Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wzajemna modlitwa, wiara
Odpowiedz

Wzajemna modlitwa, wiara

Oceń ten wątek:
  • dominikawa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2022, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my właśnie teraz w ten weekend jedziemy do Jastrzębiej, może i ja też się wybiorę do tego kościoła po wodę :)

A-6, Lili❤️, Trzcina lubią tę wiadomość

👩30👨35 WROCŁAW
    długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
    💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol

09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
    10.12 beta: 481 mlU/mL
    12.12 beta: 1162 mlU/mL
    21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
    03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
    24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
    09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
    28.02 🍀
  • A-6 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2022, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Rok temu byliśmy w Jastrzębiej Górze, jakbym wiedziała o wodzie to już rok temu napewno bym ją wypiła 😊
    Dostaliśmy też w gratisie obrazek z modlitwą do św. Ignacego, chyba to jest w sumie w tym najważniejsze, zawierzenie, że tak jak jest tak być musi, a woda to tylko symbol 🤗

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2022, 22:35

dominikawa lubi tę wiadomość

♀️♂️'96

PCOS
    Krótkie fazy lutealne

Zakończenie antykoncepcji 09.2021
    4cs (liczony)
    08.2022 cb 💔

11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
    12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
    14.10 - beta 86,81 🥹
    17.10 - beta 238,8 🍀
    19.10 - beta 466,2 przyrost 83,6%
    21.10 - beta 811,4 przyrost 78% 🥺
    24.10 - beta 2343 przyrost 109,1% 🥹
    28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
    10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
    24.11 - jest ruchliwy arbuz 🍉
    08.12 - wizyta
    19.12 - niskie ryzyka, 🍉 ruchliwy, wszystko na swoim miejscu 🥹
    29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
    09.01.23 - czyżby chłop? 😏♂️
    19.01 - 203 gramy cudu 💫
    30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
    23.03 - przekroczyliśmy granicę "torebki cukru" 😉 1034g żywego ognia!
    age.png
  • dominikawa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2022, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację, bo faktycznie zabrzmiało to u mnie jakby woda była najważniejsza :)

A-6 lubi tę wiadomość

👩30👨35 WROCŁAW
    długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
    💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol

09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
    10.12 beta: 481 mlU/mL
    12.12 beta: 1162 mlU/mL
    21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
    03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
    24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
    09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
    28.02 🍀
  • natala Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2022, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane,

Czy macie może do polecenia jakieś ciekawe książki o cudach? Takie podnoszące na duchu i pokrzepiające, a jednocześnie związane z wiarą?

Ze swojej strony mogę polecić "Cuda nasze powszednie" oraz całą serię książkę Reginy Brett.
    Szukam czegoś w podobnej tematyce 🙂

👩29 lat
    ● Letrox 100/125

8 grudnia 2023 r. ⏸️❤️🤰

❤️ 22 sierpnia 2024 r.

preg.png
  • JJ. Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2022, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natala wrote:
    Kochane,

Czy macie może do polecenia jakieś ciekawe książki o cudach? Takie podnoszące na duchu i pokrzepiające, a jednocześnie związane z wiarą?

Ze swojej strony mogę polecić "Cuda nasze powszednie" oraz całą serię książkę Reginy Brett.

Ja lubię czytać cuda opisywane na stronie internerowej nowenny pompejanskiej 😊

natala lubi tę wiadomość

JJ.

- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
    - grudzień 2020 - ciąża biochemiczna

- Endometrioza 1 stopnia
    - Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
    - MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
    - PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
    - Hashimoto

08.06.2022 - CUD !!! Ignaś

...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę...
  • Trzcina Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2022, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natala wrote:
    Kochane,

Cześć :) ja najbardziej lubię czytać żywoty świętych. Wyznania św. Augustyna to jest mój faworyt. Jak Bóg uświęca to, co słabe i jak bardzo ludzcy są Ci, których nazywamy świętymi- a nawet Doktorami Kościoła! :) Dzienniczek Faustyny też jest piękny, choć już w innym duchu, ale łączy te dwie pozycje pełne uwielbienie dla Boga, w pięknych słowach 💚.

A my się jeszcze kulamy, mamy już 38+1 i targają mną różne emocje związane z tym napięciem czekania... Wspomnicie proszę o mnie w modlitwie. Uściski, jeszcze w dwupaku :).

natala lubi tę wiadomość

• Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2022, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcina trzymam za was kciuki 🙏❤️ pomodlę się za Was 😚

My wracamy do zdrowia, chorowaliśmy we trójkę na kowida...

Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87
  • Trzcina Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2022, 04:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka wrote:
    Trzcina trzymam za was kciuki 🙏❤️ pomodlę się za Was 😚

My wracamy do zdrowia, chorowaliśmy we trójkę na kowida...
    Dziękuję, kochana 🙏💚.
    Jak przeszliście tę chorobę? Jak mały Tadzio ją znosił? Cieszę się, że wracacie do zdrowia, też za Wami wspomnę w modlitwie 😘🙏.

Kasiastaraczka lubi tę wiadomość

• edka85 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2022, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mieliśmy wszyscy covid na koniec maja (najmłodszy miał wtedy miesiąc). Dzieciaki katar i kaszel, nic specjalnego. A my dorośli trochę ciężej - gorączka, ale bez kaszlu. Mialam jednak straszne zawroty głowy, uderzenia gorąca, w jednej chwili było mi bardzo ciepło, a za moment dostawałam dreszczy z zimna - a nie miało to w ogóle związku ze wzrostem temp. Ogólnie bardzo dziwna sprawa, nigdy żadnej choroby tak nie przechodziłam.

Cztery szkraby, a najmłodszy ma:
    age.png
    Córka 06.2023
    Synek 04.2022
    Córka 08.2020
    Synek 09.2018
    "Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31

Wysłany: 17 sierpnia 2022, 03:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcina wrote:
    Dziękuję, kochana 🙏💚.
    Jak przeszliście tę chorobę? Jak mały Tadzio ją znosił? Cieszę się, że wracacie do zdrowia, też za Wami wspomnę w modlitwie 😘🙏.
    Dziękuję 😚💙
    My to przeszliśmy jak grypę.. najpierw ok 3 dni wysokiej gorączki, później dochodzi ból gardła,lekki katar,kaszel
    Mnie trzymają jeszcze trochę zatkane zatoki,ale jest lepiej
    Tadzio przeszedł podobnie jak my, najpierw gorączka, później kaszel -robilismy nebulizacje i ładnie przeszło

Ojej Edka to też mieliście co dobrego,w dodatku z takim maluszkiem

Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87
  • Trzcina Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteśmy w szpitalu, trzymajcie kciuki na różańcu 🙏❤️.

JJ., Zagadka919, szafirek, hannah_92, Kasiastaraczka, Natalciaaaaaaa, Gwiazdeczka 93, Lili❤️ lubią tę wiadomość

• JJ. Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcina wrote:

Czekamy na wieści! Jesteśmy z Tobą!

Trzcina lubi tę wiadomość

JJ.

- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
    - grudzień 2020 - ciąża biochemiczna

- Endometrioza 1 stopnia
    - Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
    - MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
    - PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
    - Hashimoto

08.06.2022 - CUD !!! Ignaś

...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę...
  • Wiara Nadzieja Miłość Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, chcę tylko zameldować, że daliśmy radę - po 9 dniach drogi ukończyliśmy z Mężem pielgrzymkę. Dziękuję za wszystkie kciuki, modlitwy i dobre słowa. To było coś WIELKIEGO, dosłownie i w przenośni. Bardzo polecam wszystkim z Was, które o tym myślą 😊

W każdym razie doszliśmy i złożyłam Wasze prośby przed tronem Naszej kochanej Mamy 🙏❤

JJ., hannah_92, Kasiastaraczka, IlonaQ, Gwiazdeczka 93, Lili❤️, Trzcina, natala, edka85 lubią tę wiadomość

preg.png
    👩🏼 30 🧑🏻 28
    2023r. - rodzi się wyczekany J. (22cs) 🩵
    01.2025 - czekamy na drugi Cud 🩷⏳👶

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcina wrote:
    Aaa Kochana trzymam kciuki 🙏❤️🥰😚

Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87
  • IlonaQ Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcina, właśnie bede zaczynała rózaniec, dołączę intencje!

Wiara Nadzieja Miłosc, gratuluje i ciesze sie, bo widzę, że masz dobre samopoczucie :) dziekuje tez za modlitwę.

A ja dziewczyny, po drobnym kryzysie psychicznym związanym oczywiście że staraniami. Jestem w takim momencie, ze mysle o zmianach. Mysle, ze nie ma co czekać ze zmianą pracy, którą odkładałam, bo może jeszcze chwila, kilka miesięcy i zajde w ciaze. Co prawda nie składam jeszcze wypowiedzenia, ale zacznę sie modlić o swiatlo w tej intencji. Mysle tez, ze powinnam odpuścić skupianie sie na staraniach. Znaleźć jakieś zajęcia, odkryć na nowo oasje i w cos sie zaangażować. Mysle, ze juz czas naprawdę zaufac Panu Bogu i dać sie poprowadzic tam gdzie On chce. Musze sobie zorganizować taki czas rozeznawania ze Słowem Bozym i przy pomocy Bozej poszukać odpowiedzi na różne pytania.
    Nie mogę już żyć tak jak teraz, ciągle smucąc sie i przezywając, że nie mamy dzieci. Mam nadzieje, ze moje emocje w tym względzie sie nie zmienia za kilka dni.

Gwiazdeczka 93, Lili❤️, Minevra Mg., Trzcina lubią tę wiadomość

Starania od Września 2018❤️‍🩹
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2022, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcina wrote:
    Trzcina cudownie 🥰 oczywiście dołączam intencje za Was 🤩 czekamy z niecierpliwością na wiadomości! 🥳🥳🥳

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2022, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IlonaQ wrote:
    Trzcina, właśnie bede zaczynała rózaniec, dołączę intencje!

Wiara Nadzieja Miłosc, gratuluje i ciesze sie, bo widzę, że masz dobre samopoczucie :) dziekuje tez za modlitwę.

A ja dziewczyny, po drobnym kryzysie psychicznym związanym oczywiście że staraniami. Jestem w takim momencie, ze mysle o zmianach. Mysle, ze nie ma co czekać ze zmianą pracy, którą odkładałam, bo może jeszcze chwila, kilka miesięcy i zajde w ciaze. Co prawda nie składam jeszcze wypowiedzenia, ale zacznę sie modlić o swiatlo w tej intencji. Mysle tez, ze powinnam odpuścić skupianie sie na staraniach. Znaleźć jakieś zajęcia, odkryć na nowo oasje i w cos sie zaangażować. Mysle, ze juz czas naprawdę zaufac Panu Bogu i dać sie poprowadzic tam gdzie On chce. Musze sobie zorganizować taki czas rozeznawania ze Słowem Bozym i przy pomocy Bozej poszukać odpowiedzi na różne pytania.
    Nie mogę już żyć tak jak teraz, ciągle smucąc sie i przezywając, że nie mamy dzieci. Mam nadzieje, ze moje emocje w tym względzie sie nie zmienia za kilka dni.

Bardzo dobre podejście! Życzę aby udało Ci się tak mocno oddać Panu Bogu..
    Ja mam tak, że oddaje wszystko Panu Bogu i za chwilę znowu myślę jak myślałam..i wracam do zmartwień ci jeśli... I wgl że się nie uda.. Zaraz modlę się i mocno powierzam się Bogu.. Nie wiem czy to normalne jest.. Ale mam wachania.. Ostatnio byliśmy w Matemblewie i przywieźliśmy poświęcona figurkę Matki Bożej brzemiennej i dostaliśmy błogosławieństwo.. Czuję się lepiej ❤️ gdy zasypiam to z tą figurka i z różańcem w ręku ❤️ ale mimo to mam zwątpienie i jest to silniejsze idę mnie...
    Z tą pracą to jeśli czujesz potrzeby zmiany to zmień ja.. Ja zmieniłam o czułam się przez to lepiej.. Choć w nowej pracy też mam stres..

Życzę Ci powodzenia i dużo siły. Jesteś podobna do mnie.. Więc wiem że masz też chwilę takie jak ja

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2022, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiara Nadzieja Miłość wrote:
    Dziewczyny, chcę tylko zameldować, że daliśmy radę - po 9 dniach drogi ukończyliśmy z Mężem pielgrzymkę. Dziękuję za wszystkie kciuki, modlitwy i dobre słowa. To było coś WIELKIEGO, dosłownie i w przenośni. Bardzo polecam wszystkim z Was, które o tym myślą 😊

W każdym razie doszliśmy i złożyłam Wasze prośby przed tronem Naszej kochanej Mamy 🙏❤
    Dziękuję za zaniesione proźby do naszej Mamy ❤️
    Podziwiam was i gratuje wam że daliście radę! Jakby inaczej ❤️
    Napewno to piękne chwilę i emocje.. Też kiedyś się wybierzemy na pielgrzymkę 🙏

Wiara Nadzieja Miłość lubi tę wiadomość

• Trzcina Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2022, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny! Mamy już od piątku córkę po drugiej stronie brzuszka. Dziś wychodzimy ze szpitala. Jestem bardzo zmęczona, ale też bardzo szczęśliwa. Mała jest zdrowa i wspaniała :). Dziękuję za modlitwę i życzliwość 💗😘🙏

Kasiastaraczka, eRKow., Wiara Nadzieja Miłość, Lili❤️, Zagadka919, szafirek, Natalciaaaaaaa, hannah_92, IlonaQ, JJ., Żonkil, natala, Gwiazdeczka 93, edka85 lubią tę wiadomość

Wysłany: 21 sierpnia 2022, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcina wrote:
    Hej, dziewczyny! Mamy już od piątku córkę po drugiej stronie brzuszka. Dziś wychodzimy ze szpitala. Jestem bardzo zmęczona, ale też bardzo szczęśliwa. Mała jest zdrowa i wspaniała :). Dziękuję za modlitwę i życzliwość 💗😘🙏
    Chwała Panu 🙏❤️

Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87
‹‹ 128 129 130 131 132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ