Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Picja wrote:Wiesz ewi. Przy pcos ważne jest najpier wypracowanie ciału rytmu i monitoring. Ja miałam przez 3 mies.wywolywany okres luteina po 28 dniach od @. Lutke bralam od 16-17 dc. Z jednoczesna stymulacja. Jesli cos się wystymuluje to progesteron będzie ok i dupek lub luteina tylko go wspomogą. A jesli komórka będzie kiepskiej jakości albo nie pekkie pęcherzy i prigesteron będzie taki sobie to Lutka szybko wywola kolejny cykl. Mysle ze skoro nie bylo według wykresow owulacji tak długo a reagujesz na stymulacje ziolowa to szkoda czasu na naturalne cykle i trzeba zaangazowac cytrynian klomifenu...ale to tylko moje własne doświadczenia każą mi tak sądzić bi ja próbowałam miec naturalny cykl rok.a zaszlam w ciaze po roku i 3 miesiacach- w 3 cyklu stymulacji...
Jest mi poprostu przykro bo sie nastawiłam
Zaczne stymulacje i będzie ok. Z pewnoścą macie racje. dziś odbieram wynuiki progesteronu.
-
nick nieaktualny
-
Picja wrote:Jest w tym pozytywna strona. Pobaraszkujecie jeszcze troszkę:)a ja? A to skurcze a to infekcja...i tak wciąż. A przed ciaza.och och...kilka serduszek dziennie.
Jak dla mnie to słabe pocieszenie wolałabym mieć infekcje, mieć zakaz seksu i być w ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Tez nie jest taki sam. Na anty sa mniejsze doznania bo libido spada. Dla mnie seks przed antykami i teraz to dwie inne bajki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Tez nie jest taki sam. Na anty sa mniejsze doznania bo libido spada. Dla mnie seks przed antykami i teraz to dwie inne bajki
Prawidłowo dobrane tabletki anty nie powinny zmniejszać libida. Ja zanim trafiłam na swoje tabletki też miałam spadek, aż w końcu lekarz mi dobrał właściwe i mogłam szaleć codziennie :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny