Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Melduję, że u nas jest już całe 4,5cm dzieciątka 🥰. Póki co, wszystko jest dobrze! Nawet nie potrafię wyrazić jakie to szczęście... Płaczę i płaczę 🙆🙏.
Ana94, Lili❤️, hannah_92, Kasiastaraczka, Gwiazdeczka 93, Ana.Ta, KiniuśiKinio, Izi, Paulina666 lubią tę wiadomość
-
Trzcina wrote:Cześć dziewczyny! Melduję, że u nas jest już całe 4,5cm dzieciątka 🥰. Póki co, wszystko jest dobrze! Nawet nie potrafię wyrazić jakie to szczęście... Płaczę i płaczę 🙆🙏.
Trzcina lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
to mój pierwszy post na tym forum i właśnie ten wątek sprawił że się zalogowałam na forum, wcześniej tylko przeglądałam i poczytywałam sobie. Staramy się o drugie dziecko od sierpnia. Mamy już nastolatka w domuKasiastaraczka, Ana.Ta, Izi lubią tę wiadomość
-
Trzcina wrote:Cześć dziewczyny! Melduję, że u nas jest już całe 4,5cm dzieciątka 🥰. Póki co, wszystko jest dobrze! Nawet nie potrafię wyrazić jakie to szczęście... Płaczę i płaczę 🙆🙏.
Trzcina lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Cześć Dziewczyny 😚 ostatnio w pracy Meksyk.. Zostawałam nadgodziny i niestety mało tutaj zaglądałam.
Kasiastaraczka! Cudownie, że Tadziu jest już z wami 😍 Dużo zdrówka dla maleństwa i mamusi ❤️Chwała Panu za ten cud życia ❤️
Trzcina maluszek pięknie rośnie 😚 Gratulacje raz jeszcze 😍 odpoczywaj i życzę Ci nudnej ciąży 😚
Pszczółko przykro mi, że macie problemy z wynikami😕Rozumiem Twoje samopoczucie, i to, że ciężko jest się modlić. Masz prawo do tego. Pamiętam jak mnie pocieszałaś! Ja sama też mialam kryzys z wiarą po ostatnim poronieniu.
Życzę wam abyście znaleźli dobrego lekarza i jeszcze więcej siły 😚 wierzę, że wszystko jest po coś w życiu. I dla was słońce wyjdzie 😚
Hannah, Gwiazdeczka, Zagadka wam również życzę dużo siły 😚
Aby badania dużo wniosły i była przyczyna. Abyście jak najszybciej cieszyły się ciążą 😚
Trzymam kciuki! 🙏
Codziennie modlę się za wszystkie małżeństwa starające się o potomstwo 🙏
My narazie czekamy na wyniki. Odpuściliśmy całkiem.. I jest nam dobrze 😁 mamy mieć przerwę do czerwca. Teraz jedziemy na 4 dni w góry do Bukowiny Tatrzańskiej trochę wyluzować 😊
Przesyłam pozdrowienia dla każdej z was ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2022, 11:07
Kasiastaraczka, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
-
Trzcina cudowne wieści, wsoaniale 😍😍 niech maluszek się zdrowo rozwija. Gratulacje ❤️❤️
Lili dzikiej kochana za dobre słowa ❤️ miłego pobytu w Bukowinie 😘 aż sama bym pojechała 😁Trzcina, Lili❤️ lubią tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Trzcina wrote:Cześć Doris! Będę się modlić, żebyście się krótko starali
Zagadka- dziękuję! Widzę w stopce, że lada moment macie kolejne badania- trzymam kciuki, żeby wsparły diagnozę i przyniosły wymarzony cud! 💗
Oj pięknie dziękuję za modlitwę , tak bardzo jej potrzeba Ja też będę się modlić za to aby wszystkie z Nas doczekały się swoich skarbów.
Za modlitwę i co za tym idzie nadzieję bardzo dziękujęLili❤️ lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Wam! ❤️ Powiedziałam już w pracy i za dwa tygodnie pewnie pójdę na zwolnienie. Lekarz mnie od podatku namawia, mąż też już się wkurza jak wracam zmęczona... Tylko ja, głupia, mam takie poczucie obowiązku, że nie mogę zostawić spraw nie załatwionych. Zwłaszcza, że tu chodzi o dobro dzieci i to tych ze specjalnymi potrzebami... 🤷🙆 Więc mam półtorej tygodnia, żeby umówić wszystkie spotkania i je zrealizować i będę się zbierać. Jakoś mi szkoda 🙈😅. Wreszcie trafiłam na pracę, którą lubię i nie zdążyłam się nią nacieszyć, bo pracuje tu tylko 5miesiecy 🙈. No, ale Bóg ma na mnie plan, więc niech działa 🙃.
Lili ❤️, ale wpadłaś w wir pracy- dobrze Ci zrobi wyjazd. Ładuj baterię i przewietrz głowę 🤗😘.
Doris, a Ty kiedy testujesz?
Pszczółko, jak żyjesz? Udało się trochę poukładać myśli?
Hannah, a jak u Ciebie?
Mam Was w sercu dziewczyny! Buziaki 😘Lili❤️, Doris 37, Ana.Ta lubią tę wiadomość
-
Trzcina u mnie średnio:( jutro przyjdzie okres, więc nie czuję się najlepiej. Jelita w II fazie cyklu mocno dokuczają, wyglądam jak w ciąży, a ciąży nie ma;p
W dodatku 14 tycznia robiłam 2 zęby (plombowanie) i od tego czasu dalej mnie boli 1 ząb, chyba konieczne będzie kanałowe jednak:(( mam dosyć, wolałabym te 800 czy 1000 zł przeznaczyć na badania od ginekologa, a tak znowu mi się wszystko przesunie bo potrzebuję na zęba, już tyle na nie wydałam w ciągu 3 miesięcy... Jak zwykle wszystko u mnie pod górę.
Generalnie niech już będzie po okresie, bo wtedy mam więcej chęci i siły do życia. Ostatnio też kiepsko śpię, chodzę jak cień.
Dobrze, że u Was dobrze ❤️ ❤️ Ja wyczekuję wiosny:)"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Hannah mam to samo właśnie teraz z jelitami, ciągle źle się czuję. Okres ma być w przyszłą środę a czuje się jak balon 🥴
Ehh te wydatki. Rozumiem cię. Zawsze coś po drodze wyskoczy i nie wiadomo skąd brać kasę. A ciągle się pracuje i ciagle brakuje 😕
Życzę Ci lepszego samopoczucia 🤗też dzisiaj w pracy mówiłam że koniecznie czekam na wiosnę, ta pogoda mimo wszystko przytłacza. Codziennie myślę o dziecku.. No i znajoma co mieli w tym samym dniu ślub co my urodziła właśnie drugie dziecko. Ehhh jak bardzo my jesteśmy w tyle. Wiem, że inni więcej się starają i jedyna nie jestem .. Ja marzę o tym by zobaczyć serduszko w usg.. Właśnie sprzątam w szafie bo pakujemy Sie i widzę mam jeszcze piżamy ze szpitala z pierwszego poronienia No i zamówione w tamtym czasie rajstopy ciążowe i legginsy😍, w tamtym czasie myślałam, że wszystko będzie dobrze . Mówię sobie! Jeszcze je ubiorę przecież! Jeszcze będzie dobrze 🙏 wzięło mnie na żalenie się.. Bo zbliża się okres 🙄Właśnie pije piwo i mnie wzięło, mam mega słabą głowę 🤦♀️😅
Ps. W takim razie koniecznie musicie się wybrać do Bukowiny 😊 skąd jesteście?
Trzcina Oj tak, ja od razu szukam zajęcia by nie myśleć.. Ale u mnie w pracy zazdrośni są, że mam nadgodziny i też źle 🙈 eh ci ludzie..
Bardzo dobrze, że idziesz na l4, dziecko najważniejsze, zwłaszcza takie wymodlone, upragnione 😍zadbaj o was i wierzę, że będzie dobrze 😊 praca to dodatek do życia. Zobaczysz ile dziecko wniesie do życia szczęścia 😊
Doris trzymam mocno kciuki 😊✊
Doris 37 lubi tę wiadomość
-
Lili❤️ wrote:Hannah mam to samo właśnie teraz z jelitami, ciągle źle się czuję. Okres ma być w przyszłą środę a czuje się jak balon 🥴
Ehh te wydatki. Rozumiem cię. Zawsze coś po drodze wyskoczy i nie wiadomo skąd brać kasę. A ciągle się pracuje i ciagle brakuje 😕
Życzę Ci lepszego samopoczucia 🤗też dzisiaj w pracy mówiłam że koniecznie czekam na wiosnę, ta pogoda mimo wszystko przytłacza. Codziennie myślę o dziecku.. No i znajoma co mieli w tym samym dniu ślub co my urodziła właśnie drugie dziecko. Ehhh jak bardzo my jesteśmy w tyle. Wiem, że inni więcej się starają i jedyna nie jestem .. Ja marzę o tym by zobaczyć serduszko w usg.. Właśnie sprzątam w szafie bo pakujemy Sie i widzę mam jeszcze piżamy ze szpitala z pierwszego poronienia No i zamówione w tamtym czasie rajstopy ciążowe i legginsy😍, w tamtym czasie myślałam, że wszystko będzie dobrze . Mówię sobie! Jeszcze je ubiorę przecież! Jeszcze będzie dobrze 🙏 wzięło mnie na żalenie się.. Bo zbliża się okres 🙄Właśnie pije piwo i mnie wzięło, mam mega słabą głowę 🤦♀️😅
Ps. W takim razie koniecznie musicie się wybrać do Bukowiny 😊 skąd jesteście?
Trzcina Oj tak, ja od razu szukam zajęcia by nie myśleć.. Ale u mnie w pracy zazdrośni są, że mam nadgodziny i też źle 🙈 eh ci ludzie..
Bardzo dobrze, że idziesz na l4, dziecko najważniejsze, zwłaszcza takie wymodlone, upragnione 😍zadbaj o was i wierzę, że będzie dobrze 😊 praca to dodatek do życia. Zobaczysz ile dziecko wniesie do życia szczęścia 😊
Doris trzymam mocno kciuki 😊✊
Ojj tak, przed okresem też zawsze mnie dopada smutek;(( my już 5,5 roku po ślubie. Już każdy ma dwójkę czy trójkę dzieci a my dalej sami, jak sobie o tym pomyśle to mam łzy w oczach. Jest mi jakoś tak wstyd z tego powodu, czuję się jakbym miała to na czole wypisane. No ale jest jak jest, trzeba sobie radzić, chociaż to bardzo ciężkie jest.
Ja jestem że Śląska także w góry nie mam daleko;) ale nie ukrywam, że tak nie lubię zimna, że wolę gdzieś pojechać wiosna czy latem 😁 do wiosny coraz bliżej! Może i więcej energii będzie.Doris 37 lubi tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Doris witaj wśród nas 🤗
Lili kochana w poniedziałek idę do nowego Fajnie z tym wyjazdem. Baw się dobrze, odpoczywaj 🤗❤️
Ogólnie to powiem Wam cos.Napisalam drugi list do Św. Józefa, wczoraj wieczorem. Chodziło o tą wizytę właśnie. Trochę z kasą polecieliśmy a wizyta w 300zl.Dzieci zimowisko w połowie lutego jeszcze druga rata. I borykałam się z myślami czy jechać. I ta rozterkę napisałam w liście. W południe dostałam smsa czy potwierdzam wizytę. Nie przekonana do słuszności decyzji napisałam, że potwierdzam. Na wieczór dostaje informacje, że zimowisko odwołane i zwrócą nam kasę. No i drugiej raty nie płacić. 🙈 Wiem, że to dziwnie brzmi ale ulzylo mi, że nie będę musiała nic się z myślami czy dobrze robię idąc na wizytę. (na początku naszej drogi kasa szla na lekarzy i leki i nie było mi tak żal, jak teraz kiedy z tyłu głowy mam, że to może nic nie dać)
Trzcina, pewnie, że tak. L4 to nic złego tym bardziej, że masz o kogo teraz zadbać szczególnie ❤️🤗
Tak, dziękuję myśli poskładane. Podniosłam się. Co nie znaczy, że jestem pełna nadziei i w gotowości do boju. Podchodzę już na chłodno. Za dużo na raz i u mnie i u męża. Nie ugielam się w modlitwie i w poście. Choć pierwsze dni to tak z przymusem trochę.
Hania, Lili ja też przez pmsy mam smutki [email protected] nie teraz bo mam środek cyklu ale ogólnie. I wiecie co teraz myślę? To nic złego. Tak jesteśmy skonstruowane i mamy prawo do skutku, mamy prawo do płaczu i do gorszych dni. Nie czyni nas to gorszymi. A nawet uwolnienie emocji pozwala na oczyszczęnie głowy. Buziaki i przytulam 🤗
Doris to początek ciąży 😉 Najlepszy czas przed Tobą. Najlepsze samopoczucie, energia. A może to ostatni cykl na 9 miesięcy. Trzymam kciuki. ✊
Doris 37, hannah_92 lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Cześć dziewczyny
Dziękuję za wszystkie gratulacje ❤️
Uczymy się siebie,nowa rzeczywistość jest piękna i trudna zarazem
Trzcina pięknie 🥰
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i modlę się za Was🙏💙Trzcina, Ana.Ta, Zagadka919, hannah_92, Izi lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Doris będziemy czekać na Twoje testowano i II kreski 😍
Pszczółko to jest wspaniałe, co napisałaś! Widać jak Bóg działa za wstawiennictwem Świętych ❤️ ja kiedyś też napisałam list do sw. Józefa, u mnie nic się nie zadziało ale miałam z tego radość. Mam nadzieję, że wizyta u nowego lekarza wniesie dużo dobrego 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2022, 20:41
Doris 37 lubi tę wiadomość
Kasiastaraczka- życzę Wam dużo siły na tę naukę siebie. To bardzo wymagający czas, ale kluczowy w rozwoju osobowości. Także tul i reaguj na każdą potrzebę, żeby miał w przyszłości przeczucie, że świat jest dobrym miejscem 🤗😘.
Pszczółko, cieszę się, że świat odpowiada drobnymi uprzejmościami.
Znam te rozterki z kasą, jako nauczyciel na początku drogi nie zarabiam za dużo a też mam dwójkę dzieci w domu i wynajmujemy mieszkanie... A teraz każda wizyta co dwa, trzy tygodnie 250-300zł plus prywatnie badania, a jeszcze przemeblowanie nas czeka i kolejne wydatki. Ale jakoś idzie, więc staram się nie łamać tylko wiązać koniec z końcem 🙈. Chociaż o oszczędnościach nie ma co mówić 🙈.
Dziewczyny, jak ja dobrze znam te rozterki, że inne dziewczyny zachodzą, a ja ciągle czekam i nie wiadomo czy się doczekam... Abstrahując od tej sytuacji, którą Wam kiedyś opisałam o mojej stracie i trzech przyjaciółkach w ciąży w tym czasie, to zaprzyjaźniłam się z dziewczyną na oddziale diagnostyki niepłodności i od tamtej pory ona już ma 4 (czwórkę!!!) dzieci a ja nadal nic nie miałam. Oczywiście, że się cieszyłam z ich szczęścia ale za każdą ciążą się zastanawiałam co mi Bóg chce przez to powiedzieć... W czym jestem gorsza? Ona akurat jest cudna więc rozumiem Boga, że ją obdarował ale co ja w tym wszystkim robię?!
Ehh, trudna jest droga oczekiwania...
Lili- nie przejmuj się zazdrosnymi ludźmi, oni sami siebie zatruwają tym jadem. Módl się za nich, dopóki żyją mogą się zmienić . Ściskam Cię w tym dołku, one też są potrzebne żeby wyrzucić z siebie trochę żalu.
Hannah, tulę Cię mocno 🤗. Zaczęłaś brać ten acard? Na @ ponoć warto go odstawić. Jakoś czuję, że ta heparyna mogła by Ci pomóc... Z tymi wydatkami ponoć najtaniej zrobić na stronie testdna.pl badanie na trombofilię jest za 370zł.
Powodzenia, dziewczyny! W końcu radość dla Was zakwitnie 🌹🙏.
Kasiastaraczka, hannah_92 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny😘
Trzcina🌷 gratuluję Kruszynki 🤗🌺😘
Pszczółko pieknie słowa ❤️ 🎀 Trzymam kciuki oraz mam Cię w modlitwie za wizytę u nowego lekarza ✊🙌💕
Hannah współczuję leczenia zębów..skarbonka bez dna...
Mam nadzieję, że wyleczysz wszytskie ząbki,które musisz i przez najbliższe lata będziesz chodzić do wizyty tylko na wizyty kontrolne😘
Ja od kilku lat mam super dentystkę,która nie zdziera i nie naciąga. Jak któraś jest z okolic Warszawy to mogę ją bardzo polecić☺️
Lili ❤️ to rzeczywiście dużo pracy 😲
Mam nadzieję w najmniej odpowiednim momencie ujrzysz wymarzone II🙌✊
Góry- uwielbiam!
Ja Tylko chodzę po górach, bo sporty zimowe nie są moim konikiem.
Doris37 witaj 🤗❤️ szybciej niż myślisz ujrzysz II. Wierzę w to 🙌🌺
Kasiastaraczka 🙌💕pięknie czyta się Twoją wiadomość 😘 całusy od wirtualnych cioć dla Tadzia 😘🤗❤️
Ja dostałam od koleżanek piękny obraz Matki Boskiej karmiącej ❤️ jest prześliczny 💕 od razu cieplej na sercu jak człowiek otrzymuje takie prezenty 🌺🤗
Zagadko 💕 trzymam kciuki za badania ✊🌷
Miłego dnia Wam życzę! ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2022, 09:49
Ana.Ta, Doris 37, Zagadka919, Kasiastaraczka, hannah_92, Trzcina lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Kasiastaraczka buziaczki dla Tadzia💛 ważne, że jest już z Tobą, powoli się siebie nauczycie. Sama nie wiem jak to jest, ale to na pewno zarazem trudne i wspaniałe. Życzę Wam by każdy dzień był dla Was dobry 😘
Trzcina przeogromne gratulacje ! 😍 dużo zdrowia życzę. A z pracą się przyzwyczaisz i w pracy też przywykną, ale wiem co czujesz też mi było ciężko się rozstać- ale do czasu, gdy forma mi na tyle spadła, że to była już udręka... Ja od tygodnia mam L4 i to byla najlepsza decyzja. I tak mam duzo na glowie, a przynajmniej jak potrzebuje mogę odpocząć i częściej czuje ruchy córeczki💛
Witaj Doris37 - super że do Nas dołączyłaś. Życzę krótkich celnych starań 😇
Dzieewczyny kochane nigdy się nie poddawajcie. 🙏 czytam Wasze historie o trudach i tak mi przykro. Mam nadzieje, że odnajdziecie swojĄ drogę mimo wszystko 🙏 jestem z Wami 🙏Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2022, 12:21
Doris 37, Kasiastaraczka, hannah_92, Trzcina, Lili❤️, Gwiazdeczka 93, Izi lubią tę wiadomość
16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍