Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wzajemna modlitwa, wiara
Odpowiedz

Wzajemna modlitwa, wiara

Oceń ten wątek:
  • IlonaQ Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2022, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiara Nadzieja Miłość wrote:
    Chwalmy Pana! Matka Boża jest wielka i pełna łaski - 22 cs, 23 dzień Pompejanki, wykańczam cześć błagalną i pierwsze w życiu pozytywne testy ciążowe. Matka Boża słucha najczulej ❤️
    Proszę, pomódlcie się za Nas, żeby teraz już wszystko było dobrze. Przede mną cześć dziekczynna, jak cudownie się składa 🥰

Wow! Cudownie!!! Gratuluje! 😍

Wiara Nadzieja Miłość, farfalla92, JusMal lubią tę wiadomość

Starania od Września 2018❤️‍🩹
  • nesairah Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2022, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwalmy Pana! Matka Boża jest wielka i pełna łaski - 22 cs, 23 dzień Pompejanki, wykańczam cześć błagalną i pierwsze w życiu pozytywne testy ciążowe. Matka Boża słucha najczulej ❤️
    Proszę, pomódlcie się za Nas, żeby teraz już wszystko było dobrze. Przede mną cześć dziekczynna, jak cudownie się składa 🥰

ogromne gratulacje ❤️ Chwała Panu, Bóg jest dobry :) jestem z Wami w modlitwie.

Wiara Nadzieja Miłość lubi tę wiadomość

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
  • JJ. Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2022, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspaniałe! Matka Boza zawsze nas wysłuchuje... pamietam, że moje dwie kreski wyszły w ostatnim dniu Nowenny Pompejanskiej ❤

Tak pięknie się dzieje na tym wątku ! Chwała Najwyzszemu ! 🙂

Wiara Nadzieja Miłość, Kasiastaraczka, Lili❤️ lubią tę wiadomość

JJ.

- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
    - grudzień 2020 - ciąża biochemiczna

- Endometrioza 1 stopnia
    - Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
    - MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
    - PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
    - Hashimoto

08.06.2022 - CUD !!! Ignaś

...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę...
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2022, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwała Panu 🙏

Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87
  • Trzcina Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2022, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwała Panu! 💗 Dbaj o Was 😘 Cuda są Naszym udziałem :)).

• eRKow. Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2022, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiara nadzieja miłość gratuluję! Cieszę się z całego serca! Wiesz, po tych kilku słowach przeczytanych tutaj, miałam noc nieprzespaną i każda pobudka w nocy była z myślą "zacznij nowennę". Może pójdę za tym głosem.
    Dobrego dnia Wam życzę dziewczyny!

MTHFR heteri
    PAI-1 homo

💔24.07.2022 r. Aniołek. (7tc/10tc) [*] Sławek
    💔04.04.2023 r. Aniołek (8tc/10tc) [*] Józio
    ❤️ 02.02.2024 r. Feliks, 3370g, 54cm, 10pkt
    age.png
  • Trzcina Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2022, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eRKow. wrote:
    Wiara nadzieja miłość gratuluję! Cieszę się z całego serca! Wiesz, po tych kilku słowach przeczytanych tutaj, miałam noc nieprzespaną i każda pobudka w nocy była z myślą "zacznij nowennę". Może pójdę za tym głosem.
    Koniecznie idź za tym głosem! 💗 To się nazywa otwarcie na Boże prowadzenie :). Daj znać jak zaczniesz, będziemy Ci kibicować 😘

• Wiara Nadzieja Miłość Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2022, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcina wrote:
    Koniecznie idź za tym głosem! 💗 To się nazywa otwarcie na Boże prowadzenie :). Daj znać jak zaczniesz, będziemy Ci kibicować 😘

Otóż to - potwierdzam dwukrotnie. Ja też usłyszałam silne wołanie w sercu, pod koniec października, wiec decyzje podjęłam bardzo szybko i spontanicznie. 1 listopada zaczęłam. Nawoływanie Boże było naprawdę mocne. Idź za tym głosem, a my będziemy Cię wspierać ☺️ Gdybys potrzebowała pogadać albo o coś wypytać, to jestem na priv 😉

preg.png
    👩🏼 30 🧑🏻 28
    2023r. - rodzi się wyczekany J. (22cs) 🩵
    01.2025 - czekamy na drugi Cud 🩷⏳👶
  • szafirek Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2022, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eRKow. wrote:

Gdybys chciała zacząć to mogę z Tobą jeśli chcesz. Za mną też chodzi ta myśl od długiego czasu. Wprawdzie już kilka nowenn za mną, ale teraz wyjątkowo trudno mi się zebrać.. także daj znać :) Może we dwie będzie raźniej

♀️ 25 ♂️ 25

15.08.2022 ⏸

age.png
  • eRKow. Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2022, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szafirek wrote:
    Gdybys chciała zacząć to mogę z Tobą jeśli chcesz. Za mną też chodzi ta myśl od długiego czasu. Wprawdzie już kilka nowenn za mną, ale teraz wyjątkowo trudno mi się zebrać.. także daj znać :) Może we dwie będzie raźniej
    Nie wchodziłam na forum w pracy.
    Zaczęłam dziś! Od razu. Wyszłam z domu do pracy i pomyślałam, a co mi tam..
    Słuchajcie, nie uwierzycie jak mi łatwo poszedł ten cały różaniec dziś! No chwila minęła i już, a z reguły z mężem mi ciężko dziesiątkę odmówić;-) (jesteśmy w Różach św. Rity).

Szafirku, biedzie mi niezmiernie miło jak też zaczniesz, razem zawsze raźniej.

Dziekuje za Wasze wsparcie!

Wiara Nadzieja Miłość, Lili❤️, Trzcina, dominikawa lubią tę wiadomość

MTHFR heteri
    PAI-1 homo

💔24.07.2022 r. Aniołek. (7tc/10tc) [*] Sławek
    💔04.04.2023 r. Aniołek (8tc/10tc) [*] Józio
    ❤️ 02.02.2024 r. Feliks, 3370g, 54cm, 10pkt
    age.png
  • szafirek Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2022, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eRKow. wrote:
    Słuchajcie, nie uwierzycie jak mi łatwo poszedł ten cały różaniec dziś! No chwila minęła i już, a z reguły z mężem mi ciężko dziesiątkę odmówić;-) (jesteśmy w Różach św. Rity).

Szafirku, biedzie mi niezmiernie miło jak też zaczniesz, razem zawsze raźniej.

Dziekuje za Wasze wsparcie!

W takim razie zacznę jutro :) 🙏 Albo dziś jak czas pozwoli ♥️

eRKow. lubi tę wiadomość

♀️ 25 ♂️ 25

15.08.2022 ⏸

age.png

Wysłany: 24 listopada 2022, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eRKow. wrote:

Cudownie! Powodzenia 🥰 Mi ta modlitwa namacalnie odmienia serce - napełnia ogromnym spokojem, pomogła odpuścić rzeczy, na które nie mamy wpływu, wyzbywa mnie codziennie z negatywnego myślenia i zamartwiania się, a przy okazji pomaga mi lepiej zorganizować sobie czas w ciągu dnia. Będzie pięknie, tylko trwaj na modlitwie 🥰

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2022, 06:31

preg.png
    👩🏼 30 🧑🏻 28
  • szafirek Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2022, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudownie! Powiedzenia 🥰 Mi ta modlitwa namacalnie odmienia serce - napełnia ogromnym spokojem, pomogła odpuścić rzeczy, na które nie mamy wpływu, wyzbywa mnie codziennie z negatywnego myślenia i zamartwiania się, a przy okazji pomaga mi lepiej zorganizować sobie czas w ciągu dnia. Będzie pięknie, tylko trwaj na modlitwie 🥰

Nie wiem czy miałaś takie doświadczenie podczas nowenny, ale ja podczas poprzednich byłam za każdym razem w szoku ile mam czasu w ciągu dnia. Paradoksalnie mam sporo obowiązków, czasem nie ma kiedy dziesiątki jednej odmówić, a w czasie nowenny znajduje się czas na 15 dziesiątek i jeszcze trochę czasu na inne rzeczy zostaje. Dla mnie to naprawdę ogromna tajemnica, bo nie potrafię pojąć jak ot tak znajduje się na wszystko czas i widzę ile czasu marnuje na różne rzeczy w ciągu dnia :) Bardzo się cieszę że u Ciebie tak się sprawy potoczyły 😘

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2022, 19:37

dominikawa lubi tę wiadomość

♀️ 25 ♂️ 25

15.08.2022 ⏸

age.png
  • JJ. Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2022, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będąc w temacie Nowenny powiem Wam jak to u mnie było...o nowennie słyszałam niejednokrotnie jednak ciągle uważałam, że nie podołam, że to za dużo, że nie mam czasu itp., aż tu pewnego dnia listopadowego dostałam sms_a od kuzynki z zapytaniem czy słyszałam o Nowennie Pompejanskiej, która ma ogromną moc...w jednej chwili wzięłam różaniec do ręki i zaczęłam odmawiać...I od tamtej pory różaniec jest w mojej ręce (i na wszystko znajduje czas). Później ów kuzynka mówiła mi, iż odmawiając Pompejanke poczuła ogromną potrzebę aby do mnie napisać...wzięła telefon i wystukała kilka słów a w moim sercu zrodziła się gotowość i silna potrzeba odmawiania Nowenny 🙂 czyż to nie piękny znak? Dla mnie TAK!
    Odmawiajcie różaniec...Matka Boża nie zostawi niewysluchanych modlitw.

Wiara Nadzieja Miłość, Kasiastaraczka, Lili❤️, dominikawa lubią tę wiadomość

JJ.

- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
    - grudzień 2020 - ciąża biochemiczna

- Endometrioza 1 stopnia
    - Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
    - MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
    - PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
    - Hashimoto

08.06.2022 - CUD !!! Ignaś

...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę...

Wysłany: 24 listopada 2022, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szafirek wrote:
    Nie wiem czy miałaś takie doświadczenie podczas nowenny, ale ja podczas poprzednich byłam za każdym razem w szoku ile mam czasu w ciągu dnia. Paradoksalnie mam sporo obowiązków, czasem nie ma kiedy dziesiątki jednej odmówić, a w czasie nowenny znajduje się czas na 15 dziesiątek i jeszcze trochę czasu na inne rzeczy zostaje. Dla mnie to naprawdę ogromna tajemnica, bo nie potrafię pojąć jak ot tak znajduje się na wszystko czas i widzę ile czasu marnuje na różne rzeczy w ciągu dnia :) Bardzo się cieszę że u Ciebie tak się sprawy potoczyły 😘

Mam dokładnie tak samo. Tłumaczę sobie, że Matka Boża sama dba o to, żebym miała czas. Ale fakt, to jest niesamowite i otwiera oczy na to, jak dysponujemy swoim czasem poza Nowenną, bo w końcu doba trwa zawsze tyle samo 😏

szafirek lubi tę wiadomość

preg.png
    👩🏼 30 🧑🏻 28
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2022, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja aktualnie odmawiam kolejną już nowennę pompejanska,a pierwszą z bobasem. Jest ciężko,ale daję radę 💙
    Z dobrych informacji to moja tarczyca wróciła na dobre tory,TSH z wczoraj 1,2,a przez jakiś czas było zapalenie poporodowe

JJ. lubi tę wiadomość

Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87
  • Trzcina Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2022, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, dziewczyny!
    Od dziś mamy nową dusze w Kościele. Proszę o modlitwę za Sarę 🙏.
    Bądźcie z Bogiem!

JJ., Kasiastaraczka, Wiara Nadzieja Miłość, edka85, Lili❤️, nesairah lubią tę wiadomość

• July Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2022, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Jestem na tym forum od ładnych kilku lat i niejednokrotnie widziałam, że siła i moc jest w kobietach 💪👯‍♀️🙏
    Moja znajoma ma synka Ksawerego, który w wieku 12 mc (obecnie 15mc) poważnie zachorował. Zdiagnozowano u niego w główce nowotwór. Chłopiec dzielnie walczy, ale niestety polski system zdrowotny nie kwalifikuje go do radioterapii protonowej, która obecnie jest mu bardzo potrzebna. Rodzice zbierają środki na leczenie w USA lub Niemczech. Są w stałym kontakcie z onkologami. Tam rokowania są zdecydowanie bardziej korzystne. Niestety "goni nas czas". Ksawery powinien zacząć radioterapię za 2 tyg ale nierealne jest zebranie 500 tys zł w takim czasie. Tyle obecnie brakuje... Dziewczyny jeśli możecie wspomóżcie. Liczy się każda złotówka i ważna jest każda pomoc, chociażby udostępnienie zbiórki lub grupy licytacyjnej.

Poniżej podaję linki i jednocześnie przepraszam Was za spam

https://www.siepomaga.pl/waleczny-ksawery

https://www.facebook.com/groups/ksawerykontraguz/?ref=share

• nesairah Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2022, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, zaczynam kolejny cykl. Ciąża niestety okazała się biochemiczną. Od kilku dni wraca też do mnie myśl o nowennie pompejańskiej, więc chyba czas zacząć odmawiać.

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔

Wysłany: 28 listopada 2022, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesairah wrote:
    Kochane, zaczynam kolejny cykl. Ciąża niestety okazała się biochemiczną. Od kilku dni wraca też do mnie myśl o nowennie pompejańskiej, więc chyba czas zacząć odmawiać.

Modle się za Ciebie i pamietam 🙏🏻 Niech Matka Boża Cię teraz mocno utuli. Nikt nie daje takiego spokoju i wyciszenia jak Ona. Walcz dalej, warto.

nesairah lubi tę wiadomość

preg.png
    👩🏼 30 🧑🏻 28
‹‹ 161 162 163 164 165 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ