X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta nie jest jakaś szalenie wysoko wiec raczej nie bliźniaki.Tak zrobie w piątek zadzwonie i popytam co i jak,.

Mojemu mężulowi nic narazie nie powiem dopiero w piątek jak bede miec wynik drugiej bety. bo i tak doczepi sie do przedziałów norm heh. wiec wole sie z nim nie uzerac i nie psuć sobie humorku

FBella friend wyznaczył date porodu na 25.08, a ja jestem z 08.08 hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 16:21

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wedlug norm jestes bardzo ladnie. masz wyzsza niz ja za pierwszym razem wiec nie wiem czego sie czepiac... Mowie od 25 zaczyna sie 100% pewnosci ze ciaza. A jaki wynik to zalezy od daty zagniezdzenia i tyle.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Beta 41,64 mIU/ml
    Przeczucie kazali sprawdzać;). Nudnej ciąży życzę

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Dziewczyny jak się liczy datę porodu, od dnia zagnieżdżenia 40tyg od miesiączki?. Bo jako optymistka liczę czy jakbym zaszła w grudniu to czy będę rodzić na ślubie siostry męża:)
    Ewi piękne chwile przed Tobą, ja też stwierdziłam, że powiem mężowi jak będę po dwóch betach, nie chcę mu serca łamać w razie czego. No chyba że nie wytrzymam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla nie ma to znaczenia kiedy bo dziecko ma miesiac zeby sie urodzic. Termin np tak jak ja mam na 4 marca z usg (z ostatniej miesiaczki 29 lutego) ale dziecko moze sie urodzic juz 12 lutego i jest DONOSZONE! i moze sie urodzic tez 14 marca i tez jest w terminie. Dopiero przed tym czasem lub po tym czasie jest albo wczesniak albo przenoszone i wywoluja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem, ale termin się ustala, ale to pewnie bliżej tego czasu. No nic najpierw trzeba zajść reszta nieważna.

Ewi a ile cykli się staraliście?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Przeczucie kazali sprawdzać;). Nudnej ciąży życzę

Przeczucie kazali sprawdzac??
    Dzięki oby była nudna jak Flaki w opleju tego samego też Tb życzę

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    No wiem, ale termin się ustala, ale to pewnie bliżej tego czasu. No nic najpierw trzeba zajść reszta nieważna.

Ewi a ile cykli się staraliście?

9 miesięcy się sstaraliśmy

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo termin jeden masz z ostatniej miesiaczki a drugi z usg jesli o to Ci chodzi. Jeden lekarz mnie zawsze pyta o termin z usg prenatalnego a drugi mnie zawsze pyta z ostatniej miesiaczki tak samo jak tygodnie podaje moj prowadzacy zawsze mowi ze tydzien np 29/30 nigdy nie mowi konkretnie a drugi mowi co do dnia....

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Przeczucie kazali sprawdzac??
    Dzięki oby była nudna jak Flaki w opleju tego samego też Tb życzę
    Wiesz Ewi, Baronowa na pewno nas podczytuje ale pewnie nie ma ochoty sie odzywac :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra. To ja zachodzę w grudniu, jajniki są przestraszone hsg to teraz się postarają, pplemniki muszę jeszcze postraszyć:)

ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha no trzeba sie postarac :P
    Ja to juz swojemu facetowi powiedzialam ze jego nie pytam czy ma ochote na seks tylko bede gadac z jego penisem bo z nim latwiej sie dogadac w tej kwestii :P

Ale ostatnio smial sie ze kolejne dziecko to musi byc chlopiec bo jak bedzie baba to on nie wytrzyma z nami, ja kot, liwia i jeszcze jedna jakby byla to nie da rady :P
    Wiec tez mu powiedzialam ze niech juz teraz gada z plemnikami ze maja dac fory tym meskim :P

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też byłby taki zestaw gdyby była dziewczyna.
    Mojego to namawiać absolutnie nie trzeba;) ale też sskieruję pogróżki bezpośrednio. Po dobroci nie wyszło;)

A kiedy drugie produkujecie?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz po pierwszym :P Nie mamy zamiaru przerywac dobrej passy :D
    Znaczy wiesz nic na sile, ale nie zamierzamy sie zabezpieczac po porodzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to nie chcesz dać sobie z roku przerwy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiadomo kiedy mi okres wroci :P Wiesz moja ciocia to 10 miesiecy nie miala okresu :P Ale nie planujemy czasowo.

Dziewczyny ktoras wie jak zalatwic windykacje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DJa nie wiem. Dzwonić albo wysłać jakieś wezwanie do zapłaty.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nic nie daje. Nie odbieraja od nas telefonow a wezwania do zaplaty nie odbieraja bo to musi byc poleconym... musze chyba do jakiejs firmy windykacyjnej sie przejsc...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zwykłym wysłać np. Przedsądowe wezwanie do zapłaty?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie moze byc zwyklym musi isc poleconym, bo tak moga powiedziec ze nic nie dostali...

‹‹ 359 360 361 362 363 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ