Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Beta nie jest jakaś szalenie wysoko wiec raczej nie bliźniaki.Tak zrobie w piątek zadzwonie i popytam co i jak,.
Mojemu mężulowi nic narazie nie powiem dopiero w piątek jak bede miec wynik drugiej bety. bo i tak doczepi sie do przedziałów norm heh. wiec wole sie z nim nie uzerac i nie psuć sobie humorku
FBella friend wyznaczył date porodu na 25.08, a ja jestem z 08.08 hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 16:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie Dziewczyny jak się liczy datę porodu, od dnia zagnieżdżenia 40tyg od miesiączki?. Bo jako optymistka liczę czy jakbym zaszła w grudniu to czy będę rodzić na ślubie siostry męża:)
Ewi piękne chwile przed Tobą, ja też stwierdziłam, że powiem mężowi jak będę po dwóch betach, nie chcę mu serca łamać w razie czego. No chyba że nie wytrzymam. -
nick nieaktualnyMagdziulla nie ma to znaczenia kiedy bo dziecko ma miesiac zeby sie urodzic. Termin np tak jak ja mam na 4 marca z usg (z ostatniej miesiaczki 29 lutego) ale dziecko moze sie urodzic juz 12 lutego i jest DONOSZONE! i moze sie urodzic tez 14 marca i tez jest w terminie. Dopiero przed tym czasem lub po tym czasie jest albo wczesniak albo przenoszone i wywoluja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo termin jeden masz z ostatniej miesiaczki a drugi z usg jesli o to Ci chodzi. Jeden lekarz mnie zawsze pyta o termin z usg prenatalnego a drugi mnie zawsze pyta z ostatniej miesiaczki tak samo jak tygodnie podaje moj prowadzacy zawsze mowi ze tydzien np 29/30 nigdy nie mowi konkretnie a drugi mowi co do dnia....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahaha no trzeba sie postarac
Ja to juz swojemu facetowi powiedzialam ze jego nie pytam czy ma ochote na seks tylko bede gadac z jego penisem bo z nim latwiej sie dogadac w tej kwestii
Ale ostatnio smial sie ze kolejne dziecko to musi byc chlopiec bo jak bedzie baba to on nie wytrzyma z nami, ja kot, liwia i jeszcze jedna jakby byla to nie da rady
Wiec tez mu powiedzialam ze niech juz teraz gada z plemnikami ze maja dac fory tym meskimewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny