Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzcina wrote:Hej, dziewczyny! Mamy już od piątku córkę po drugiej stronie brzuszka. Dziś wychodzimy ze szpitala. Jestem bardzo zmęczona, ale też bardzo szczęśliwa. Mała jest zdrowa i wspaniała . Dziękuję za modlitwę i życzliwość 💗😘🙏
Chwała Panu! 💕 Moje gratulacje dla was! Dużo zdrówka dla ciebie i maleństwa 🤩
Napewno taki wyczekiwany widok dziecka to najszczęśliwszy widok na świecie 🥰
Potem jak będziesz Miała więcej czasu to opisz poród i jak wszystko przebiegło 😊
Ściskam was mocno 🤩Trzcina lubi tę wiadomość
-
Trzcina wrote:Hej, dziewczyny! Mamy już od piątku córkę po drugiej stronie brzuszka. Dziś wychodzimy ze szpitala. Jestem bardzo zmęczona, ale też bardzo szczęśliwa. Mała jest zdrowa i wspaniała . Dziękuję za modlitwę i życzliwość 💗😘🙏
GratulacjeTrzcina lubi tę wiadomość
-
Trzcina lubi tę wiadomość
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
19.10 - beta 466,2 przyrost 83,6%
21.10 - beta 811,4 przyrost 78% 🥺
24.10 - beta 2343 przyrost 109,1% 🥹
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
24.11 - jest ruchliwy arbuz 🍉
08.12 - wizyta
19.12 - niskie ryzyka, 🍉 ruchliwy, wszystko na swoim miejscu 🥹
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01.23 - czyżby chłop? 😏♂️
19.01 - 203 gramy cudu 💫
30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
23.03 - przekroczyliśmy granicę "torebki cukru" 😉 1034g żywego ognia!
-
Lili❤️ wrote:Bardzo dobre podejście! Życzę aby udało Ci się tak mocno oddać Panu Bogu..
Ja mam tak, że oddaje wszystko Panu Bogu i za chwilę znowu myślę jak myślałam..i wracam do zmartwień ci jeśli... I wgl że się nie uda.. Zaraz modlę się i mocno powierzam się Bogu.. Nie wiem czy to normalne jest.. Ale mam wachania.. Ostatnio byliśmy w Matemblewie i przywieźliśmy poświęcona figurkę Matki Bożej brzemiennej i dostaliśmy błogosławieństwo.. Czuję się lepiej ❤️ gdy zasypiam to z tą figurka i z różańcem w ręku ❤️ ale mimo to mam zwątpienie i jest to silniejsze idę mnie...
Z tą pracą to jeśli czujesz potrzeby zmiany to zmień ja.. Ja zmieniłam o czułam się przez to lepiej.. Choć w nowej pracy też mam stres..
Życzę Ci powodzenia i dużo siły. Jesteś podobna do mnie.. Więc wiem że masz też chwilę takie jak ja
Lili, myślę, że wahania są nirmalne.. jesteśmy tylko biednymi ludźmi i kobietami, w których kłębi sie duzo emocji. Ważne jednak zeby mimo tych trudnosci wytrwale wzbudzać w sobie intencję oddawania tego Panu Bogu.
Chciałabym abysmy mieli dzieci, ale chcialabym tez zaufac Bogu. On wie najlepiej i chce dla mnie szczęścia. Jego plan najbardziej może mnie uszczęśliwić, "moje serce zaufało Panu i doznałem pomocy".Trzcina lubi tę wiadomość
Starania od Września 2018❤️🩹 -
IlonaQ wrote:Szafirku i Ty się doczekałaś! Gratulacje!!! Jak sie czujesz? Co myslisz?
Sama jeszcze w to nie wierze! Czuje się dobrze, ale bardzo szybko się męczę i dopadły mnie już zaparcia, prawdopodobnie przez progesteron który muszę przyjmować. Wczoraj z powodu zaparć tak bolała mnie lewa strona brzucha, że myślałam że się przekręcę. Już nawet sobie zaczęłam wkręcać że to może ciąża pozamaciczna, ale dziś już jest dobrze. Tzn dalej mam zaparcia, chodzę często do wc ale wiecie jak to jest… można chcieć a wychodzi tyle co nic Ale nie boli mnie, jedynie czuje dyskomfort co najwyżej. We wtorek mam pierwszą wizytę u ginekologa, mam ogromną nadzieje że zobaczę mojego maluszka w macicy a nie gdzieś indziej bo już różne myśli mi do głowy przychodzą. Na serduszko za wcześnie, ale chociaż zobaczę maleństwo na usg. Pomódlcie się proszę żeby wszystko było dobrze 🙏 Mam tez inne problemy zdrowotne które nie pomagają mi w tym czasie.
Pamietam o Was cały czas 🙏 -
Cześć my już w domku, mała jest wspaniała i taka spokojna... Laktacja już rozkręcona, chociaż nie bez bólu . W ogóle wszystko boli, bo miałam wywoływany poród i mimo skurczów takich, że chodziłam po ścianach rozwarcie nie postępowało i finalnie wylądowałam na stole operacyjnym. Jeszcze mnie przewiało w szpitalu i całe plecy mnie bolą 🙈. Ale jak patrzę na malutką to nic nie czuję poza miłością i wdzięcznością, jest cudowna 💗🙆. Oczywiście, jak to bywa gdy cuda są Twoim udziałem, zły zaczyna mieszać i tak zepsuła nam się pralka, auto i mąż dostał gorączki- wszystko wczoraj rano 😅. Aż się wierzyć nie chce 😅🙈. Ale się nie dajemy złym myślom, Bóg nas zawsze wspiera i z tymi drobnostkami się uporamy .
Szafirku, gratuluję serdecznie!! Ja w ciąży też się z tym zmagałam, w zasadzie całą. Lekarz mi zapisywał lactulose, forlax i inne specyfiki ale nie czułam się po nich dobrze. Nawet było mi niedobrze. Urofizjoginekolog poleciła mi babkę jajowatą. W aptece kupiłam chyba z cykorią i to przypomina siemię lniane, pije się rano i wieczorem jedną łyżeczkę z wodą i naprawdę rewelacja! Lekarz też mówił, że to bezpieczne i dobre, więc z serca polecam, bo znam te męki i prędzej się hemoroidów nabawisz niż to wyregulujesz dietą. A babka jajowata jest naturalna i lepiej działa niż te syntetyki.
Dziewczyny, dziękuję Wam za życzliwość i miłe słowa! Trzymam kciuki za każdą z Was.
Lili, kiedy testujesz? 😁 Będę się mocno modliła.
Hannah- jak z pracą?
Ilonqa- lubię Twoją mądrość. Jest bardzo zasadna i jeśli tylko pójdziesz nią desperacko do końca, to czekają Cię piękne rzeczy .
Kasiastaraczka, Edka- ściskam Was i moc serdeczności slę!
Pszczółko, jak to czytasz to też Cię ściskam
Gwiazdeczko- a jak Wy się macie?
Wiara Nadzieja Miłość- gratuluję wytrwałości i trudu! To na pewno był piękny duchowo, ale też niełatwy fizycznie czas. Dziękuję też za modlitwę! Była skuteczna 😁.
Na pewno kogoś pominęłam, więc proszę się nie obrażać, tylko dajcie znać jak się macie .
Uściski 🤗😘 Bądźcie z Bogiem!szafirek, natala, A-6, Lili❤️, Kasiastaraczka, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
-
Szafirku gratulacje!!!💗 Przegapiłam tę informację o twojej ciąży. 5 miesięcy starań to bardzo dobry czas! Najwidoczniej wszystko u was było w porządku. Na pewno będzie dobrze i zobaczysz maleństwo na USG i bijące serduszko🙏
szafirek lubi tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Trzcina dałam w pracy wypowiedzenie już w zeszłym tygodniu, także dociera powili do mnie to, że sobie z tej pracy idę. Jestem zestresowana, źle śpię ostatnio bo stresuje mnie szukanie nowej pracy, ale jestem szczęśliwa, że w końcu to zrobiłam! Niech się dzieje wola nieba!
A-6, Trzcina, Kasiastaraczka, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
hannah_92 wrote:Szafirku gratulacje!!!💗 Przegapiłam tę informację o twojej ciąży. 5 miesięcy starań to bardzo dobry czas! Najwidoczniej wszystko u was było w porządku. Na pewno będzie dobrze i zobaczysz maleństwo na USG i bijące serduszko🙏
Mimo to jakoś się stresuje, że coś będzie nie tak. Najbardziej tego że nie będzie serduszka 😢Staram się nie myśleć tak pesymistycznie -
Gratuluję Wam! 😍🥰
Wspaniałą wiadomość, cieszcie się swoją obecnością i szczęściem! 💞💞💞Trzcina lubi tę wiadomość
-
Szafirku, nie martw się na zapas. Nic Ci to nie da. Zajmij się czymś miłym do wizyty i juz moze nie zaglądaj do tego czasu na forum, aby nie tkwić ciągle myślami w tym temacie.
Trzcina - jak słuchałam o porodach, o tym bólu to mi się krew mrozila. Bardzo sie kiedyś tego bałam.
Mowilas, ze masz jeszcze inne dzieci w domu? Jak one przywitały malutką? Jak sie bedzie nazywała?
Powiem Ci, że zaufanie Panu Bogu, wzięcie sie w garsc, zaczęcie życia tak realnie, budowanie go na tym co faktycznie jest, walka o to żeby wychodzić ze swojego egoizmu, żeby się dawać innym, starać się podobac Bogu, jest wymagające. Obecnie widze, ze wymaga ode mnie wychodzenia z lenistwa. Oj, jest walka..
Hannah, jakiej pracy bedziesz szukała? Co chcialabys robic?Starania od Września 2018❤️🩹 -
IlonaQ nie wiem jeszcze. Może coś w księgowości czy kadrach i płacach, ale tak naprawdę zależy to od tego co będzie na rynku pracy. Bo jakaś prace muszę mieć! Mogę dwa miesiące max być bez pracy, ale potem już muszę i chce zarabiać.
Jestem elastyczna, potrafię się dopasować i szybko uczę się nowych rzeczy. Zobaczymy jak to wyjdzie. Stres mnie zżera ogromny, ktoś musi mi dac szansę wykazania się, a nie każdy jest chętny:(
Ale też nie chce sobie sama presji robić, bo potem będzie tylko gorzej. Potrzebuję uspokoić myśli.Trzcina lubi tę wiadomość
szafirek wrote:Sama jeszcze w to nie wierze! Czuje się dobrze, ale bardzo szybko się męczę i dopadły mnie już zaparcia, prawdopodobnie przez progesteron który muszę przyjmować. Wczoraj z powodu zaparć tak bolała mnie lewa strona brzucha, że myślałam że się przekręcę. Już nawet sobie zaczęłam wkręcać że to może ciąża pozamaciczna, ale dziś już jest dobrze. Tzn dalej mam zaparcia, chodzę często do wc ale wiecie jak to jest… można chcieć a wychodzi tyle co nic Ale nie boli mnie, jedynie czuje dyskomfort co najwyżej. We wtorek mam pierwszą wizytę u ginekologa, mam ogromną nadzieje że zobaczę mojego maluszka w macicy a nie gdzieś indziej bo już różne myśli mi do głowy przychodzą. Na serduszko za wcześnie, ale chociaż zobaczę maleństwo na usg. Pomódlcie się proszę żeby wszystko było dobrze 🙏 Mam tez inne problemy zdrowotne które nie pomagają mi w tym czasie.
Pamietam o Was cały czas 🙏
Szafirek trzymaj się dobrych myśli, jestem przekonana, że wszystko będzie w porządku, bo ból się uspokoił. Daj znać! My również o tobie pamiętamy ☺️szafirek lubi tę wiadomość
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
19.10 - beta 466,2 przyrost 83,6%
21.10 - beta 811,4 przyrost 78% 🥺
24.10 - beta 2343 przyrost 109,1% 🥹
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
24.11 - jest ruchliwy arbuz 🍉
08.12 - wizyta
19.12 - niskie ryzyka, 🍉 ruchliwy, wszystko na swoim miejscu 🥹
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01.23 - czyżby chłop? 😏♂️
19.01 - 203 gramy cudu 💫
30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
23.03 - przekroczyliśmy granicę "torebki cukru" 😉 1034g żywego ognia!
-
A-6 wrote:Szafirek trzymaj się dobrych myśli, jestem przekonana, że wszystko będzie w porządku, bo ból się uspokoił. Daj znać! My również o tobie pamiętamy ☺️
Dziękuje, staram się myśleć pozytywnie, choć to czekanie jest najgorsze.. serduszko mogłabym usłyszeć już w przyszłym tygodniu ale we wtorek w nocy wracam z wakacji a w czwartek idziemy na ślub, a w inne dni ta pani nie przyjmuje także będę musiała dłużej poczekać. Stresujące to wszystkoA-6 lubi tę wiadomość
-
hannah_92 wrote:IlonaQ nie wiem jeszcze. Może coś w księgowości czy kadrach i płacach, ale tak naprawdę zależy to od tego co będzie na rynku pracy. Bo jakaś prace muszę mieć! Mogę dwa miesiące max być bez pracy, ale potem już muszę i chce zarabiać.
Jestem elastyczna, potrafię się dopasować i szybko uczę się nowych rzeczy. Zobaczymy jak to wyjdzie. Stres mnie zżera ogromny, ktoś musi mi dac szansę wykazania się, a nie każdy jest chętny:(
Ale też nie chce sobie sama presji robić, bo potem będzie tylko gorzej. Potrzebuję uspokoić myśli.
Mam nadzieję że szybko znajdziesz to w czym będziesz się dobrze czuła 🙂 Są teraz inne czasy i jak to się mówi, jest rynek pracownika, a nie pracodawcy.
Szafirku, jestem z Tobą myślami, wszystko będzie dobrze 💗 -
Cieszę się ,że jesteście już razem ❤️🤩😍😘 buziaki dla Was😍❤️❤️🌺🌷😘💕
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Szafirku gratulacje! Cieszę się ogromnie, jestem z Tobą myślami i czekam jutro na dobre wiadomości!👩30👨35 WROCŁAW
długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
10.12 beta: 481 mlU/mL
12.12 beta: 1162 mlU/mL
21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
28.02 🍀