Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Kurde to nie dobrze bo to wyglada juz okresowo a to za wczesnie chyba.... Jej. To Twoj pierwszy cykl z mierzeniem temperatury tak?
TO MÓJ 5 CYKL Z MIERZENIEM TEMP, PIERWSZY Z OWULACJĄ ZAZNACZONĄ PRZEZ OVFR ORAZ DRUKI PO ODSTAWIENIU DUPH
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wiecie co ja wczoraj wyczytalam? Ze luteina nie jest w stanie naprawić progesteronu w 2 fazie jesli owulacja byla niepelnowartosciowa lub jajko nie peklo. Ze może tylko pomoc gdy owulacja byla a tak...a tak jest tylko do wywyolywania miesiączki. Wiec Evi- może jajko nie peklo? To tylko kwestia czasu aż się uda. Zobacz ze Twój wykres drgnal w porównaniu do poprzednich.cos jest inaczej:)
-
nick nieaktualny
-
Ewi, wielka szkoda tulę mocno
U mnie też spadek, ale taki mały, że na razie nie zwracam na niego uwagi.
Wiecie, nie chcę @. Wiem, że to mało prawdopodobne, żebym przy takim wyniku proga była w ciąży, ale bardzo bym tego chciała. I chociaż ostatnio byłam spokojna, to dzisiaj zaczęłam najzwyczajniej w świecie się bać Testuję w czwartek, więc praktycznie został mi jeden dzień oczekiwania.
Z drugiej strony bardzo się cieszę, że owulka była to pierwsza jaką kiedykolwiek świadomie miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 09:11
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiewiorka to co jest u Ciebie to nie spadek a co do luteiny to wiedzial. W niej chodzi o to ze jak byla normalna owulacja ale progesteto jest przyczyna np zbyt krotkiej fl to moze ja wydluzyc ale nic poza tym.
A ja dobrze sie czuje choc dzis brzuch boli malpowo.
I nienawidze swojego nowego miejsca pracy... -
nick nieaktualnyWiesz ewi. Przy pcos ważne jest najpier wypracowanie ciału rytmu i monitoring. Ja miałam przez 3 mies.wywolywany okres luteina po 28 dniach od @. Lutke bralam od 16-17 dc. Z jednoczesna stymulacja. Jesli cos się wystymuluje to progesteron będzie ok i dupek lub luteina tylko go wspomogą. A jesli komórka będzie kiepskiej jakości albo nie pekkie pęcherzy i prigesteron będzie taki sobie to Lutka szybko wywola kolejny cykl. Mysle ze skoro nie bylo według wykresow owulacji tak długo a reagujesz na stymulacje ziolowa to szkoda czasu na naturalne cykle i trzeba zaangazowac cytrynian klomifenu...ale to tylko moje własne doświadczenia każą mi tak sądzić bi ja próbowałam miec naturalny cykl rok.a zaszlam w ciaze po roku i 3 miesiacach- w 3 cyklu stymulacji...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny