Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiara Nadzieja Miłość wrote:Chwalmy Pana! Matka Boża jest wielka i pełna łaski - 22 cs, 23 dzień Pompejanki, wykańczam cześć błagalną i pierwsze w życiu pozytywne testy ciążowe. Matka Boża słucha najczulej ❤️
Proszę, pomódlcie się za Nas, żeby teraz już wszystko było dobrze. Przede mną cześć dziekczynna, jak cudownie się składa 🥰
Wow! Cudownie!!! Gratuluje! 😍
Wiara Nadzieja Miłość, farfalla92, JusMal lubią tę wiadomość
Starania od Września 2018❤️🩹 -
Wiara Nadzieja Miłość wrote:Chwalmy Pana! Matka Boża jest wielka i pełna łaski - 22 cs, 23 dzień Pompejanki, wykańczam cześć błagalną i pierwsze w życiu pozytywne testy ciążowe. Matka Boża słucha najczulej ❤️
Proszę, pomódlcie się za Nas, żeby teraz już wszystko było dobrze. Przede mną cześć dziekczynna, jak cudownie się składa 🥰
ogromne gratulacje ❤️ Chwała Panu, Bóg jest dobry jestem z Wami w modlitwie.Wiara Nadzieja Miłość lubi tę wiadomość
-
Tak pięknie się dzieje na tym wątku ! Chwała Najwyzszemu ! 🙂Wiara Nadzieja Miłość, Kasiastaraczka, Lili❤️ lubią tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Proszę, pomódlcie się za Nas, żeby teraz już wszystko było dobrze. Przede mną cześć dziekczynna, jak cudownie się składa 🥰Wiara Nadzieja Miłość lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Proszę, pomódlcie się za Nas, żeby teraz już wszystko było dobrze. Przede mną cześć dziekczynna, jak cudownie się składa 🥰Wiara Nadzieja Miłość lubi tę wiadomość
-
Wiara nadzieja miłość gratuluję! Cieszę się z całego serca! Wiesz, po tych kilku słowach przeczytanych tutaj, miałam noc nieprzespaną i każda pobudka w nocy była z myślą "zacznij nowennę". Może pójdę za tym głosem.
Dobrego dnia Wam życzę dziewczyny!Wiara Nadzieja Miłość lubi tę wiadomość
-
eRKow. wrote:Wiara nadzieja miłość gratuluję! Cieszę się z całego serca! Wiesz, po tych kilku słowach przeczytanych tutaj, miałam noc nieprzespaną i każda pobudka w nocy była z myślą "zacznij nowennę". Może pójdę za tym głosem.
Dobrego dnia Wam życzę dziewczyny! -
Trzcina wrote:Koniecznie idź za tym głosem! 💗 To się nazywa otwarcie na Boże prowadzenie . Daj znać jak zaczniesz, będziemy Ci kibicować 😘
Otóż to - potwierdzam dwukrotnie. Ja też usłyszałam silne wołanie w sercu, pod koniec października, wiec decyzje podjęłam bardzo szybko i spontanicznie. 1 listopada zaczęłam. Nawoływanie Boże było naprawdę mocne. Idź za tym głosem, a my będziemy Cię wspierać ☺️ Gdybys potrzebowała pogadać albo o coś wypytać, to jestem na priv 😉 -
eRKow. wrote:Wiara nadzieja miłość gratuluję! Cieszę się z całego serca! Wiesz, po tych kilku słowach przeczytanych tutaj, miałam noc nieprzespaną i każda pobudka w nocy była z myślą "zacznij nowennę". Może pójdę za tym głosem.
Dobrego dnia Wam życzę dziewczyny!
Gdybys chciała zacząć to mogę z Tobą jeśli chcesz. Za mną też chodzi ta myśl od długiego czasu. Wprawdzie już kilka nowenn za mną, ale teraz wyjątkowo trudno mi się zebrać.. także daj znać Może we dwie będzie raźniej -
szafirek wrote:Gdybys chciała zacząć to mogę z Tobą jeśli chcesz. Za mną też chodzi ta myśl od długiego czasu. Wprawdzie już kilka nowenn za mną, ale teraz wyjątkowo trudno mi się zebrać.. także daj znać Może we dwie będzie raźniej
Zaczęłam dziś! Od razu. Wyszłam z domu do pracy i pomyślałam, a co mi tam..
Słuchajcie, nie uwierzycie jak mi łatwo poszedł ten cały różaniec dziś! No chwila minęła i już, a z reguły z mężem mi ciężko dziesiątkę odmówić (jesteśmy w Różach św. Rity).
Szafirku, biedzie mi niezmiernie miło jak też zaczniesz, razem zawsze raźniej.
Dziekuje za Wasze wsparcie!Wiara Nadzieja Miłość, Lili❤️, Trzcina, dominikawa lubią tę wiadomość
-
eRKow. wrote:Nie wchodziłam na forum w pracy.
Słuchajcie, nie uwierzycie jak mi łatwo poszedł ten cały różaniec dziś! No chwila minęła i już, a z reguły z mężem mi ciężko dziesiątkę odmówić (jesteśmy w Różach św. Rity).
Szafirku, biedzie mi niezmiernie miło jak też zaczniesz, razem zawsze raźniej.
Dziekuje za Wasze wsparcie!
W takim razie zacznę jutro 🙏 Albo dziś jak czas pozwoli ♥️eRKow. lubi tę wiadomość
-
eRKow. wrote:Nie wchodziłam na forum w pracy.
Cudownie! Powodzenia 🥰 Mi ta modlitwa namacalnie odmienia serce - napełnia ogromnym spokojem, pomogła odpuścić rzeczy, na które nie mamy wpływu, wyzbywa mnie codziennie z negatywnego myślenia i zamartwiania się, a przy okazji pomaga mi lepiej zorganizować sobie czas w ciągu dnia. Będzie pięknie, tylko trwaj na modlitwie 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2022, 06:31
-
Wiara Nadzieja Miłość wrote:Cudownie! Powiedzenia 🥰 Mi ta modlitwa namacalnie odmienia serce - napełnia ogromnym spokojem, pomogła odpuścić rzeczy, na które nie mamy wpływu, wyzbywa mnie codziennie z negatywnego myślenia i zamartwiania się, a przy okazji pomaga mi lepiej zorganizować sobie czas w ciągu dnia. Będzie pięknie, tylko trwaj na modlitwie 🥰
Nie wiem czy miałaś takie doświadczenie podczas nowenny, ale ja podczas poprzednich byłam za każdym razem w szoku ile mam czasu w ciągu dnia. Paradoksalnie mam sporo obowiązków, czasem nie ma kiedy dziesiątki jednej odmówić, a w czasie nowenny znajduje się czas na 15 dziesiątek i jeszcze trochę czasu na inne rzeczy zostaje. Dla mnie to naprawdę ogromna tajemnica, bo nie potrafię pojąć jak ot tak znajduje się na wszystko czas i widzę ile czasu marnuje na różne rzeczy w ciągu dnia Bardzo się cieszę że u Ciebie tak się sprawy potoczyły 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2022, 19:37
dominikawa lubi tę wiadomość
-
Będąc w temacie Nowenny powiem Wam jak to u mnie było...o nowennie słyszałam niejednokrotnie jednak ciągle uważałam, że nie podołam, że to za dużo, że nie mam czasu itp., aż tu pewnego dnia listopadowego dostałam sms_a od kuzynki z zapytaniem czy słyszałam o Nowennie Pompejanskiej, która ma ogromną moc...w jednej chwili wzięłam różaniec do ręki i zaczęłam odmawiać...I od tamtej pory różaniec jest w mojej ręce (i na wszystko znajduje czas). Później ów kuzynka mówiła mi, iż odmawiając Pompejanke poczuła ogromną potrzebę aby do mnie napisać...wzięła telefon i wystukała kilka słów a w moim sercu zrodziła się gotowość i silna potrzeba odmawiania Nowenny 🙂 czyż to nie piękny znak? Dla mnie TAK!
Odmawiajcie różaniec...Matka Boża nie zostawi niewysluchanych modlitw.Wiara Nadzieja Miłość, Kasiastaraczka, Lili❤️, dominikawa lubią tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
szafirek wrote:Nie wiem czy miałaś takie doświadczenie podczas nowenny, ale ja podczas poprzednich byłam za każdym razem w szoku ile mam czasu w ciągu dnia. Paradoksalnie mam sporo obowiązków, czasem nie ma kiedy dziesiątki jednej odmówić, a w czasie nowenny znajduje się czas na 15 dziesiątek i jeszcze trochę czasu na inne rzeczy zostaje. Dla mnie to naprawdę ogromna tajemnica, bo nie potrafię pojąć jak ot tak znajduje się na wszystko czas i widzę ile czasu marnuje na różne rzeczy w ciągu dnia Bardzo się cieszę że u Ciebie tak się sprawy potoczyły 😘
Mam dokładnie tak samo. Tłumaczę sobie, że Matka Boża sama dba o to, żebym miała czas. Ale fakt, to jest niesamowite i otwiera oczy na to, jak dysponujemy swoim czasem poza Nowenną, bo w końcu doba trwa zawsze tyle samo 😏
szafirek lubi tę wiadomość
-
Ja aktualnie odmawiam kolejną już nowennę pompejanska,a pierwszą z bobasem. Jest ciężko,ale daję radę 💙
Z dobrych informacji to moja tarczyca wróciła na dobre tory,TSH z wczoraj 1,2,a przez jakiś czas było zapalenie poporodoweJJ. lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Cześć dziewczyny,
Jestem na tym forum od ładnych kilku lat i niejednokrotnie widziałam, że siła i moc jest w kobietach 💪👯♀️🙏
Moja znajoma ma synka Ksawerego, który w wieku 12 mc (obecnie 15mc) poważnie zachorował. Zdiagnozowano u niego w główce nowotwór. Chłopiec dzielnie walczy, ale niestety polski system zdrowotny nie kwalifikuje go do radioterapii protonowej, która obecnie jest mu bardzo potrzebna. Rodzice zbierają środki na leczenie w USA lub Niemczech. Są w stałym kontakcie z onkologami. Tam rokowania są zdecydowanie bardziej korzystne. Niestety "goni nas czas". Ksawery powinien zacząć radioterapię za 2 tyg ale nierealne jest zebranie 500 tys zł w takim czasie. Tyle obecnie brakuje... Dziewczyny jeśli możecie wspomóżcie. Liczy się każda złotówka i ważna jest każda pomoc, chociażby udostępnienie zbiórki lub grupy licytacyjnej.
Poniżej podaję linki i jednocześnie przepraszam Was za spam
https://www.siepomaga.pl/waleczny-ksawery
https://www.facebook.com/groups/ksawerykontraguz/?ref=share
-
nesairah wrote:Kochane, zaczynam kolejny cykl. Ciąża niestety okazała się biochemiczną. Od kilku dni wraca też do mnie myśl o nowennie pompejańskiej, więc chyba czas zacząć odmawiać.
Modle się za Ciebie i pamietam 🙏🏻 Niech Matka Boża Cię teraz mocno utuli. Nikt nie daje takiego spokoju i wyciszenia jak Ona. Walcz dalej, warto.
nesairah lubi tę wiadomość