Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
edka85 wrote:JJ bardzo podoba mi się cytat w twoim opisie. Słowa Maryi do Fortunatiny.
Dziękuję...kiedy przeczytałam to zdanie poczułam bardzo głęboko, że te słowa są rowniez skierowane do mnie...I że Bóg udzieli mi tej łaski. Od tego czasu ze spokojem w sercu czekałam...I.sie doczekałam 🤗edka85, Lili❤️ lubią tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
JJ. mnie także bardzo się podobają te słowa
edka postaram się zachęcić męża do wspólnej modlitwy i jakoś delikatnie z nim porozmawiać na resztę tematów:)JJ. lubi tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Kochane dziś byłam na monitoringu i pęcherzyk pękł! 🥺🙏
Trzymajcie kciuki i proszę ponownie o modlitwę 🙏❤️💚
Od dziś włączam leki i za dwa dni acoffil 🙏🙏
J. J mnie również ten cytat się podoba 😊❤️💚
Hanahh kochana trzymam kciuki za Twoje reakcje z mężem i za modlitwe wspólną. To mega mocno buduję związek i wasza wspólną wiarę w Boga w proźbie o potomstwo 😍
Gwiazdeczka 93, JJ., hannah_92, Zagadka919, edka85, IlonaQ lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny! O każdej z Was myślę i polecam w modlitwach...wcześniej czy później modlitwy zostaną wysłuchane 😊 Lili...świetna wiadomość z pęcherzykiem. Zastrzyk dopomogl i doszło do owulacji 😙
Gwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Lili, to wspaniała wiadomość!
Na zakonczenie wczorajszej nowenny byliśmy dziś z mężem na mszy św. i mogliśmy na niej osobiście ucałować relikwie o. Pio. Mega się cieszę z tego 😍IlonaQ, hannah_92, Kasiastaraczka, Lili❤️, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
-
Lili, trzymam kciuki!
Edka, cudownie! Wspaniale, ze mieliście taką możliwość
Zauwazylam u siebie jakąś wiarę, że będziemy mieli dzieci, ze to tylko kwestia czasu. Jakoś wierze w każdy cykl. I za chwilę pomyslalam, że odmawiam Nowennę Pompejańską i może to jest źródło tej wiary 🥰
Och, tak bardzo bym chciała zeby nam się udalo, wszystkim!
Lili, to ile teraz czekasz? Chyba jestes pierwsza, u której moze sie wydarzyć cud 🤰
Starania od Września 2018❤️🩹 -
IlonaQ wrote:Edka, cudownie! Wspaniale, ze mieliście taką możliwość
IlonaQ lubi tę wiadomość
-
Edka piękne doświadczenie ☺️ aż sama poczułam by gdzieś pojechać.. Jutro pojedziemy na msze do św. Józefa ☺️ dziś mam msze za brata, miał w tym tygodniu urodziny ❤️
Ilonko wszystkim nam uda się, tak bardzo tego bym chciała 🙏💚🥰
Na początku października testuje 🥺😍 jejku aż mam ciarki! ❤️💚JJ., edka85, IlonaQ, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
-
Lili, rok temu 14 września miałam ostatnia miesiączkę...a 5 października pozytywny test ciążowy. Oby historia się powtórzyła u Was i u każdej starającej się pary 😃 trzymam za Was kciuki dziewczyny....I polecam w modlitwie.
Gwiazdeczka 93, Lili❤️ lubią tę wiadomość
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
Edka wszystkiego najlepszego dla Twojego Synka 💙
Pamiętam też,że w zeszłym roku Dominika 283 urodziła córeczkę - Aniu masz już roczek ❤️
A ja dziś 34🥰
W sobotę byliśmy na weselu 😁
https://zapodaj.net/e16f1564700d1.jpg.html
Nie cytujcie, usunę foto za kilka dniWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2022, 08:53
edka85, Gwiazdeczka 93, hannah_92, IlonaQ lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Wszelkiego dobra i Bożego Błogosławieństwa dla Ciebie Kasiu też w tym roku skończyłam 34 😀
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
Kasiu wszytskiego najlepszego ❤️💖🥰😘🌷🌺💝🌸 dużo zdrówka, miłości 🌺💝❤️🌷pięknie wyglądacie 🤩🎊😻☺️
Edka sto lat dla Twojego syncia 😻🥰🎊🤩🌷❤️💝🌺🌸
U nas niestety są nadal slabe wyniki nasienia 😔
Do tego stres oksydacyjny wyszedł nieprawidłowy tak że za tydzień idziemy do kliniki leczenia niepłodności, mam nadzieję,że sterydy pomogą 😔
Do instytutu dzwoniłam, nie było zapisów na wrzesień do naszego doktora i październik też nie,bo trwają negocjacje kiedy pan doktor może przyjmować,ale trochę dziwne że jeszcze nie ma....Kasiastaraczka, edka85 lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Kasiastaraczka wrote:Dziękuję 😚❤️
Oo to jesteśmy jeden rocznik '88😁
Tak. Rocznik 88. Zawsze mówiłam, że najlepszy he he 😉Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
Edka wszystkiego najpiękniejszego dla Synka 🥰
Gwiazdeczko kochana 🥰 jestem przy tobie myślami i cie ściskam... Przykro mi ze wyniki nie uległy poprawie. Nie trać nadziei bo napewno w klinice wam pomoga 🙏 przytulam mocno i masz moja modlitwę ❤️🙏
Dziś mój drugi dzień nowenny do św. Józefa 🙏
edka85 lubi tę wiadomość
-
Słyszałyście o nabożeństwie 20 sobót? Ja zaczynam w tę sobotę 1 października.
https://krolowa.pl/laskami-slynace-nabozenstwo-dwudziestu-sobot/