Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA przechodzac do milych rzeczy, to:
1. Zaplacilam mniej niz zwykle bo wizyta byla szybsza a zdjecia chujowe bo juz nic na nich nie bylo widac (a moze wam i wstawie te "cudowne" zdjecia:P)
2. Moj G podsumowal to tak: "noo i tak wzrost bedzie miala po mnie, buzi i pupe noo i oczywiscie oczy po Tobie, po mnie bedzie szczupla i mamy modelke"
A do dziewczyn przed wyborem usg 2 czy 3d, to ja z wlasnego doswiadczenia (i patrzac ze jesli chodzi o usg mam jednego z najlepszych lekarzy od usg w moim miescie) proponuje tylko raz brac 3d przy polowkowym, wtedy dziecko jest jeszcze na tyle male ze ladnie je widac a juz na tyle duze ze nie jest taka nieksztaltna masa gdzie nie widac na 3d dobrze konczyn i buzia jak to ma miejsce przy zdjeciach z prenatalnych tych pierwszych. Wiec jesli macie ograniczony budzet a chcecie jednak miec taka pamiatke to najladniejsze chyba wychodza wlasnie tak w okolicach polowy ciazy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 10:13
-
Madziulla wrote:Little co u Ciebie??
Madziulla, u mnie to raczej nic ciekawegocycki mnie bolą
jestem niby 5dpo i czekam. Chwyciło mnie jakieś choróbsko, dość dziwne, bo boli mnie tylko gardło i mam mega gęsta wydzielinę z zatok, która po nocy zalega i dodatkowo podrażnia gardło. Zero kaszlu, kataru, bólu głowy i gorączki (na szczęście
). Poza tym luz. Cokolwiek jest przede mną, będzie dobrze
jeśli @ nie przyjdzie to super
a jeśli przyjdzie to też dobrze, bo będę miała HSG, którego paradoksalnie nie mogę się doczekać
Ciri, ja gdzieś słyszałam, że pęknięte krocze łatwiej się goi niż nacięte. -
nick nieaktualnyKochana Wilgotnosc w mieszkaniu sprawdzaj na bierzaco.
U mnie juz lepiej bo dzis w nocy mialam wlaczony nawilzacz
Little, a umawiasz sie na to HSG po @ czy juz masz termin?
Noo co do krocza to jak jest pekniete tez zszywaja najczesciej, ale ja jakos wole miec naciete... Psychicznie bede lepiej sie czula z tym szczegolnie ze u mnie jest i tak zmiejszona elastycznosc tkanek przez wyluskanie tego bartholina (z info wiem ze przy nim jesli dziecko nie jest duze mozna starac sie chronic krocze ale trzeba wczesniej bardzo zadbac o krocze... a i tak wiekszosc dziewczyn mowi ze konczy sie peknieciem albo nacieciem) -
ciri22 wrote:tak ale ja mam 156cm wzrostu dzieciak teraz juz nie ma miejsca, jesli bedzie za duza bedzie cesarka a tego chcialabym uniknac. mam waska miednice mniejsza i wieksze dziecko nie przejdzie o to sie rozchodzi ze na moje cialo to dziecko bedzie duze.
-
nick nieaktualnyPrzez fotosik.pl mozesz i na koncu wybierasz ze wesja na forum dyskusyjne
ja jestem troche zawiedziona ze buziaka nie pokazala bo tak jak mowilam odwrocona jest do kregoslupa wiec w ogole jej nie obejrzelismy, nooo ale przeczuwalam od ok miesiaca ze ona tak lezy bo na to wskazywalo jej kopanie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 10:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
dzięki Picja dla Was też dużo zdrówka.
Mam nadzieje ze wszystko u każdej znasz skończy się szczesciem na które czekamy
basiunia napewno na następnej wizycie będzie już wszystko łądnie widać, może sprzęt gorszej jakości może ciąża jest młodsza niż Ci sie wydaje. czasem lepiej zapłacić parę złotych więcej i miec wporzadku lekarza który wyjasni i czujesz sie bezpiecznie niz takiego który pozbywa kobiete.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 10:57
-
Ja mialam 3 d w 30 tygodniu i mam zdjęcie jak do dowodu
A to 6 lat temu bylo.
U mnie byla masakra z nacieciem bo sie nie zroslo:/. Przypadek 1 na milion.
Ale lepiej nacięcie Male niz ma strzelić we wszystkich kierunkachciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJej to moze moja rzeczywiscie tak mega wcisnieta albo co bo u mnie naprawde gmeral gmeral gmeral i nic nie bylo widac, dlatego tez mniej zaplacilam... a zawsze piekne zdjecia mi dawal...
A to jedyne zdjecie na ktorym mozna cos okreslic... widac pieknie ze bedzie dziewczyna.basiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mam wyniki krew ok wszystko w normach, glukoza 79 najniższa jaką kiedykolwiek miałam ale mocz to samam nie wiem:
barwa zołta-ok
przejrzystosc lekko mętna- powinno być klarowna
ph 6,5- norma 5,0-6,0
ciezar własciwy w normie
białko ujemne- ok
glukoza, bilirubina. ciałko ketonowe,zawartosc hemoglobiny, azotyny, lekocyty ujemne czyli ok
urobilionogen w normie- czyli ok
nabłonki wielokątne- liczne
nabłonki okrągłe- pojedyńcze
leukocyty- 5-10 w polu widzenia (norma 0-4)
inne bakterie nie liczne
Czyli pk za duże, przejrzystość i te nabłonki wielokątne. Czy to świadczy o jakimś stanie zapalnym?