Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
hannah_92 wrote:Z całego serca chciałbym prosić Was dziewczyny o modlitwę. Dziś w nocy odszedł do Pana Boga mój teść, nasz kochany tata!😭😭😭 To nagła i niespodziewana śmierć. Proszę o modlitwę 🙏
Haniu bardzo mi przykro 🥺 pomodlę sie za Was i za tatę 🥺 -
Haniu wyrazy szczerego współczucia 🙏🙏🙏
A ja prezentuję wam Karolinkę. 53 cm, 3300 g urodzona w domu Dziś ma swoje imieniny
https://zapodaj.net/cb4d24ea98a62.jpg.htmlJJ., Trzcina, edka85, Kasiastaraczka, IlonaQ, nesairah lubią tę wiadomość
-
Haniu przyjmij najszczersze kondolencje...wspieram modlitewnie całą Waszą rodzinę.JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Żonkil gratulacje dla Was!!! 🥰 dużo sił dla maleństwa 😍 mały Anioł na Ziemi 🙂
Żonkil lubi tę wiadomość
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
nesairah wrote:Proszę Was gorąco o modlitwę, dzisiaj zobaczyłam II blade kreski... cudzie trwaj 🙏
Cudownie!!! I niech tak zostanieJJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
nesairah wrote:Proszę Was gorąco o modlitwę, dzisiaj zobaczyłam II blade kreski... cudzie trwaj 🙏
Ja powoli wykańczam błagalną cześć mojej Pompejanki. Obiecuje dziś o Tobie wspominać w swoich modlitwach 🤗❤️JJ., nesairah lubią tę wiadomość
-
Nesairah, będzie wszystko dobrze
WiktoriaM wrote:Podziwiam,Ja bym nie dała rady odmówić pompejankiWiara Nadzieja Miłość, nesairah lubią tę wiadomość
-
hannah_92 wrote:Z całego serca chciałbym prosić Was dziewczyny o modlitwę. Dziś w nocy odszedł do Pana Boga mój teść, nasz kochany tata!😭😭😭 To nagła i niespodziewana śmierć. Proszę o modlitwę 🙏
Z modlitwą. Niech czuła Trójca Święta utuli Go ❤
08.2021
07.2023
Starania o 3 dzieciątko
12.2023 - 1cs
06.1.2024 - II kreski!
08.1.2024 - Beta HCG: 481 U/l
10.1.2024 - Beta HCG: 808 U/l
11.1.2024 - Pęcherzyk ciążowy 5mm!
19.1.2024 - Dzidziuś 3,6mm z serduszkiem!
08.2.2024 - Wizyta
07,3.2024 - Niskie ryzyka, dziewczynka -
Chwalmy Pana! Matka Boża jest wielka i pełna łaski - 22 cs, 23 dzień Pompejanki, wykańczam cześć błagalną i pierwsze w życiu pozytywne testy ciążowe. Matka Boża słucha najczulej ❤️
Proszę, pomódlcie się za Nas, żeby teraz już wszystko było dobrze. Przede mną cześć dziekczynna, jak cudownie się składa 🥰inome, dominikawa, Emka06, szafirek, edka85, Zagadka919, Lili❤️, IlonaQ, nesairah, Trzcina, JJ., Paulina666, Kasiastaraczka, JusMal lubią tę wiadomość
-
Wiara Nadzieja Miłość wrote:Chwalmy Pana! Matka Boża jest wielka i pełna łaski - 22 cs, 23 dzień Pompejanki, wykańczam cześć błagalną i pierwsze w życiu pozytywne testy ciążowe. Matka Boża słucha najczulej ❤️
Proszę, pomódlcie się za Nas, żeby teraz już wszystko było dobrze. Przede mną cześć dziekczynna, jak cudownie się składa 🥰Wiara Nadzieja Miłość, nesairah, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
Wiara Nadzieja Miłość wrote:Chwalmy Pana! Matka Boża jest wielka i pełna łaski - 22 cs, 23 dzień Pompejanki, wykańczam cześć błagalną i pierwsze w życiu pozytywne testy ciążowe. Matka Boża słucha najczulej ❤️
Proszę, pomódlcie się za Nas, żeby teraz już wszystko było dobrze. Przede mną cześć dziekczynna, jak cudownie się składa 🥰
Chwała Panu! 😍🙏
Niech ma was w Opiece Największa Trójca święta ❤️ pomodlę się za Was. Dbajcie o was 😘 będzie wszystko dobrze ❤️🍀Wiara Nadzieja Miłość lubi tę wiadomość