Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Bebu wrote:12 albo nawet 13 ☺️ Wiem że to narazie jeszcze nic nie wiadomo ale pierwszy raz w ogóle coś się pojawiło tak że oby było wszystko dobrze 💚
To czekamy z Tobą na to co dalej się będzie działo
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Bebu wrote:Dziewczyny, zobaczyłam dzisiaj pierwszy raz w życiu cień na teście ciążowym ☺️ Chciałam podzielić się tą nowiną i zachęcić do nowenny „trzech zdrowaś maryjo” o której ktoś tutaj pisał wcześniej i która zaczęliśmy odmawiać 9dni temu, widać wielka jest jej moc 💚
Ja weszłam na ten wątek żeby Wam napisać że odmawiam właśnie Nowenne Trzech Zdrowaś Mario, patrzę a tu taki wpis, aż mi się gorąco na sercu zrobiło 💚Izi, Bebu lubią tę wiadomość
2017 - syn 💙
2019 - poronienie
2020 - 2x cb
2021 - cb
2021-
08.07 - II 🍀
9.07 - Beta 40 mlU 🍀
12.07 - Beta 310 mlU 🍀
15.07 - Beta 590 mlU
19.07 - Beta 1200 mlU
23.07 - 5t3d pęcherzyk 7mm 🍀
30.07 - 6t3d 0,5 cm Cudu 😍
06.08 - 7t3d 1,1 cm Maleństwa ❤
18.08 -9t1d 2,3 cm Dzieciątka ❤
09.09 - 12t2d 5,47cm Szczęścia 💗
02.11 - 20t0d 380g Radości 💗
16.12 - 26t2d 1000g Miłości 🍓
14.01 - 30+3 1600g Dzidziusia 👶
16.02 - 35+1 2500g Córeczki 🍓
15.03 - córcia 💗
2023-
16.06 - 10mm Cudu z ❤
[/url] -
Bebu wrote:Dziewczyny, zobaczyłam dzisiaj pierwszy raz w życiu cień na teście ciążowym ☺️ Chciałam podzielić się tą nowiną i zachęcić do nowenny „trzech zdrowaś maryjo” o której ktoś tutaj pisał wcześniej i która zaczęliśmy odmawiać 9dni temu, widać wielka jest jej moc 💚
Bebu, Izi lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Ja też odmawiam ta nowennę ale w innej intencji 😉 Już 3 raz.Bebu, Pewska, Izi lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Znalazłam wasz wątek i od razu rzuciła mi się ta wiadomość 😃
Odmawiam już drugi raz te nowennę i w tym cyklu czułam tak wyraźnie owulacje że No nigdy tak nie miałam, wierze że to przez odmawianie nowenny
Dzisiaj mam 20 dc jeszcze trochę i zobaczę czy się udało czy nadal nie..Bebu, Izi lubią tę wiadomość
Starania od 03.2020
🧔🏻♂️ 1996
Wyniki wszystkie okej 👏🏼
👩🏼 1997
PCOS - brak owulacji
Cykle z lamettą od 10.2021
10.02.2022 - drożność jajowodów (lewy jajowód udrożniony, prawy drożny) + biopsja endometrium (przewlekły stan zapalny endometrium -cd138)
09.05.2022 - kontrolna biopsja (stan zapalny wyleczony)
06.2022 - ponowne stymulację z lamettą
18.11.2022 mini histeroskopia (usunięte 2 polipy)
06.05.2024 - Transfer mrożony na cyklu sztucznym
13.05.2024 - ⏸️
15.05.2024 - Beta 186,60 😍
17.05.2024 - Beta 456,90 😍
29.05.2024 - Mamy ❤️
13.06.2024 - 1,51 cm 🥹 (7+6)
10.07.2024 - 5,14 cm małego człowieczka 🥹 (11+5) I prenatalne
16.07.2024 - 6,29 cm 🥹
04.09.2024 - II prenatalne ⏳
Cudzie trwaj ❤️
-
Bebu super! Niech dzidziuś rośnie!
To ja pisałam o tej nowennie. Odmawiałam ją przed ciążą z córką (jak widać skutecznie 😁) i również niedawno w intencji kolejnego dziecka. I myślę, że tym razem także nie pozostanie ona bez odpowiedzi. Aktualnie jednak odmawiamy z mężem nieustannie nowennę do MB od Cudownego Medalika. Zresztą nie tylko my. Synek też z nami klęka podczas modlitwy i się przyłącza mówiąc "amen" 😁
Kasia, 5 czerwca 2022? Z pewnością już nie będzie potrzebna!Kasiastaraczka, Maciejka🌸, Bebu, Izi lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:Bebu super! Niech dzidziuś rośnie!
To ja pisałam o tej nowennie. Odmawiałam ją przed ciążą z córką (jak widać skutecznie 😁) i również niedawno w intencji kolejnego dziecka. I myślę, że tym razem także nie pozostanie ona bez odpowiedzi. Aktualnie jednak odmawiamy z mężem nieustannie nowennę do MB od Cudownego Medalika. Zresztą nie tylko my. Synek też z nami klęka podczas modlitwy i się przyłącza mówiąc "amen" 😁
Kasia, 5 czerwca 2022? Z pewnością już nie będzie potrzebna!
Tak,to termin na NFZ,na Żelaznej...Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
nick nieaktualny
-
Larita wrote:Cześć Dziewczyny! Chciałam podpytać czy któraś z Was odmawiała nowennę do MB rozwiązującą węzły ?
Ja zaczęłam wczoraj pierwszy raz z aplikacją na telefon, mam nadzieję i wiarę rozwiązać mój "węzeł".. -
Larita wrote:Cześć Dziewczyny! Chciałam podpytać czy któraś z Was odmawiała nowennę do MB rozwiązującą węzły ?
Ja zaczęłam wczoraj pierwszy raz z aplikacją na telefon, mam nadzieję i wiarę rozwiązać mój "węzeł"..
Pozdrawiam!
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Kasiu na pewno nie będzie potrzebny zabieg Trzymam kciuki
Bebu gratulacje
My zastanawiamy się trochę nad porodem w domu narodzin. Jest pod Warszawą takie miejsce w Łomiankach, może któraś z Was słyszała?Kasiastaraczka, Bebu lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, kiedyś byłam na forum pod innym kontem, ale po cb stwierdziłam że lepiej ochłonę bez forum, tym bardziej patrząc jak innym się udaje, było mi bardziej przykro, ale po jakimś czasie wróciłam, podczytywalam dwa wątki bez konta. Znalazłam Wasz wątek i pierwszy raz usłyszałam o nowennie pompejańskiej. Poczytałam o tym i następny cykl zaczęłam tylko z kwasem foliowym i nowenna. Odrzuciłam kubeczki menstruacyjne po ❤️, ananasy po owulacji, orzeszki do budowania endometrium i inne sztuczki. Odmawiając modlitwę mówiłam sobie "co mi pisane to będzie" i od owulacji czułam, że się udało. Trzy dni przed terminem miesiączki zrobiłam test, ale był tam taki ślad, że tylko ja bym go widziała 🙈 nie pokazywałam nawet nikomu. Kolejnego dnia już lepiej, na teście widzę druga kreskę, a dzień przed miesiączką na dwóch testach już dobrze widoczne dwie kreski. Wczoraj byłam na becie. Malutka, bo 38,8 ale wiem że nie wartość, a przyrost jest ważny, więc jutro idę powtórzyć. Wiem że to dzięki modlitwie się udało. Przy cb miałam betę tylko 8. Jestem w 30 dniu modlitwy. Wiem, że czasami odmawiam ja nie dość godnie, jak na to zasługuje, czasami uciekam w czasie gdzieś myślami i ślepo klepie, ale myślę, że samo to że pamiętamy o tym, że wierzymy dla Matenki i Boga dużo znaczy. Boje się cieszyć po cb, ale chce wierzyć że będzie dobrze. Pozdrawiam Was i dziękuję za to że się o tej modlitwie dowiedziałam
Gravity, Pszczolka36l, Żonkil, Maciejka🌸, Kasiastaraczka, Lili❤️, emdar, Izi, hannah_92, Bebu, dorkaa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Zainteresowałyście mnie tą Nowenną trzech Zdrowaś Maryjo. Czy możecie mi o niej coś więcej powiedzieć, ile razy się to odmawia, jak długo ( 9 dni czy dłużej)? Będę wdzięczna. Jakoś nie umiem się zabrać za kolejną Nowennę Pompejańską, odmówiłam 13 i teraz mi bardzo ciężko. Odmawiam wiele innych, krótszych, ale na Pompejankę potrzebuję jeszcze czasu.
AnnWer gratulacje, oby wszystko było dobrze, wspaniała wiadomość))"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
hannah_92 wrote:Cześć dziewczyny!
Zainteresowałyście mnie tą Nowenną trzech Zdrowaś Maryjo. Czy możecie mi o niej coś więcej powiedzieć, ile razy się to odmawia, jak długo ( 9 dni czy dłużej)? Będę wdzięczna. Jakoś nie umiem się zabrać za kolejną Nowennę Pompejańską, odmówiłam 13 i teraz mi bardzo ciężko. Odmawiam wiele innych, krótszych, ale na Pompejankę potrzebuję jeszcze czasu.
AnnWer gratulacje, oby wszystko było dobrze, wspaniała wiadomość))
AnnWer gratuluję 😘 Trzymam kciuki za zdrowa ciążę i wysoki przyrost bety ❤️🙏✊hannah_92 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
AnnWer, gratulacje! I dziękuję za piękne świadectwo ❤️ ja pompejankę odmawiałam w swoim życiu 3 razy ale nigdy w intencji poczęcia, głównie dlatego że wtedy jeszcze nie rozpoczęliśmy starań. Nie wiem czy teraz bym się na to zdecydowała. Na razie powierzam się pod opiekę św Dominika
-
Żonkil wrote:Kasiu na pewno nie będzie potrzebny zabieg Trzymam kciuki
Bebu gratulacje
My zastanawiamy się trochę nad porodem w domu narodzin. Jest pod Warszawą takie miejsce w Łomiankach, może któraś z Was słyszała?
Łapię jakiegoś doła,w dodatku ta pogoda nie pomagaSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
AnnWer wrote:Hej dziewczyny, kiedyś byłam na forum pod innym kontem, ale po cb stwierdziłam że lepiej ochłonę bez forum, tym bardziej patrząc jak innym się udaje, było mi bardziej przykro, ale po jakimś czasie wróciłam, podczytywalam dwa wątki bez konta. Znalazłam Wasz wątek i pierwszy raz usłyszałam o nowennie pompejańskiej. Poczytałam o tym i następny cykl zaczęłam tylko z kwasem foliowym i nowenna. Odrzuciłam kubeczki menstruacyjne po ❤️, ananasy po owulacji, orzeszki do budowania endometrium i inne sztuczki. Odmawiając modlitwę mówiłam sobie "co mi pisane to będzie" i od owulacji czułam, że się udało. Trzy dni przed terminem miesiączki zrobiłam test, ale był tam taki ślad, że tylko ja bym go widziała 🙈 nie pokazywałam nawet nikomu. Kolejnego dnia już lepiej, na teście widzę druga kreskę, a dzień przed miesiączką na dwóch testach już dobrze widoczne dwie kreski. Wczoraj byłam na becie. Malutka, bo 38,8 ale wiem że nie wartość, a przyrost jest ważny, więc jutro idę powtórzyć. Wiem że to dzięki modlitwie się udało. Przy cb miałam betę tylko 8. Jestem w 30 dniu modlitwy. Wiem, że czasami odmawiam ja nie dość godnie, jak na to zasługuje, czasami uciekam w czasie gdzieś myślami i ślepo klepie, ale myślę, że samo to że pamiętamy o tym, że wierzymy dla Matenki i Boga dużo znaczy. Boje się cieszyć po cb, ale chce wierzyć że będzie dobrze. Pozdrawiam Was i dziękuję za to że się o tej modlitwie dowiedziałam
Trzymam za Was kciuki!Izi, dorkaa lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87