Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Fantastycznie dziewczyny! Cieszę się bardzo Waszym szczęściem 😀
Hi hi, Lili w czerwcu lubią rodzic się Ignasie 🙂
Mój mały chłopczyk skończył właśnie 5 miesięcy. Gaworzy ile wlezie, praktycznie już sam siedzi A ja się nie mogę nadziwić jak nas zaskakuje każdego dnia. Bóg jest wielki !!!Kasiastaraczka, Trzcina, Lili❤️ lubią tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
JJ. Wow to mocny z niego chłopak 💪
Nasz Tadzik usiadł z miesiąc temu,ale też urodził się miesiąc wcześniej, więc nie panikuję. Wszystko w swoim czasie 💙JJ. lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Tak. Ignaś jest dość mocny. Każde dziecko rozwija się w swoim tempie i zawsze to jest norma dla danego dziecka _ niczym się nie martw.
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
JJ, a nie pomagasz mu w tym siedzeniu? Bo 5 m to ekstremalnie mało, stabilny siad następuje dopiero z pozycji czworaczej, co ma miejsce zwykle ok 8m. Sadzanie dziecka wcześniej nie prowadzi do niczego dobrego. Mówię o tym, bo swojego najstarszego też szybko sadzałam. Każdy mi mówił, że on taki "hej do przodu", że taki silny i garnie się do siedzenia... Skończyło się to nieprawidłowym napięciem mięśniowym i rehabilitacją.
-
JJ. wrote:Fantastycznie dziewczyny! Cieszę się bardzo Waszym szczęściem 😀
Hi hi, Lili w czerwcu lubią rodzic się Ignasie 🙂
Mój mały chłopczyk skończył właśnie 5 miesięcy. Gaworzy ile wlezie, praktycznie już sam siedzi A ja się nie mogę nadziwić jak nas zaskakuje każdego dnia. Bóg jest wielki !!!
Brawa dla Ignasia za to że tak pięknie się rozwija i siedzi 👏🤩
Oj coś czuję że będzie chłopiec 🥰
Wgl to wyszła mi chyba afta w dziąśle.. Albo nie wiem co to jest. I też boli puliko przy otwieraniu i jedzeniu.. Nie wiem co to może być.. Miałyście kiedyś afte w ciąży? Czy nie zagraża dziecku? Mam trzeci dzień.. A dziś zjadłam wafla ryżowego i się pogorszyło bo podrażniło to miejsce -
edka85 wrote:JJ, a nie pomagasz mu w tym siedzeniu? Bo 5 m to ekstremalnie mało, stabilny siad następuje dopiero z pozycji czworaczej, co ma miejsce zwykle ok 8m. Sadzanie dziecka wcześniej nie prowadzi do niczego dobrego. Mówię o tym, bo swojego najstarszego też szybko sadzałam. Każdy mi mówił, że on taki "hej do przodu", że taki silny i garnie się do siedzenia... Skończyło się to nieprawidłowym napięciem mięśniowym i rehabilitacją.
Sam się ciągnie do siedzenia. Oczywiście go podtrzymujemy i nie chcemy aby zbyt długo siedział. Kilka minut dosłownie. Pediatra i fizjoterapeuta stwierdzili jednogłośnie, że wszystko jest w porządku...więc taki z niego gagatek 😉Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
https://zapodaj.net/63fa2ba5044c2.jpg.html
Nie mam w zwyczaju publikiwac zdjęć ale tak na chwilkę....Ignacy
A co do afty...słyszałam, że może jak najbardziej pojawić się w ciąży. Myślę, że panie w aptece okażą się pomocne w tej kwestii.IlonaQ, Lili❤️, Trzcina, edka85 lubią tę wiadomość
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
😊dziękuję za miłe słowa...te oczy skradają serca wielu osób...każdy się doczeka swojego cudu. Wierze w to ! Każdy ma swój czas. Niezmiernie Wam kibicuje dziewczyny 🤗
Lili❤️ lubi tę wiadomość
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
JJ, kawał chłopa z niego No widać po nim, że niedługo stanie na nogi i trzeba będzie za nim biegać!
Lili, możesz normalnie stosować masc na afty. Nie zaszkodzi dziecku. To ms działanie tylko miejscowe.JJ. lubi tę wiadomość
-
Edka85_Zawsze marzyłam o czwórce dzieci. Super, że Wam się udalo. Miło mi się czyta takie informacje...coś czuje, że i u Ciebie bedzie chłopak 😊JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
edka85 wrote:JJ, kawał chłopa z niego No widać po nim, że niedługo stanie na nogi i trzeba będzie za nim biegać!
Lili, możesz normalnie stosować masc na afty. Nie zaszkodzi dziecku. To ms działanie tylko miejscowe.
Tyle że ja już nie wiem czy to afta.. Raczej nie. Mam coś z dziąsłem za ósemką tam daleko 🤷♀️ może stan zapalny dziąseł mam -
Lili, umów się do dentysty. W razie czego on przepisze receptę.
JJ, no może być chłopak. Gdy zaczynałam ten cykl we wrześniu, to nawet tu pisałam dziewczynom na forum, że mam już dwoh archaniołów Michała i Gabiela, a zatem brakuje mi do kompletu jeszcze Rafała. No więc zobaczymyJJ., Trzcina lubią tę wiadomość
-
W takim razie czekamy na Rafała lub małą dziewczynkę 🙂
edka85 lubi tę wiadomość
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
Z całego serca chciałbym prosić Was dziewczyny o modlitwę. Dziś w nocy odszedł do Pana Boga mój teść, nasz kochany tata!😭😭😭 To nagła i niespodziewana śmierć. Proszę o modlitwę 🙏"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie".