X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta nie jest jakaś szalenie wysoko wiec raczej nie bliźniaki.Tak zrobie w piątek zadzwonie i popytam co i jak,.

Mojemu mężulowi nic narazie nie powiem dopiero w piątek jak bede miec wynik drugiej bety. bo i tak doczepi sie do przedziałów norm heh. wiec wole sie z nim nie uzerac i nie psuć sobie humorku

FBella friend wyznaczył date porodu na 25.08, a ja jestem z 08.08 hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 16:21

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wedlug norm jestes bardzo ladnie. masz wyzsza niz ja za pierwszym razem wiec nie wiem czego sie czepiac... Mowie od 25 zaczyna sie 100% pewnosci ze ciaza. A jaki wynik to zalezy od daty zagniezdzenia i tyle.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Beta 41,64 mIU/ml
    Przeczucie kazali sprawdzać;). Nudnej ciąży życzę

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Dziewczyny jak się liczy datę porodu, od dnia zagnieżdżenia 40tyg od miesiączki?. Bo jako optymistka liczę czy jakbym zaszła w grudniu to czy będę rodzić na ślubie siostry męża:)
    Ewi piękne chwile przed Tobą, ja też stwierdziłam, że powiem mężowi jak będę po dwóch betach, nie chcę mu serca łamać w razie czego. No chyba że nie wytrzymam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla nie ma to znaczenia kiedy bo dziecko ma miesiac zeby sie urodzic. Termin np tak jak ja mam na 4 marca z usg (z ostatniej miesiaczki 29 lutego) ale dziecko moze sie urodzic juz 12 lutego i jest DONOSZONE! i moze sie urodzic tez 14 marca i tez jest w terminie. Dopiero przed tym czasem lub po tym czasie jest albo wczesniak albo przenoszone i wywoluja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem, ale termin się ustala, ale to pewnie bliżej tego czasu. No nic najpierw trzeba zajść reszta nieważna.

Ewi a ile cykli się staraliście?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Przeczucie kazali sprawdzać;). Nudnej ciąży życzę

Przeczucie kazali sprawdzac??
    Dzięki oby była nudna jak Flaki w opleju tego samego też Tb życzę

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    No wiem, ale termin się ustala, ale to pewnie bliżej tego czasu. No nic najpierw trzeba zajść reszta nieważna.

Ewi a ile cykli się staraliście?

9 miesięcy się sstaraliśmy

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo termin jeden masz z ostatniej miesiaczki a drugi z usg jesli o to Ci chodzi. Jeden lekarz mnie zawsze pyta o termin z usg prenatalnego a drugi mnie zawsze pyta z ostatniej miesiaczki tak samo jak tygodnie podaje moj prowadzacy zawsze mowi ze tydzien np 29/30 nigdy nie mowi konkretnie a drugi mowi co do dnia....

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Przeczucie kazali sprawdzac??
    Dzięki oby była nudna jak Flaki w opleju tego samego też Tb życzę
    Wiesz Ewi, Baronowa na pewno nas podczytuje ale pewnie nie ma ochoty sie odzywac :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra. To ja zachodzę w grudniu, jajniki są przestraszone hsg to teraz się postarają, pplemniki muszę jeszcze postraszyć:)

ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha no trzeba sie postarac :P
    Ja to juz swojemu facetowi powiedzialam ze jego nie pytam czy ma ochote na seks tylko bede gadac z jego penisem bo z nim latwiej sie dogadac w tej kwestii :P

Ale ostatnio smial sie ze kolejne dziecko to musi byc chlopiec bo jak bedzie baba to on nie wytrzyma z nami, ja kot, liwia i jeszcze jedna jakby byla to nie da rady :P
    Wiec tez mu powiedzialam ze niech juz teraz gada z plemnikami ze maja dac fory tym meskim :P

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też byłby taki zestaw gdyby była dziewczyna.
    Mojego to namawiać absolutnie nie trzeba;) ale też sskieruję pogróżki bezpośrednio. Po dobroci nie wyszło;)

A kiedy drugie produkujecie?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz po pierwszym :P Nie mamy zamiaru przerywac dobrej passy :D
    Znaczy wiesz nic na sile, ale nie zamierzamy sie zabezpieczac po porodzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to nie chcesz dać sobie z roku przerwy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiadomo kiedy mi okres wroci :P Wiesz moja ciocia to 10 miesiecy nie miala okresu :P Ale nie planujemy czasowo.

Dziewczyny ktoras wie jak zalatwic windykacje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DJa nie wiem. Dzwonić albo wysłać jakieś wezwanie do zapłaty.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nic nie daje. Nie odbieraja od nas telefonow a wezwania do zaplaty nie odbieraja bo to musi byc poleconym... musze chyba do jakiejs firmy windykacyjnej sie przejsc...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zwykłym wysłać np. Przedsądowe wezwanie do zapłaty?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie moze byc zwyklym musi isc poleconym, bo tak moga powiedziec ze nic nie dostali...

‹‹ 359 360 361 362 363 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ