Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
hannah_92 wrote:Trzcina mam nadzieję, że się nie zarazilaś, dbaj o siebie ❤️
Ja już dziś w pracy byłam, ale męczy mnie kaszel bardzo;( coś czuję, że to jednak Covid był a nie przeziębienie 😔 też muszę o siebie zadbać. Chciałam iść za tydzień na badania, ale nie wiem czy to ma sens...
Pszczółko kochana, tyle mocno!❤️
FSH jest faktycznie wysoko ;( ale może da się jeszcze z tym coś zrobić.
AMH nie jest najgorsze, główka do góry. Już nie z takich AMH były dzieciaczki. Masz piękny estradiol❤️
Ja nie mając jeszcze 30 lat mam AMH 1,9 i estradiol na początku cyklu równy 20;((
Moim zdaniem Pszczółko nie jest tak, że to już definitywny koniec! Jestem ciekawa co Ci lekarz powie. Wysyłam dziś dużo pozytywnych i dobrych myśli w Twoją stronę 🤗
Tyle modlitw, wiary, nowen. Nie wiem może źle się Modliłam, albo jestem niegodna wysłuchania 😔😔😔😔
Przepraszam nie powinnam wątpić wiem. Dziś mi jest po prostu źle.
Zdrówka jeszcze raz dla Was.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Pszczolka36l wrote:Szukam, czytam. Mam humor bardzo kiepski. Zmieniam lekarza bo mój już ostatnio mi mówił o in vitro. Jutro dzwonię umawiam wizytę. Ale już nastawiam się na koniec walki. Z naturą nie wygram.
Tyle modlitw, wiary, nowen. Nie wiem może źle się Modliłam, albo jestem niegodna wysłuchania 😔😔😔😔
Zdrówka jeszcze raz dla Was. -
Trzcina - będzie dobrze 😘🙏
Pszczółko masz prawo do chwilowego zwątpienia i złości. Ale na pewno się pozbierasz szybko - tylko dzięki modlitwie 🙏 będzie dobrze 😘 w odpowiednim czasie będzie wysłuchane - szczera modlitwa nigdy nie jest zła. 😘
Ps. Ja nadal mecze się z katarem i kaszlem. Mam nadzieje, że moja córcia ma się dobrze 🙏
Już mam taki nawyk że zawsze po „nocnym wc” odmawiam dziesiątek w jej intencji . A ona wtedy się tak wierci 💙Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2022, 20:43
16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍 -
Pszczolka36l wrote:Szukam, czytam. Mam humor bardzo kiepski. Zmieniam lekarza bo mój już ostatnio mi mówił o in vitro. Jutro dzwonię umawiam wizytę. Ale już nastawiam się na koniec walki. Z naturą nie wygram.
Zdrówka jeszcze raz dla Was.
Kochana ja Cię tak bardzo rozumiem! Mam podobnie, mnóstwo Nowenn, modlitw, próśb, nawet ofiary na msze składałam w Pompejach. Czuję takie ogromne poczucie niesprawiedliwości i czuję Twój ból tak bardzo!😭😭
Jeśli czujesz, że ten lekarz już nic nie pomoże to zmieniaj go, bo szkoda czasu! Ja też swojego długo szukałam.
Czy u Was głównym problemem jest czynnik męski?
Z jakiej części Polski jesteś?"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Hej dziewczyny,
Dziękuję za życzenia! Gardło odpuszcza, ale katar chce mnie zalać chyba- nie mogę się uporać i też mam nadzieję, że z dzidzią wszystko ok...
Pszczółko, ja bym chyba zmieniła lekarza, bo jeśli zmiana ma się wydarzyć to trzeba zadziałać inaczej niż zwykle... Rozumiem Twoją rezygnację i cierpienie... Jeszcze jest nadzieja, więc na tej ostatniej prostej się nie poddawaj, żebyś sobie nie miała czego potem wyrzucać... Teraz właśnie trzeba mobilizacji i zdecydowanych działań, bo za 10 lat będziesz miała czyste sumienie, że zrobiłaś co mogłaś i więcej na ten czas się nie dało... Trzymaj się mocno :* -
Dziękuję dziewczyny 😘
Zagadka myślałam kiedyś o adopcji. Teraz nie jestem tego pewna.
Hanna do tej pory był męski tylko. Teraz już i po mojej stronie. Z woj. Łódzkiego jestem. Do Łodzi mam 70km.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Kasiastaraczka wrote:Jestem na IP, odeszły mi wody, proszę o modlitwę i kciuki 🙏🥰
Kasiu całym sercem z Tobą, niech Bóg ma Was w swojej opiece. Będzie dobrze 🙏❤️
Czekamy na informację już po ☺️😍Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Kasiastaraczka wrote:Jestem na IP, odeszły mi wody, proszę o modlitwę i kciuki 🙏🥰
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
hannah_92 wrote:Pszczółko jak się czujesz?😘
Poleciłabym Ci mojego lekarza, jest z Katowic, ale jednak daleko od Łodzi:(
Jestem w takim punkcie, że nie chce mi się działać na siłę i za wszelką cenę. A tak zupełnie odpuścić też ciężko.
Po wielu myślach czy ma sens czy nie, poszczę. Odmawiam róże różańcowa. I nic już więcej nie mam siły.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Pszczolka36l wrote:Trochę mnie zmiotły wyniki. Nie jestem pełna energii do działania. Umówiłam się do nowego ginekologa, ale drogi i nie wiem czy jest sens. 300zl sama wizyta 🙄
Jestem w takim punkcie, że nie chce mi się działać na siłę i za wszelką cenę. A tak zupełnie odpuścić też ciężko.
Po wielu myślach czy ma sens czy nie, poszczę. Odmawiam róże różańcowa. I nic już więcej nie mam siły.
Wiem, co czujesz Pszczółko:(( mam tak samo, a nawet gorzej, bo ciężko mi się modlić... Nie wiem tez co mam robić, chciałabym wszystko odpuścić ale nie potrafię... ciągle się z tym męczę
Teraz większość lekarzy ma takie ceny z kosmosu, przykre to!"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
hannah_92 wrote:Wiem, co czujesz Pszczółko:(( mam tak samo, a nawet gorzej, bo ciężko mi się modlić... Nie wiem tez co mam robić, chciałabym wszystko odpuścić ale nie potrafię... ciągle się z tym męczę
Teraz większość lekarzy ma takie ceny z kosmosu, przykre to!
Głowa mnie rozbolała.
Kasia trzymam kciuki żeby wszystko poszło sprawnie i bezboleśnie. ✊04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Kasiastaraczka wrote:Jestem na IP, odeszły mi wody, proszę o modlitwę i kciuki 🙏🥰Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Pszczolka36l wrote:Mąż odebrał swoje hormony 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Wszystko ponad normę, czyli jeszcze u niego teraz pewnie brak plemników.
Głowa mnie rozbolała.
Kasia trzymam kciuki żeby wszystko poszło sprawnie i bezboleśnie. ✊
O nieeee;((
Czy Twój mąż bierze jakieś leki na te problemy?
Tak mocno Cię przytulam ❤️❤️ nawet nie potrafię napisać słów pocieszenia, bo to jest wszystko bardzo przykre😢"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Pszczolka36l wrote:Mąż odebrał swoje hormony 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Wszystko ponad normę, czyli jeszcze u niego teraz pewnie brak plemników.
Głowa mnie rozbolała.
Kasia trzymam kciuki żeby wszystko poszło sprawnie i bezboleśnie. ✊
Nie znany się osobiście,ale z tego co tu widzę na forum,jesteś bardzo ciepłą, z pięknym sercem oraz silną osobą ❤️
Ceny lekarzy są zatrważające...
A myśleliście o naprotechnologii?
Dziewczyny, nie ma dnia, żebym za Was się nie modliła,aby udało się spełnić Wasze marzenia ❤️🙌Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat
Żylaki p.n. III stopnia
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
hannah_92 wrote:O nieeee;((
Czy Twój mąż bierze jakieś leki na te problemy?
Tak mocno Cię przytulam ❤️❤️ nawet nie potrafię napisać słów pocieszenia, bo to jest wszystko bardzo przykre😢
Haniu nie poddawaj się. Jesteś blisko celu. Przytulam Ciebie na rozterki. 😘🤗04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Gwiazdeczka 93 wrote:Pszczółko tak mi przykro, że non stop macie rzucane kłody pod nogi...
Nie znany się osobiście,ale z tego co tu widzę na forum,jesteś bardzo ciepłą, z pięknym sercem oraz silną osobą ❤️
Ceny lekarzy są zatrważające...
A myśleliście o naprotechnologii?
Dziewczyny, nie ma dnia, żebym za Was się nie modliła,aby udało się spełnić Wasze marzenia ❤️🙌
Czy jestem silna? Kurcze nie wiem. Od paru dni moja modlitwa to dodawanie, choć nie wiem czy mnie słuchasz bo robisz wszystko mi na opak. To chyba nie świadczy o mojej sile🙈 Staram się nie popaść w dolinę, idą moje ziółka ojca Sroki, biorę leki, pilnuje męża dawek. Ale to już tak mechanicznie niż z wielką wiara, że coś to da.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
My dopiero rok się staramy,ale pamiętam, że po drugim badaniu, wyniki wyszły po prostu tragiczne, wszytsko poniżej normy,a morfologii nie dało się nawet zbadać przez małą ilość...
Pszczółko,a wdrozaliscie diagnozę w genetykę?
Widzę, że Zagadka była ostatnio na NFZ i aż tak długo nie czekała...
U mnie ostanio klientka opowiadała o swojej chrzesnicy. Bardzo dobra dziewczyna, późno poznała swojego Męża,bo 3 lata temu na rekolekcjach, szybko wzięli ślub, udało jej się zajść w ciążę,ale niestety poroniła... Wiek nie był dla nich przychylny, bo w tym roku ona 42/43on 49,udało jej się w listopadzie zajść w ciążę. Wszytsko rozwija się jak należy. Takie historie, naprawdę napawają optymizmem 😊Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat
Żylaki p.n. III stopnia
Czerwiec :