Kasiastaraczka, IlonaQ, Gwiazdeczka 93, Lili❤️, Trzcina, natala, edka85 lubią tę wiadomość
-
Trzcina, właśnie bede zaczynała rózaniec, dołączę intencje!
Wiara Nadzieja Miłosc, gratuluje i ciesze sie, bo widzę, że masz dobre samopoczucie dziekuje tez za modlitwę.
A ja dziewczyny, po drobnym kryzysie psychicznym związanym oczywiście że staraniami. Jestem w takim momencie, ze mysle o zmianach. Mysle, ze nie ma co czekać ze zmianą pracy, którą odkładałam, bo może jeszcze chwila, kilka miesięcy i zajde w ciaze. Co prawda nie składam jeszcze wypowiedzenia, ale zacznę sie modlić o swiatlo w tej intencji. Mysle tez, ze powinnam odpuścić skupianie sie na staraniach. Znaleźć jakieś zajęcia, odkryć na nowo oasje i w cos sie zaangażować. Mysle, ze juz czas naprawdę zaufac Panu Bogu i dać sie poprowadzic tam gdzie On chce. Musze sobie zorganizować taki czas rozeznawania ze Słowem Bozym i przy pomocy Bozej poszukać odpowiedzi na różne pytania.
Nie mogę już żyć tak jak teraz, ciągle smucąc sie i przezywając, że nie mamy dzieci. Mam nadzieje, ze moje emocje w tym względzie sie nie zmienia za kilka dni.Gwiazdeczka 93, Lili❤️, Minevra Mg., Trzcina lubią tę wiadomość
Starania od Września 2018❤️🩹 -
IlonaQ wrote:Trzcina, właśnie bede zaczynała rózaniec, dołączę intencje!
Wiara Nadzieja Miłosc, gratuluje i ciesze sie, bo widzę, że masz dobre samopoczucie dziekuje tez za modlitwę.
A ja dziewczyny, po drobnym kryzysie psychicznym związanym oczywiście że staraniami. Jestem w takim momencie, ze mysle o zmianach. Mysle, ze nie ma co czekać ze zmianą pracy, którą odkładałam, bo może jeszcze chwila, kilka miesięcy i zajde w ciaze. Co prawda nie składam jeszcze wypowiedzenia, ale zacznę sie modlić o swiatlo w tej intencji. Mysle tez, ze powinnam odpuścić skupianie sie na staraniach. Znaleźć jakieś zajęcia, odkryć na nowo oasje i w cos sie zaangażować. Mysle, ze juz czas naprawdę zaufac Panu Bogu i dać sie poprowadzic tam gdzie On chce. Musze sobie zorganizować taki czas rozeznawania ze Słowem Bozym i przy pomocy Bozej poszukać odpowiedzi na różne pytania.
Nie mogę już żyć tak jak teraz, ciągle smucąc sie i przezywając, że nie mamy dzieci. Mam nadzieje, ze moje emocje w tym względzie sie nie zmienia za kilka dni.
Bardzo dobre podejście! Życzę aby udało Ci się tak mocno oddać Panu Bogu..
Ja mam tak, że oddaje wszystko Panu Bogu i za chwilę znowu myślę jak myślałam..i wracam do zmartwień ci jeśli... I wgl że się nie uda.. Zaraz modlę się i mocno powierzam się Bogu.. Nie wiem czy to normalne jest.. Ale mam wachania.. Ostatnio byliśmy w Matemblewie i przywieźliśmy poświęcona figurkę Matki Bożej brzemiennej i dostaliśmy błogosławieństwo.. Czuję się lepiej ❤️ gdy zasypiam to z tą figurka i z różańcem w ręku ❤️ ale mimo to mam zwątpienie i jest to silniejsze idę mnie...
Z tą pracą to jeśli czujesz potrzeby zmiany to zmień ja.. Ja zmieniłam o czułam się przez to lepiej.. Choć w nowej pracy też mam stres..
Życzę Ci powodzenia i dużo siły. Jesteś podobna do mnie.. Więc wiem że masz też chwilę takie jak ja -
Wiara Nadzieja Miłość wrote:Dziewczyny, chcę tylko zameldować, że daliśmy radę - po 9 dniach drogi ukończyliśmy z Mężem pielgrzymkę. Dziękuję za wszystkie kciuki, modlitwy i dobre słowa. To było coś WIELKIEGO, dosłownie i w przenośni. Bardzo polecam wszystkim z Was, które o tym myślą 😊
W każdym razie doszliśmy i złożyłam Wasze prośby przed tronem Naszej kochanej Mamy 🙏❤
Podziwiam was i gratuje wam że daliście radę! Jakby inaczej ❤️
Napewno to piękne chwilę i emocje.. Też kiedyś się wybierzemy na pielgrzymkę 🙏Wiara Nadzieja Miłość lubi tę wiadomość
-
Hej, dziewczyny! Mamy już od piątku córkę po drugiej stronie brzuszka. Dziś wychodzimy ze szpitala. Jestem bardzo zmęczona, ale też bardzo szczęśliwa. Mała jest zdrowa i wspaniała . Dziękuję za modlitwę i życzliwość 💗😘🙏
Kasiastaraczka, eRKow., Wiara Nadzieja Miłość, Lili❤️, Zagadka919, szafirek, Natalciaaaaaaa, hannah_92, IlonaQ, JJ., Żonkil, natala, Gwiazdeczka 93, edka85 lubią tę wiadomość
-
Trzcina wrote:Hej, dziewczyny! Mamy już od piątku córkę po drugiej stronie brzuszka. Dziś wychodzimy ze szpitala. Jestem bardzo zmęczona, ale też bardzo szczęśliwa. Mała jest zdrowa i wspaniała . Dziękuję za modlitwę i życzliwość 💗😘🙏Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87